NaslovnicaVijestiČeka se potvrda: Benitez u Realu

Čeka se potvrda: Benitez u Realu

Nakon što je Carlo Ancelotti napustio Real Madrid kao što se već duže vrijeme očekivalo, svijetski mediji su u potrazi za novim trenerom najprestižnijeg nogometnog kluba na Svijetu. Posljednjih dana dosta se baratalo raznim imenima od Kloppa, Beniteza, Michela, Laudrupa, Zidanea, Emerya i drugih.

Benitez

Ipak sada je već vrlo izgledno da će novi trener Real Madrida biti Španjolac Rafa Benitez koji je očigledno miljenik Florentina Pereza, jer on sigurno nije izbor navijača koji su bili za ostanak Ancelottija ili dolazak Kloppa, a sigurno nije ni među igračima najomiljeniji pošto su oni stali na stranu Ancelottija.

Pa zašto onda Benitez? On je već prije dolaska Mourinha vrlo visoko kotirao, jer ipak se radi o čovjeku koji je osvajao Ligu prvaka i koji je u Španjolskoj imao sjajne rezultate s Valencijom. Također uspješno je vodio Chelsea i Liverpool.  Ipak daleko najvažnija činjenica je čini se što je Benitez rođeni Madriđanin i tečno govori španjolki, odnosno kastiljski, te je svoju karijeru započeo kao trener Real Madrida B, prije nego je preuzeo Valladolid.

 

 

Menadžer Carla Ancelottija u intervju za RAI Sport izjavio je: “Benitez će biti novi trener Reala 99 posto.”  Time potvrdivši ono o čemu Marca piše već nekoliko dana.

Benitez nije imao osobito uspješan period u Napoliju, pa ova činjenica da preuzima Real je ipak iznenađenje, ali čini se kako vrh kraljevskog kluba želi domaćeg trenera koji će razumijeti način na koji funkcionira Real (Benitez je rođeni Madriđanin). Sada jedino treba vidjeti kako će se Benitez snaći u Realu i da li će sreća biti na njegovoj strani, jer bez trofeja očigledno nitko ne može ostati trener Reala, a ponekad ni to nije dovoljno.

Njegov najozbiljniji protukandidat Jurgen Klopp će tako definitivno prema Engleskoj, vjerojatno u Manchester City ili Liverpool.

Ako Vam koeficijent od 1.20 nije premalen sugeriramo da odigrate kako će Benitez biti novi trener, jer to bi trebalo biti potvrđeno kroz 5-6 dana.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!