Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Italija se odmara za Španjolsku!

Dvoboj skupine E igra se u Lilleu gdje se sastaju lider grupe Italija i Irska koja se nalazi na začelju skupine. Italija je osigurala prolazak u osminu finala i biti će prva u skupini, dok Irska treba pobjedu protiv Italije, a ni to im ne garantira siguran prolazak dalje. Može se očekivati nekoliko promjena u sastavu Italije, ali teško da će to posebno oslabiti momčad , jer talijani igraju kao momčad. Susret počinje u srijedu u 21:00 sat.

Italija

Italija je ostavila sjajan dojam u prva dva kola, jer ovu reprezentaciju su gotovo svi “pokopali” uoči EURA. U prvom kolu su sa 2:0 ispratili favoriziranu Belgiju i to demonstrirajući sjajnu obranu i učinkovitost u napadu. Italija igra upravo kako su igrali tijekom povijesti, sjajna obrana, ali imaju i moderne segmente u svojoj igri, a najbolje se to vidi u tranziciji. U drugom kolu su rutinski svladali Švedsku i osigurali prolazak. Najveće zasluge za ovakve rezultate ima naravno Conte koji je odlično posložio momčad koja svoje jedine zvijezde ima na vratima i u obrani. Conte nema ozbiljnih problema s ozljedama, ali mogao bi napraviti nekoliko promjena da osvježi momčad, a to je znao često raditi i u kvalifikacijama. Odmor bi među ostalima mogli dobiti Buffon i Candreva.

[su_italija_irska]

Irska je do sada pokazala dva lica. U prvom kolu bili su dosta bolji od Švedske i zaslužili tri boda, a na kraju osvojili samo jedan i drugo kolo u kojem nikako nisu mogli parirati raspoloženoj Belgiji. Irska je momčad koja uvijek igra požrtvovano ipak ima problema kada igra s kvalitetnijim reprezentacijama, jer nema kvalitete za parirati. Najbolji igrači su na zalasku karijera, a mlađi ipak nisu na toj razini. Iako bi Italija mogla biti opuštenija, Irci bi mogli imati problema, jer će trebati preuzeti loptu i organizirati napade, a to im svakako nije jača strana. Također Irska ukoliko i pobjedi nije sigurna, tj. vrlo će teško proći u osminu finala. Za susret s Italijom nedostaje im napadač Walters koji je ozljeđen.

Do sada su ove dvije reprezentacije igrale 13 međusobnih susreta, a uspješnija je naravno Italija koja ima 8 pobjeda, dok je Irska slavila 2 puta. Posljednji puta susreli su se 2014. godine kada je prijateljski susret završen sa 0:0.

Susret će suditi Ovidiu Haţegan iz Rumunjske.

Italija je osigurala plasman i očekujemo mnogo promjena u sastavu, jer u osmini finala ih čeka Španjolska za što se svakako treba pripremiti. Zbog toga bi priliku mogli dobiti igrači koji do sada nisu nastupali, ali i dalje to ne bi trebalo promjeniti filozofiju i vjerojatno nećemo gledati puno pogodaka. Irska nema kvalitetu kao Italija, ali će sigurno biti vrlo motivirana, jer još uvijek ima priliku proći u osminu finala. Također treba napomenuti kako Italija uistinu nema širok kadar barem kada su u pitanju TOP igrači. Zbog toga mala prednost Irskoj. TIP X2 -1.55.

Italija - Irska

UPLATI

[frontpage_news widget=”32124″ name=”Kladjenje (Poveznice za na kraj teksta)”]

Oznake: