NaslovnicaVijestiLIGA PRVAKA: Dileme, kalkulacije i prijedlozi za klađenje uoči zadnjeg kruga takmičenja

LIGA PRVAKA: Dileme, kalkulacije i prijedlozi za klađenje uoči zadnjeg kruga takmičenja

Četiri ekipe danas i sutra će se pridružiti preostalim 12. ekipa koje su već izborile plasman u osminu finala Lige prvaka. U igri za preostala mjesta je sedam klubova pa nas u posljednjem krugu čeka prava drama.

Samo četiri momčadi su prikovane za dno osam skupina Lige prvaka. Već imamo 12 sudionika osmine finala, a klubovi će se u zadnjem kolu boriti za plaasman dalje ili nastavak europske sezone u Europa ligi.

1. Tottenham za život, Barca za rekord

Barcelona je već osvojila prvo mjesto u skupini B, a borba za drugo mjesto bit će veoma napeta u posljednjem krugu. Tottenham odlučuje sam o svojoj sudbini, dok Inter traži pobjedu protiv PSV-a i poraz londončana koji gostuju na Nou Campu.

Hendikep pobjeda Intera – 2,00 bet365

Barcelona je već obavila posao u Ligi prvaka, ali neće htjeti prodati svoj ugled na svom stadionu. Barca je već 12. sezona zaredom pobjednik svoje skupine i nisu poraženi u posljednjih 28 domaćih susreta u Ligi prvaka. Ovo je serija koja traje više od pet i pol godina – a u maju 2013. na Camp Nou je kao gost slavio je Bayern sa 3:0.

Inter – PSV: Odlučujući susret za ekipu Intera

U međuvremenu, Tottenham je slavio samo na četiri od posljednjih 17 evropskih gostovanja.

Pobjeda Barcelone – 1,95 bet365

2. Ludilo u grupi C

PSG ide dalje ukoliko slavi u Beogradu, Napoliju je dovoljan remi u Liverpoolu čak i poraz ukoliko bi PSG bio poražen na Marakani. Najveći adut Napolia je svakako trener Ancelotti kojem je ovo osmi klub koji vodi u Ligi prvaka po čemu je apsolutni rekorder.

PSG 2/2 – 1,57 bet365

Napoli je jedna od četiri ekipe ove sezone u Ligi prvaka koja nije doživjela poraz a treba napomenuti da prošle sezone nisu izborili plasman u osminu finala, što im je motiv više pred večerašnji susret.

Liverpool – Napoli: Najava posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka!

Liverpool sjajnu formu iz domaćeg prvenstva gdje zauzimaju prvu poziciju nije uspio prenijeti na Ligu prvaka te će tako u zadnjem kolu tražiti pobjedu i plasman dalje. Liverpool je na zadnjih 7 utakmica u Ligi prvaka poražen čak u 5 navrata ali ipak treba napomenuti da su na domaćem terenu neporaženi na zadnjih 18 utakmica. Zadnji na Anfieldu je slavio Real 2014. godine.

Pobjeda Liverpoola – 1,62 bet365

3. Sreća velikana

Probleme Real Madrida, Manchester Uniteda i Bayerna u domaćim prvenstvima ove godine hrane sve svjetsje medije. Sva tri evropska diva imali su puno sreće u Europi prilikom izvlačenja grupa, te su sva tri kluba već osigurala plasman među 16 najboljih ekipa.

Pobjeda Bayerna – 2,00 bet365

Ajax – Bayern: Borba za prvo mjesto u grupi

Real će tražiti osvetu za poraz protiv CSKA, dok će Mourinho na Mestalli tražiti pobjedu zbog povećanja samopouzadnja ekipe. Dok je vodio Real, Mourinho na deset gostovanja u Valenciji nije poražen.

Hendikep pobjeda Reala – 1,62 bet365
Dvoznak na Manchester – 1,53 bet365

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!