NaslovnicaNajave utakmicaGuus Hiddink prema Engleskoj

Guus Hiddink prema Engleskoj

Guus Hiddink nije dugo bio bez posla nakon što je raskinuo ugovor s Nizozemskim nogometnim savezom. Pa će tako vrlo brzo preuzeti momčad našeg Andreja Kramarića, Leicester City.

trer hiddinck

Hiddink je nakon vrlo loše i kratke epizode na klupi Nizozemske prvi favorit za preuzimanje lisica i to nakon što je trener Nigel Pearson dobio otkaz zbog afere njegovog sina. Nije Pearsonu pomoglo ni to što je lisice prošle sezone senzacionalno spasio od ispadanja.

 

 

Nizozemski strateg trebao bi preuzeti momčad vrlo brzo jer pripreme počinju uskoro. Hiddink iza sebe ima bogatu karijeru u kojoj je vodio među ostalim PSV, Valenciju, Real Madrid, ali i Chelsea u Engleskoj tako da mu ovo neće biti prvi klub u Premier League.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Hiddink je vrlo blizu preuzimanju klupe Leicester Citya, a koeficijent na to je vrlo dobrih 2.10

guus

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!