Borba za prvu poziciju, a protivnici HNS-a i dalje prijete!

U utorak Hrvatska igra svoju treću utakmicu na Europskom prvenstvu i to protiv lidera skupine reprezentacije Španjolske. Španjolci u susret ulaze nakon dvije pobjede u prva dva kola, dok Hrvatska ima 4 boda nakon što je u prva dva kola prezentirala sjajan nogomet, ali i preživjela nerede vlastitih navijača. Ovaj susret svakako bi trebao ponuditi sjajan nogomet, jer radi se o dvije tehnički sjajne momčadi. Susret se igra u Bordeauxu s početkom u 21:00 sat.

Hrvatska - Španjolska

Hrvatska je do sada na Europskom prvenstvu prikazala možda i najbolji nogomet (nadam se da nisam subjektivan), ali na prošlom susretu puno toga se srušilo. Prije svega tu je prekid i divljanje navijača koje je utjecalo na koncentraciju igrača na susretu s Češkom, ali sigurno i na nastavak turnira. Protiv Češke, Hrvatska je ispustila 2 boda, jer je imala više od igre, a pogodak primila u sudačkoj nadoknadi iz jedanaesterca. Posljednji problem je taj što su ih zadesile ozljede, pa je tako za ovaj susret upitan Modrić, a još nekoliko igrača imalo je manjih problema. Hrvatska bi i porazom trebala proći skupinu, ali to sigurno nije cilj ove momčadi, jer po prikazanom do sada mogli bi se suprotstaviti Španjolskoj. Prije svega Hrvatska treba poraditi na realizaciji, a u obrani im treba nešto više koncentracije.

Hrvatska - Spanjolska

Španjolska je nakon prvog kola kada je teško slavila sa 1:0 u završnici susreta u drugom kolu pregazila Tursku sa 3:0. Španjolska je u toj utakmici dobila potvrdu da je Iniesta ključni igrač momčadi, a Morata je uhvatio golgetersku formu, što bi se moglo pokazati vrlo važnim. Del Bosque nema problema s ozljedama i Španjolska može vrlo mirna krenuti po bod ili pobjedu koja im garantira prvu poziciju. Upravo takva situacija jako odgovara branitelju naslova koji može plesti mrežu i strpljivo graditi svoje prilike. Moguće je da će kod Španjolske biti određenih promjena, jer kadar im je relativno širok. Treba napomenuti kako je jako važno biti prvi u skupini, jer time se izbjegava jako težak ždrijeb u nastavku prvenstva.

[su_hrvatska__spanjolska]

Do sada su se ove dvije reprezentacije susrele 5 puta, a Španjolska ima 3 pobjede, dok je Hrvatska upisala 1 pobjedu. Posljednji puta susrele su se na prošlom EURU također u grupnoj fazi natjecanja i Španjolska je slavila 1:0 vrlo kasnim pogotkom. Treba se prisjetiti kako je u tom susretu Hrvatska imala bolje prilike i bila opasnija od Španjolske koja je ipak na kraju slavila.

Susret će suditi Bjorn Kuipers iz Nizozemske.

Iako to naravno nije u sportskom duhu i ne bi smjeli priželjkivati, ali i na susretu Hrvatske i Španjolske ponovno postoji šansa za prekid susreta. Iako će sigurnost svakako biti podignuta na razinu više, ipak navijačima je teško stati na kraj. Otvoreni rat između navijača i HNS-a mogao bi se nastaviti i nemojte misliti da je on završio na prošlom susretu. Zbog toga predlažemo okladu 5+ minuta sudačke nadoknade. Iako je to vrlo teško tvrditi, TIP se svakako može uzeti u obzir i pokušati uplatiti. Navijači su ponovno najavili nerede, tj. nagovijestili su vodećim ljudima HNS-a da im ne bi željeli biti u koži na sljedećem (tj. ovom) susretu. Može biti samo prijetnja, ali i ne mora.

Susret sa Španjolskom je derbi i svakako najveća pozornica za skretanje pažnje na probleme u Hrvatskom nogometu, što je glavni cilj ljudi koji su izazvali kaos na prošlom susretu. Ukoliko naravno ne uspije prekid uvijek postoji mogućnost da susret bude nadoknađen čak 5 min ili više (slučaj u susretu Engleske i Slovačke). Koeficijent na to da će biti 5 ili više minuta sudačke nadoknade u drugom poluvremenu  je kod Unibeta čak 5,00!

Sudačka nadoknada

Još bolji koeficijent je u bet365 kladionici, gdje ćete za 5+ minuta sudačke nadoknade dobiti koeficijent 6.50.

Sudačka nadoknada

Ukoliko niste skloni ovakvim okladama, tada svakako skrećem pažnju na sjajnu promociju NetBeta za ovaj susret!

UPALTI

Bet365 banner 300x250

 

 

 

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)