Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Borba za prvu poziciju, a protivnici HNS-a i dalje prijete!

U utorak Hrvatska igra svoju treću utakmicu na Europskom prvenstvu i to protiv lidera skupine reprezentacije Španjolske. Španjolci u susret ulaze nakon dvije pobjede u prva dva kola, dok Hrvatska ima 4 boda nakon što je u prva dva kola prezentirala sjajan nogomet, ali i preživjela nerede vlastitih navijača. Ovaj susret svakako bi trebao ponuditi sjajan nogomet, jer radi se o dvije tehnički sjajne momčadi. Susret se igra u Bordeauxu s početkom u 21:00 sat.

Hrvatska - Španjolska

Hrvatska je do sada na Europskom prvenstvu prikazala možda i najbolji nogomet (nadam se da nisam subjektivan), ali na prošlom susretu puno toga se srušilo. Prije svega tu je prekid i divljanje navijača koje je utjecalo na koncentraciju igrača na susretu s Češkom, ali sigurno i na nastavak turnira. Protiv Češke, Hrvatska je ispustila 2 boda, jer je imala više od igre, a pogodak primila u sudačkoj nadoknadi iz jedanaesterca. Posljednji problem je taj što su ih zadesile ozljede, pa je tako za ovaj susret upitan Modrić, a još nekoliko igrača imalo je manjih problema. Hrvatska bi i porazom trebala proći skupinu, ali to sigurno nije cilj ove momčadi, jer po prikazanom do sada mogli bi se suprotstaviti Španjolskoj. Prije svega Hrvatska treba poraditi na realizaciji, a u obrani im treba nešto više koncentracije.

Hrvatska - Spanjolska

Španjolska je nakon prvog kola kada je teško slavila sa 1:0 u završnici susreta u drugom kolu pregazila Tursku sa 3:0. Španjolska je u toj utakmici dobila potvrdu da je Iniesta ključni igrač momčadi, a Morata je uhvatio golgetersku formu, što bi se moglo pokazati vrlo važnim. Del Bosque nema problema s ozljedama i Španjolska može vrlo mirna krenuti po bod ili pobjedu koja im garantira prvu poziciju. Upravo takva situacija jako odgovara branitelju naslova koji može plesti mrežu i strpljivo graditi svoje prilike. Moguće je da će kod Španjolske biti određenih promjena, jer kadar im je relativno širok. Treba napomenuti kako je jako važno biti prvi u skupini, jer time se izbjegava jako težak ždrijeb u nastavku prvenstva.

[su_hrvatska__spanjolska]

Do sada su se ove dvije reprezentacije susrele 5 puta, a Španjolska ima 3 pobjede, dok je Hrvatska upisala 1 pobjedu. Posljednji puta susrele su se na prošlom EURU također u grupnoj fazi natjecanja i Španjolska je slavila 1:0 vrlo kasnim pogotkom. Treba se prisjetiti kako je u tom susretu Hrvatska imala bolje prilike i bila opasnija od Španjolske koja je ipak na kraju slavila.

Susret će suditi Bjorn Kuipers iz Nizozemske.

Iako to naravno nije u sportskom duhu i ne bi smjeli priželjkivati, ali i na susretu Hrvatske i Španjolske ponovno postoji šansa za prekid susreta. Iako će sigurnost svakako biti podignuta na razinu više, ipak navijačima je teško stati na kraj. Otvoreni rat između navijača i HNS-a mogao bi se nastaviti i nemojte misliti da je on završio na prošlom susretu. Zbog toga predlažemo okladu 5+ minuta sudačke nadoknade. Iako je to vrlo teško tvrditi, TIP se svakako može uzeti u obzir i pokušati uplatiti. Navijači su ponovno najavili nerede, tj. nagovijestili su vodećim ljudima HNS-a da im ne bi željeli biti u koži na sljedećem (tj. ovom) susretu. Može biti samo prijetnja, ali i ne mora.

Susret sa Španjolskom je derbi i svakako najveća pozornica za skretanje pažnje na probleme u Hrvatskom nogometu, što je glavni cilj ljudi koji su izazvali kaos na prošlom susretu. Ukoliko naravno ne uspije prekid uvijek postoji mogućnost da susret bude nadoknađen čak 5 min ili više (slučaj u susretu Engleske i Slovačke). Koeficijent na to da će biti 5 ili više minuta sudačke nadoknade u drugom poluvremenu  je kod Unibeta čak 5,00!

Sudačka nadoknada

Još bolji koeficijent je u bet365 kladionici, gdje ćete za 5+ minuta sudačke nadoknade dobiti koeficijent 6.50.

Sudačka nadoknada

Ukoliko niste skloni ovakvim okladama, tada svakako skrećem pažnju na sjajnu promociju NetBeta za ovaj susret!

UPALTI

[frontpage_news widget=”32124″ name=”Kladjenje (Poveznice za na kraj teksta)”]

 

 

 

Oznake: