NaslovnicaVijestiOvako će izgledati Manchester United u sezoni 2016/2017!

Ovako će izgledati Manchester United u sezoni 2016/2017!

Manchester United doživljava veliku preobrazbu od kada je za kormilo sjeo Jose Mourinho koje je napravio velike kadrovske promjene i čini se kako okuplja šampionsku momčad. Svakako najveća vijest jest dolazak Zlatana Ibrahimovića, samoprozvanog “Boga Manchestera” od kojeg se očekuje puno i koji će sigurno biti pravi vođa momčadi.

Manchester United 2016 17

Zlatan Ibrahimović zarađivati će tjedno 240.000€ što je prava sitnica za Manhcester United ako se zna da je klub, samo od prodaje dresa Zlatana prvog tjedna nakon potpisivanja, zaradio nevjerojatnih 90 milijuna eura. Naime, samo u prvom tjednu navijači su kupili preko milijun dresova Zlatana Ibrahimovića, koji stoji 90€.

Mkhitaryan je potpisao za Manhester United za 35,7 milijuna £, a Jose Mourinho je doveo i Erica Baillyja za 32,3 milijuna £.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Mediji već tjednima špekuliraju i o transferu Paula Pogbe koji je već potpisao i prvi dres Manchester Uniteda i čini se da je realizacija transfera samo pitanje vremena.

Evo i kako bi Manchester United trebao izgledati u sezoni 2016./2017.

Manchester United 16 17 (323 x 381)

Koeficijent da Manchester United osvaja Premiership je 4,33 i svakako bi trebalo iskoristiti priliku i uplatiti navedenu okladu, pogotovo ako znamo da je Jose Mourinho gotovo uvijek kada je negdje dolazio okupljao fantastičnu momčad, te osvajao prvenstva i kupove.Manchester United premiership 16 17

UPLATI NA MANCHESTER UNITED
 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!