NaslovnicaVijestiZvijezda Reala pravi šokantan transfer i odlazi u Barcu: Pronađene poruke u...

Zvijezda Reala pravi šokantan transfer i odlazi u Barcu: Pronađene poruke u kojima slavi titule najvećeg rivala

Transfer igrača iz Real Madrida u Barcelonu nije se dogodio dugo, a taj scenarij trebali bismo vidjeti u bliskoj budućnosti. Kako pišu španjolski mediji, zvijezda Reala Marco Asensio odlučio se na šokantan transfer i odlazak u Barcelonu.

Španjolski mediji već danima pišu o ovom transferu, a ugledni Radio Catalunya sinoć je objavio vijest da je Asensio već potpisao predugovor s Barcelonom. Španjolski reprezentativac ima ugovor s Realom do kraja sezone, što znači da će 1. siječnja moći potpisati ugovor s klubom u kojem će 1. srpnja nastaviti karijeru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Početkom mjeseca Asensio je u intervjuu rekao kako “ne može tvrditi da ne bi igrao za Barcelonu”, što je dodatno zaintrigiralo španjolsku javnost.

Ali ono što je još zanimljivije jest da je Asensio veliki navijač Barcelone iako to pokušava sakriti.

Ipak, pronađeni su njegovi tweetovi iz 2011. kada je slavio Barcelonin naslov. Tada je bio u omladinskom pogonu Mallorce iz koje je 2015. godine prešao u Real.

Od tada je za Kraljevski klub upisao 239 nastupa i zabio 50 golova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!