NaslovnicaVijestiZVIJEZDA UNITEDA ODLAZI NA LJETNOM PRIJELAZNOM ROKU: Juventus je njegova preferirana destinacija!

ZVIJEZDA UNITEDA ODLAZI NA LJETNOM PRIJELAZNOM ROKU: Juventus je njegova preferirana destinacija!

Zvijezda Uniteda odlazi na ljetnom prijelaznom roku! Juventus je preferirana destinacija napadača Manchester Uniteda Romelua Lukakua ako napusti Old Trafford ovog ljeta, tvrde izvješća iz engleskih medija.

Zvijezda Uniteda odlazi

Belgijanac je u posljednje vrijeme imao frustrirajuću formu sa Crvenim đavolima pod bivšim trenerom Joseom Mourinhom i njegovom zamjenom Ole Gunnar Solskjaerom.

Prema The Sunu, pozivajući se na izvor unutar kluba, ako napadač bude napuštao klub na ljeto zbog razočarenja ove sezone u Manchesteru, on se želi pridružiti Juventusu, jer je obožavatelj njihove igre i posebno Cristiana Ronalda.

Šansa da igra zajedno sa bivšim igračem Manchester Uniteda u Torinu je nešto što će ostaviti snažan utjecaj na Lukakua ako on na ljetnom prijelaznom roku napravi taj transfer.

Ove sezone, bivši igrač Chelsea je tek postigao 10 golova, ali je postigao samo jedan gol od prijelaza ove godine, pobijedivši protiv Newcastlea u prvoj utakmici u siječnju.

Međutim, jedan veliki kamen spoticanja za bilo koji transfer za igrača bio bi činjenica da on ima ugovor sa Unitedom do 2022. godine i da će biti potrebna ogromna naknada da ga dovede Juventus iz Premier lige.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!