NaslovnicaVijestiZvijezda Real Madrida odlazi u Liverpool: Anfield je njegova sljedeća destinacija

Zvijezda Real Madrida odlazi u Liverpool: Anfield je njegova sljedeća destinacija

Zvijezda Real Madrida Dani Ceballos je želio da se pridruži Liverpoolu u siječnju, izjavio je španjolski novinar Crstobal Soria, koji ima bliski odnos sa veznjakom.

Zvijezda Real Madrida

Ceballos očajnički želi početi da igra nogomet na redovitoj bazi, ali sa Tonijem Kroosom, Casemirom i Lukom Modrićem ispred njega, teško je dobiti dovoljnu minutažu sa kojom bi bio zadovoljan.

On je ove sezone nastupio samo sedam puta, a još nije odigrao punih 90 minuta dok je ulazio sa klupe ili je bio zamijenjen kada započne utakmicu.

Ceballos je nesretan u Madridu, a Soria je priopćio za El Chiringuito TV da je igrač želio da se pridružio Redsima u siječnju.

[su_bet365_app]

“Ceballos je htio otići u Liverpool, ali ga klub nije htio pustiti. Nešto se događa,” rekao je Soria.

On je nastavio govoriti da Španjolac radi sve što može kako bi dobio veću minutažu. On naporno radi i žrtvuje se kao i većina. Zbog toga ne razumije. Ali on želi da nastavi tu borbu, barem do ljeta.

Untaoč potpisivanju Naby Keite, vjerojatno će biti na tržištu za još jednog veznog igrača na ljetnom prijelaznom roku i Ceballos bi mogao biti upravo taj igrač na kojeg su ciljali. Ceballos bi na ljeto mogao postati igrač Liverpoola.

[su_watch_live_football]

Ceballos je u Real Madrid došao iz Betisa 2017. godine, gdje je potpisao šestogodišnji ugovor za 18 milijuna eura. Svoj debi je napravio 16. kolovoza, gdje je zamijenio Toni Kroosa u 80. minuti susreta u Superkupu, gdje su pobijedili Barcelonu sa 2-0 kod kuće.

Svoj prvi start u prvoj postavi napravio je 23. rujna, gdje je postigao svoj prvi gol u gostima protiv Alavesa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Deschampsov izbor za Europsko prvenstvo: Evo tko je na popisu francuske...

0
Didier Deschamps, francuski izbornik, otkrio je popis igrača za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Iako izbornici mogu povesti 26 igrača, Deschamps je odabrao njih 25....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!