NaslovnicaVijestiBogata ponuda: Što danas igrati na kladionici

Bogata ponuda: Što danas igrati na kladionici

Bogata ponuda za vikend. Danas imamo veoma bogatu ponudu na kladionici, jer se ponovo vratio ligaški nogomet, nakon male pauze zbog kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Bogata ponuda

Predstavit ćemo vam dva para koja ćemo naravno i mi ispratiti i za koje mislimo da će proći, pa na vama je da odlučite hoćete li odabrati jedan par ili oba na svom listiću.

Manchester United – Manchester City | Premier liga

Četvrto kolo Engleske Premier lige nam donosi veliku utakmicu na svom početku, s obzirom da će se u subotu na Old Traffordu suočiti dva najljuća gradska rivala Manchester United i City. Da bi situacija bila još zanimljivija, obje ekipe imaju isto bodova kao i Chelsea, to jest sa maksimalnim učinkom. Dok se još suočavaju dva velika rivala Jose Mourinho i Pep Guardiola, koji su klubove preuzeli na ljeto, a to će dodatno privući pažnju nogometne javnosti. Dodajmo da je United malo uspješniji u međusobnim odnosima ova dva kluba i kod kuće su pobijedili i remizirali po jednu, dok su u ožujku ove godine, oni također trijumfirali na Etihadu sa 1-0.

Iako je na prethodna dva derbija Manchestera postignut samo jedan gol, očekujemo drugačiju situaciju ovaj put, pogotovo nakon što su obje momčadi bile super na početku nove sezone. Osim toga, moramo imati na umu veliko rivalstvo između Mourinha i Guardiole koji će vjerovatno pokušati na svaki mogući način pobijediti ovaj prvi susret dvojca u Premiershipu.

TIP: Obje momčadi postižu gol

screenshot_14

UPLATI!

Liverpool – Leicester | Premier liga

Posljednja utakmica ove subote u četvrtom kolu Premier lige se igra na Anfieldu između slavnog Liverpoola i aktuelnog prvaka Leicestera. Obje momčadi su napravile iste rezultate u prva tri kola, a sa četiri boda zauzimaju mjesta na sredini tabele. Moramo dodati da su prošle sezone obje utakmice završile kao pobjedničke za Liverpool.

S obzirom da će ovo biti prvi susret kod kuće za Redse, može se očekivati da će biti posebno motivirani, pogotovo zbog činjenice da su njihovi gosti vladajući prvaci Engleske, što je razlog više zašto je naš izbor na ovu utakmicu pobjeda Kloppove ekipe.

TIP: Pobjeda Liverpoola

screenshot_15

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!