GOLD CUP: Kostarika-Salvador

Kostarika se susreće sa Salvadorom u skupini B  i to nakon što u prvom kolu nije svladala Jamajku, dok Salvador može biti relativno zadovoljan jer je sa Kanadom odigrao 0:0 i stigao do prvog boda na ovom turniru.

Costa-Rica

Za Kostariku se pokazalo odmah u prvoj utakmici da će im puno nedostajati Navas na vratima jer su već u prvom kolu primili 2 gola. Protiv atletski snažne Jamajke nisu mogli do tri boda i sada im ostaje da svladaju Salvador koji je vjerojatno najnekvalitetniji u skupini. Strijelci za Kostariku u prvom susretu bili su Miller i Ramirez.

 

Play Online Casino

 

Salvador je odigrao solidnu utakmicu protiv Kanade i imao je svojih šansi da stigne čak i do tri boda, ali u tome na kraju nisu uspjeli. Prolazak skupine za njih bi bio senzacionalan, ali ako će i dalje skupljati bod(ove) ni to nije nemoguće. Protiv Kanade igrali su solidno u obrani i nisu pružili puno izgleda Kanađanima da ih ugroze.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

U 5 posljednjih međusobnih susreta Kostarika ima tri pobjede i dva remija, dok Salvador na pobjedu čeka od 2009. godine. Posljednji susret igrali su 2013. godine i Kostarika je slavila 1:0.

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

Kostarika više nema pravo na kiks, a igra sa najslabijom momčadi skupine B. Kostarika je mnogo kvalitetnija, a Salvador će ponovno pokušati čvrstom obranom doći do povoljnog rezultata. Kostarika je nakon problema s nezgodnom Jamajkom sada ped utakmicom gdje više nema pravo na kiks tako da vjerujemo kako će ostvariti pobjedu. Pobjeda Kostarike, koef 1.53

kostarika pobjeda nad salvadorom