NaslovnicaVijestiZVIJEZDA UNITEDA ODLAZI U BARCELONU ZA 134 MILIJUNA FUNTI? Spreman je smanjiti...

ZVIJEZDA UNITEDA ODLAZI U BARCELONU ZA 134 MILIJUNA FUNTI? Spreman je smanjiti platu kako bi otišao sa Old Trafforda!

Zvijezda Uniteda odlazi u Barcelonu za 134 milijuna funti? Spreman je smanjiti platu kako bi otišao sa Old Trafforda! Manchester Unitedova i zvijezda Francuske Paul Pogba imali su turnir svog života na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a sada se čini da bi igračevo ljeto moglo biti divlje.

ZVIJEZDA UNITEDA

Francuski internacionalac je igrao svaku ključnu utakmicu za svoju reprezentaciju nakon što su uspjeli pobijediti Hrvatsku sa 4-2 u finalu kako bi osigurali svoj drugi svjetski naslov.

Kao i prema Don Balonu, veznjak je spreman podnijeti smanjenje plaće kako bi osigurao transfer u Barcelonu ovog ljeta, uz napomenu da Pogba želi igrati za Blaugranu sljedeće sezone.

[su_bet365_koeficijenti]

Isto izvješće također navodi da je procijenjen od strane Manchester Uniteda na 134 milijuna funti, a cijena koju je Barcelona izjavila kako ne želi platiti.

Sa Andresom Iniestom koji je sada otišao, dok zvijezde kao što su Andre Gomes i Denis Suarez, koji ne uspijevaju dosljedno igrati, ova vijest će biti vrlo dobrodošla iz Barce.

Unatoč činjenici da su uspjeli osigurati ligu i kup prošle sezone, Barcelona je izgledala jako tupo u nekim dijelovima sezone, sa ekipom Ernesta Valverdea koji se oslanjao na sreću mnogo više nego što je treba kako bi prošli kao pobjednici kroz utakmicu.

[su_bet365_100bonus]

Pogba je spreman da smanji plaću kako bi igrao za Barcelonu i to je nešto što će ga sigurno vidjeti kao omiljenog među navijačima Blaugrane ukoliko ode na Camp Nou.

Još uvijek su to samo glasine, ali ako Barcelona bude spremna da se dogovori sa Manchester Unitedom, onda će ovo biti jedno zanimljivo ljeto za Paul Pogbu, koji je osvojio Svjetsko prvenstvo sa svojom reprezentacijom ove godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!