GOLD CUP: Kostarika-Salvador

Kostarika se susreće sa Salvadorom u skupini B  i to nakon što u prvom kolu nije svladala Jamajku, dok Salvador može biti relativno zadovoljan jer je sa Kanadom odigrao 0:0 i stigao do prvog boda na ovom turniru.

Costa-Rica

Za Kostariku se pokazalo odmah u prvoj utakmici da će im puno nedostajati Navas na vratima jer su već u prvom kolu primili 2 gola. Protiv atletski snažne Jamajke nisu mogli do tri boda i sada im ostaje da svladaju Salvador koji je vjerojatno najnekvalitetniji u skupini. Strijelci za Kostariku u prvom susretu bili su Miller i Ramirez.

 

Play Online Casino

 

Salvador je odigrao solidnu utakmicu protiv Kanade i imao je svojih šansi da stigne čak i do tri boda, ali u tome na kraju nisu uspjeli. Prolazak skupine za njih bi bio senzacionalan, ali ako će i dalje skupljati bod(ove) ni to nije nemoguće. Protiv Kanade igrali su solidno u obrani i nisu pružili puno izgleda Kanađanima da ih ugroze.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

U 5 posljednjih međusobnih susreta Kostarika ima tri pobjede i dva remija, dok Salvador na pobjedu čeka od 2009. godine. Posljednji susret igrali su 2013. godine i Kostarika je slavila 1:0.

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

Kostarika više nema pravo na kiks, a igra sa najslabijom momčadi skupine B. Kostarika je mnogo kvalitetnija, a Salvador će ponovno pokušati čvrstom obranom doći do povoljnog rezultata. Kostarika je nakon problema s nezgodnom Jamajkom sada ped utakmicom gdje više nema pravo na kiks tako da vjerujemo kako će ostvariti pobjedu. Pobjeda Kostarike, koef 1.53

kostarika pobjeda nad salvadorom

 

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)