SvijetKladjenja portal u suradnji sa Bet at home kladionicom donosi fantastičnu promociju u kojoj svaki posjetitelje SvijetKladjenja portala dobiva 5€ pravog novca za klađenje, bez depozita, na kladioničarskom računu! Saznajte kako dobiti svoj besplatni EURO BONUS za klađenje u nastavku!

EURO BONUS

Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj je pred vratima, a Svijetkladjenja i Bet at home pripremili su Euro BONUS koji omogućuje da samim otvaranjem računa na njemu dobijete 5€ i to bez depozita, a na prvi depozit omogućava Vam se BONUS u iznosu do 200€!

[su_bet_at_home_euro2016]

Glavni nogometni događaj ove godine omogućuje Vam mnoštvo sjajnih susreta, ali i veliki broj opcija za klađenje! Kako bi što spremniji dočekali EURO2016 Bet at home Vam je, u suradnji sa SvijetKladjenja portalom, pripremio sjajne pogodnosti.

Kako dobiti bonus za klađenje bez depozita

Sve što je potrebno kako bi dobili besplatnih 5€ za klađenje jest otvoriti Bet at home račun za klađenje, isključivo, preko donjeg gumba te nakon toga ostaviti svoje podatke! Napominjemo kako nije potrebno napraviti uplatu, odnosno kako depozit nije potreban kako bi dobili 5€! Bonus će biti dodan na vaš kladioničarski račun, ili ćete biti kontaktirani sa voucherom na mail, u roku od 72 sata!

Upute za dobivanje besplatnog bonusa za klađenje:

  1. Otvori Bet at home kladioničarski račun isključivo koristeći SPECIJALNI LINK
  2. Unesi svoje točne podatke na SvijetKladjenja portalu
  3. U roku od 72 sata 5€ bonusa biti će na tvom kladioničarskom računu, ili će ti 5€ voucher za klađenje biti dostavljen na email kojeg si ostavio

UZMI BESPLATNIH 5€

Napominjemo kako ćete BESPLATNIH 5€ dobiti samo u slučaju da otvorite račun preko gornjeg linka, predviđenog za ovu specijalnu promociju. Isto tako napominjemo kako ova promocija vrijedi samo i isključivo za nove korisnike koji će otvoriti račun preko navedenog linka, tako da postojeći Bet at home korisnici koji već imaju račun ne trebaju unositi podatke jer NEĆE dobiti bonus!

Ova promocija vrijedi od 10 lipnja do 10 srpnja (10.6.-10.7.) odnosno za cijelo vrijeme trajanja EURA2016!

EURO BONUS – Ostavite svoje podatke

Kako bi dobili besplatnih 5€ za klađenje, nakon što ste se registrirali preko specijalnog linka za ovu promociju, potrebno je ostaviti svoje podatke! Napominjemo kako je potrebno unijeti sve točne podatke kako bi dobili besplatni bonus!

Naravno to je samo dio sjajnih pogodnosti koje Vam ova kladionica nudi ususret Europskom prvenstvu. Jer prave pogodnosti čekaju Vas prilikom prve uplate, gdje možete uzeti nevjerojatnih 200€ BONUSA na prvu uplatu, a tu su i bonusi vjernosti, igra pobjednik dana gdje Bet at home kladionica nagrađuje jednog korisnika svaki dan, Betmastercup gdje se  može osvojiti 500€, nagrada od 60€ za više korisnika svakodnevno i još mnogo toga! Puno je razloga zašto postati Bet at home korisnik!

UZMI BESPLATNIH 5€

Share This