NaslovnicaVijestiZVIJEZDA UNITEDA NA IZLAZNIM VRATIMA: Klub iz Serije A šalje ponudu nakon...

ZVIJEZDA UNITEDA NA IZLAZNIM VRATIMA: Klub iz Serije A šalje ponudu nakon ove nedelje!

Špekulacije o budućnosti Romelu Lukakua u Manchester Unitedu teku već tjednima, a izvješćuje se da bi klub mogao donijeti odluku ovog vikenda.

ZVIJEZDA UNITEDA

26-godišnjak se mučio prošle sezone, jer je uspio postići samo 15 golova u 45 nastupa na svim natjecanjima za Crvene đavole.

U kombinaciji sa mogućom promjenom pristupa Ole Gunnar Solskjaera sljedeće sezone, dok se čini da bi norveški taktičar radije igrao sa nešto bržim tempom i obiljem kretanja u napadu kao u drugoj polovici prošle sezone, to potiče upitnike nad Lukakuovom budućnošću na Old Traffordu.

Urugvaj – Peru: Najava posljednje utakmice četvrtfinala Copa Amerike!

Prema Sky Sportsu, Inter je spreman testirati njihovu odlučnost sa ponudom ovog vikenda, jer se u pteak navečer tvrdilo da će poslati svoju ponudu u roku 24 sata.

Dodaje se da će ponuda biti vrijedna ukupno 62.8 milijuna funti, što uključuje i devet milijuna za dvogodišnji zajam uz obvezu kupnje za nešto manje od 54 milijuna funti.

Nerazzurri će moći kupovati igrače od nedelje pa nadalje, dok je njihov finansijski fer-play sada malo opušteniji.

S druge strane, čini se da stvari padaju na svoje mjesto kako bi se pokušala naći zamjena za Lukakua, ali naposljetku ostaje da se vidi da li će United uopšte prihvatiti tu ponudu Intera.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!