GOLD CUP: Trinidad i Tobago-Gvatemala

Skupinu C otvaraju Trinidad i Tobago i Gvatemala u susretu dvije momčadi koje nemaju prevelika očekivanja od ovog turnira. Ipak za ove momčadi ovaj susret je iznimno važan jer će pokazati tko šta može očekivati u nastavku turnira.

Trinidad i Tobago svoj najveći uspjeh ostvario je 2000. godine kada su bili treći. Na prošlom turniru ispali su u četvrtfinalu, a sada pod vodstvom Stephena Harta nadaju se barem ponavljanju tog rezultata. Najbolji igrač u momčadi im je Ataulla Guerra, a u napadu najviše očekuju od napadača Kenwyne Jonesa koji ima iskustvo igranja u Premier League.

Očekivanja od ove momčadi su da prođu skupinu, jer Gvatemala i Kuba nisu kvalitetnije od njih, a dalje će dosta ovisiti o ždrijebu. Ipak u pripremama za ovaj turnir Jordan ih je deklasirao s 3:0, tako da nisu u nekoj osobitoj formi.

Play Casino

Gvatemala je 1996. godine stigla do najvećeg uspjeha na Gold Cupu, a to je četvrto mjesto. Na prošlom turniru ispali su u četvrtfinalu, a taj doseg bi ih sigurno zadovoljio i na ovom turniru. Momčad vodi Ivan Franco Sopegno, a najbolji pojedinac je Marco Pappa koji nastupa u MLS-u.

Gvatemala svoju igru zasniva na dobroj obrani, a napad je u drugom planu. U pripremnim utakmicama uspjeli su svladati tek Bermudske Otoke, a poraženi su od SAD-a 4:0, Urugvaja 5:1 i Meksika 3:0.

[touchcarousel id=’2′]

U posljednjih 5 međusobnih ogleda Gvatemala ima dvije pobjede,a Trinidad i Tobago jednu, dok su dva susreta završila bez pobjednika. Posljednji susret je odigran je 2007. godine i završio je rezultatom 1:1.

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

Dvije momčadi koje nisu osobito kvalitetne, Trinidad je blagi favorit, ali teško da se može sa sigurnošću tvrditi da će slaviti u susretu. Najizglednija opcija je da će ovo opet biti susret s manje golova. Gvatemala igra vrlo zatvoreno iako to kvalitetnim reprezentacijama ne predstavlja problem, za Trinidad i to ipak mogla biti prepreka. Ni jedni ni drugi nemaju ekstra pojedinaca tako da susret bez puno golova je vrlo izvjesan na otvaranju ovog turnira.

TIP manje od 2.5 gola na susretu

manje trinidad

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)