NaslovnicaVijestiZVIJEZDA REALA NAPUŠTA SANTIAGO BERNABEU: Dogovorio osobne uvjete sa Juventusom!

ZVIJEZDA REALA NAPUŠTA SANTIAGO BERNABEU: Dogovorio osobne uvjete sa Juventusom!

Real Madridov Marcelo je, kako se izvješćuje, dogovorio osobne uvjete sa Juventusom, jer izgleda da je njegovo vrijeme u Real Madridu gotovo, a sada želi da se ujedini sa bivšim suigračem i vrlo dobrim prijateljem Cristianom Ronaldom.

ZVIJEZDA REALA

30-godišnjak je sa španjolskim divovima od 2007. godine ostvario 476 nastupa za klub dok je osvojio čitav niz velikih nagrada uključujući četiri naslova Primere i četiri trofeja Lige prvaka.

Imajući to na umu, nema sumnje da je on bio temeljna figura njihovog uspjeha u posljednjih nekoliko godina, ali špekulacije sugeriraju da bi njegovo vrijeme u španjolskoj prijestolnici moglo biti gotovo.

Kao što je izvijestio AS, Marcelo se osobno složio sa Juventusom i četverogodišnjim ugovorom koji se posebno sklopio samo za njega, pa se čini da se približava ponovnom susretu sa bivšim suigračem Cristianom Ronaldom.

Brazilski internacionalac se mučio ove sezone, jer je na klupi krenuo sedam od posljednjih osam utakmica Primere, dok se Real Madrid općenito nastavio boriti sa formom, jer se sada suočavaju sa vjerojatnošću da će ovu sezonu završiti prazniih ruku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!