Uzivo utakmice! Ima li išta ljepše nego zavaliti se u fotelju i pogledati dobru utakmicu? Mnogi muškarci složit će se da nema!

Nažalost do prijenosa uživo mnogih utakmica na prostoru balkana bez plaćanja visokih pretplata i raznih dodatnih paketa, zbog monopola raznih TV kuća, nije tako jednostavno doći, međutim zato je tu bet365 i njihovih preko 70.000 prijenosa utakmica potpuno besplatno! Pitate se kako i zašto?

uzivo utakmice

Bet365 je vodeća svjetska kladionica koja ima preko 21.000.000 zadovoljnih korisnika. Zadnje četiri godine proglašavani su za najbolju kladionicu na svijetu, a isto tako i za najbolje sučelje za live klađenje koje uključuje i besplatne prijenose, odnosno uzivo utakmice, za sve članove. Članom bet365 kladionice može postati svatko, a članstvom se ostvaruju brojne pogodnosti. Naravno, kao član bet365 kladionice nemate apsolutno nikakvih obveza i račun možete imati, čak i ako se trenutno ne kladite.

Uzivo utakmice

utakmice uzivo

Bet365 kladionica često svojim vjernim korisnicima daje 25€ besplatno, kao bonus vjernosti, svakog tjedna. Pitate se kako je to moguće? Morate znati da je Bet365 kladionica izuzetno financijski jaka, jača i od mnogih država, te da si mogu dozvoliti razne luksuze i nagrađivanja korisnika o kojim druge kladionice mogu samo sanjati.

Jedan od tih “luksuza” u kojima mogu uživati svi bet365 članovi jest i uzivo utakmice, odnosno besplatni prijenosi utakmica. Godišnje Bet365 izravno, za svoje članove, prenosi preko 70.000 događaja, odnosno gotovo 200 prijenosa dnevno. Često vikendom to zna izgledati tako, da se osoba ne zna za koju utakmicu se odlučiti…

prijenos utakmica uzivo

Naravno, preko HDMI kabla, prijenos utakmica se vrlo jednostavno može staviti i na TV, te se na taj način može gledati uzivo utakmice, a i razni drugi sportovi, potpuno besplatno i na televizoru.

Uzivo utakmice, odnosno prijenosi utakmica mogu se pratiti nakon što otvorite račun kod Bet365 kladionice i logirate se. U gornjem desnom kutu imate “Live Streaming” a isto tako, možete otvoriti i “In play” odnosno klađenje uživo, gdje vas nitko ne tjera da se kladite, a imate prijenose utakmica uživo.

Zbog klađenja uživo izuzetno je bitno da su prijenosi u realnom vremenu, tako da prijenosi utakmice uopće ne kasni, niti par sekundi, već su apsolutno u realnom vremenu!

GLEDAJ UTAKMICE BESPLATNO

Share This