NAGRADNA IGRA: OSVOJI 50 € U ŠPANJOLSKOM DERBIJU!

U suradnji sa Sportingbet kladionicom donosimo Vam novu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 50 € ukoliko pogodite točan rezultat susreta u kojem se sastaju Barcelona – Atletico Madrid (subota 16:00 h). Novost u odnosu na prethodne nagradne igre jest da je dovoljno pogoditi samo konačan rezultat, te da će biti nagrađeno prvo troje koji pogode točan rezultat i to iznosom od 50 €.

Sportingbet besplatna oklada

Napominjemo kako u ovoj nagradnoj igri mogu sudjelovati samo igrači koji žive u Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji, jer ostalima nagrada neće moći biti uplaćena. Ono što je potrebno da sudjelujete u nagradnoj igri, jest da imate račun u Sportingbet kladionici, jer kod postavljanja Vaše prognoze potrebno je napisati korisničko ime u Sportingbet kladionici, te naravno konačan rezultat. Ukoliko još nemate račun vrlo brzo i jednostavno možete ga otvoriti preko ovog lnka:

OTVARANJE RAČUNA

Evo kako treba izgledati pravilno postavljenja prognoza za susret Barcelona – Atletico Madrid  (subota 16:00) koju pišete u komentaru ispod ovog teksta, primjer:

 

mark_markuSB  1:1

 

Za kraj napomenimo kako se prognoze mogu postavljati do subote u 16:00 sati, tj. do početka susreta, a sve koje će biti naknadno postavljenje smatraju se nevažećima. Također jedan korisnički račun odnosno jedna osoba može postaviti samo jednu prognozu. Organizator nagradne igre zadržava prava prekinuti igru u svakom trenutku ili oduzeti nagradu dobitniku u slučaju da se sumnja na prijevaru.

 

[touchcarousel id='2']

 

Želimo svima puno sreće u nagradnoj igri, budite najbrži, najtočniji, a samim time i bogatiji za 50 €!

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)