NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Bilić preuzeo West Ham

SLUŽBENO: Bilić preuzeo West Ham

Engleski mediji potvrdili su kako je novi trener West Hama hrvatski stručnjak i bivši izbornik reprezentacije Slaven Bilić. Navodi se kako je Bilić pristao na ponudu svog bivšeg kluba dok je Marcelo Bielsa želio puno veći iznos za transfere što mu uprava nije mogla omogućiti.

SlavenBilic  Twitter

Tako će Bilić nakon dvije godine provedene u Istanbulu vodeći Besiktas preuzeti vrlo ugledni londonski klub koji ipak posljednjih godina nije u samom vrhu Premier League, ali od ove sezone ima namjeru tamo se vratiti, a puno nade polažu i u novi Olimpijski stadion a koji sele. Upravo stadion bi im trebao omogućiti veće prihode i naravno bolju atmosferu.

Bilić je do posljednjih trenutaka vodio borbu s Bielsom i prije toga Laudrupom, a West Ham su još prije toga odbili Benitez, Klopp, Ancelotti, Emery i još neki ugledni treneri. Tako je Bilić dočekao svoju priliku i napokon će voditi jedan klub u Premier League, a posljednji hrvatski trener kojem je to uspijelo bio je Velimir Zajec vodeći Portsmouth (2005.).

Bilić je za čekičare nastupao 1996/97.  godine kada je u klub stigao kao najskuplji branič i najbolji branič Bundeslige iz Karlsruhera. Nakon toga prešao je u Everton.

Nakon što je klub odlučio ne produžiti suradnju sa Samom Allardyceom, a Bilić je završio svoju avanturu u Besiktasu sugerirali smo Vam da će novi manager West Hama biti upravo Slaven Bilić, a oni koji su uplatili na tu okladu, danas shvaćaju sve prednosti dugoročnog klađenja, jer koeficijent je u tom trenutku bio 3.50.  Čestitamo!

West-Ham

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Evo i nekih od listića SvijetKladjenja ekipe 😉

Pridružite nam se na forumu

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!