GOLD CUP: Kanada – Jamajka

Kanada i Jamajka remizirale su u prvom kolu, te će sada tražiti prvu pobjedu koja bi im gotovo osigurala prolazak skupine. Kanada je u prvoj utakmici odigrala 0:0 sa Salvadorom, dok je Jamajka remizirala s Kostarikom 2:2.

jamaica-fans

Čini se kako je Kanada ipak više propustila u tom prvom kolu, jer Salvador je bio protivnik kojeg je Kanada trebala svladati kako bi došla do četvrtfinala. Sada im je utakmica s Jamajkom vrlo važna, jer u posljednjem kolu igraju s Kostarikom koja je vjerojatno najkvalitetnija u skupini. U utakmici sa Salvadorom Kanada je imala nešto veći posjed lopte, ali nije bila izrazito dominantna.

 

Play Casino

 

Jamajka je protiv Kostarike uzela bod koji joj je jako važan s obzirom da je Kostarika vjerojatno najkvalitetnija u skupini. Možda su mogli i više ostvariti da nisu imali 5 minuta dekoncentracije kada su primili dva pogotka. Jamajka je odlično pripremljena za turnir zbog nastupa na Copa Americi i to je bilo vidljivo i u prvom susretu.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

U međusobnim susretima u posljednjih 5 nastupa Kanada ima tri pobjede, a Jamajka dvije, zanimljivo je da svaku utakmicu slavi druga momčad, a pošto je u posljednjoj slavila Kanada sada je na redu Jamajka.
KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

[sociallocker]

Jamajka je u prvoj utakmici odigrala vrlo dobar susret, dok je Kanada podbacila protiv Salvadora. Kanada je na prvenstvu bez nekih veoma važnih igrača i stvaraju novu momčad sa mnogo mladih igrača. Jamajka je sjajno iskoristila Copu i došla uigrana i spremna na Gold Cup, te je po nama favorit u ovom susretu. Kanada ne igra pred svojim navijačima već u SAD-u tako da neće imati ni prednost u navijačima. Naš prijedlog je pobjeda Jamajke uz koef 2.30.

slavlje jamajke

 

[/sociallocker]

 

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)