NaslovnicaVijestiŠok za Italijane: Veliki nogometni stručnjak odbio mjesto selektora Italije

Šok za Italijane: Veliki nogometni stručnjak odbio mjesto selektora Italije

Talijanski nogometni savez dobio je odbijenicu od velikog nogometnog stručnjaka jer ga nisu uspjeli uvjeriti ga postane novi trener reprezentacije Italije. On naime želi ostati u klubskim vodama, te ga vođenje reprezentacija trenutno ne zanima.

Šok za Italijane

Ancelotti je bio velika želja talijanskog nogometnog saveza da preuzme reprzentaciju nakon katastrofe Giampierija Venture, ali Ancelotti je odlučio napraviti pauzu od nogometana neko vrijeme, te u budućnosti preuzeti neki klub.

„Ljudi iz Saveza su me zvali i rekli da me žele. Ja sam vrlo počašćen, jer toliko trenera želi preuzeti talijansku reprezentaciju, ali to je posao koji je sasvim različit od onoga što ja radim, ja radim drugačije. Ja sam trener koji vodi klubove a ne reprezentacije. Ja još uvijek ​​svakodnevno učim i svakodnevno radim na sebi” , rekao je Ancelotti, koji je tri puta podigao trofej namjenjen pobjedniku Lige prvaka.

>> Neymar optužio protivničkog igrača za simuliranje, on mu zaprijetio na zanimljiv način

Ancelotti je priznao da je talijanski nogomet u krizi te da ima dodatne probleme, koji su također utjecali na njegovu odluku da odbije ponudu.

“Talijanski nogomet mora riješiti neke ozbiljne probleme i mislim da su oni sami to u stanju riješiti a ja im ne mogu pomoći. Obično je ovo što se desilo cijena koju plati trener, ali to je tako . To je strukturni problem. Na primjer, zašto smo jedina zemlja u Europi gdje su stadioni polu prazni? Vjerujem da postoje sukobi interesa između klubova i saveza, ali i u Njemačkoj, Francuskoj ili Engleskoj je slična situacija. Talijanski nogometni savez mora preuzeti kontrolu nad klubovima i pobrinuti se za uvođenje novih pravila” rekao je Ancelotti i ponudio je jedno konkretno rješenje.

[su_bonus]

“Smanjenje broja klubova sa 20 na 18 je prvi korak koji se mora napraviti, a smatram da bi svi klubovi glasali za tu odluku. To bi pojačalo kvalitet lige.”- rekao je za kraj Ancelotti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!