GOLD CUP: Kanada – Jamajka

Kanada i Jamajka remizirale su u prvom kolu, te će sada tražiti prvu pobjedu koja bi im gotovo osigurala prolazak skupine. Kanada je u prvoj utakmici odigrala 0:0 sa Salvadorom, dok je Jamajka remizirala s Kostarikom 2:2.

jamaica-fans

Čini se kako je Kanada ipak više propustila u tom prvom kolu, jer Salvador je bio protivnik kojeg je Kanada trebala svladati kako bi došla do četvrtfinala. Sada im je utakmica s Jamajkom vrlo važna, jer u posljednjem kolu igraju s Kostarikom koja je vjerojatno najkvalitetnija u skupini. U utakmici sa Salvadorom Kanada je imala nešto veći posjed lopte, ali nije bila izrazito dominantna.

 

Play Casino

 

Jamajka je protiv Kostarike uzela bod koji joj je jako važan s obzirom da je Kostarika vjerojatno najkvalitetnija u skupini. Možda su mogli i više ostvariti da nisu imali 5 minuta dekoncentracije kada su primili dva pogotka. Jamajka je odlično pripremljena za turnir zbog nastupa na Copa Americi i to je bilo vidljivo i u prvom susretu.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

U međusobnim susretima u posljednjih 5 nastupa Kanada ima tri pobjede, a Jamajka dvije, zanimljivo je da svaku utakmicu slavi druga momčad, a pošto je u posljednjoj slavila Kanada sada je na redu Jamajka.
KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

Jamajka je u prvoj utakmici odigrala vrlo dobar susret, dok je Kanada podbacila protiv Salvadora. Kanada je na prvenstvu bez nekih veoma važnih igrača i stvaraju novu momčad sa mnogo mladih igrača. Jamajka je sjajno iskoristila Copu i došla uigrana i spremna na Gold Cup, te je po nama favorit u ovom susretu. Kanada ne igra pred svojim navijačima već u SAD-u tako da neće imati ni prednost u navijačima. Naš prijedlog je pobjeda Jamajke uz koef 2.30.

slavlje jamajke

 

 

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)