NaslovnicaVijestiSvijetKlađenja slavi deveti rođendan

SvijetKlađenja slavi deveti rođendan

SvijetKlađenja portal danas slavi devet godina postojanja i ovim putem se želimo zahvaliti svim članovima i posjetiteljima na povjerenju i vjernosti.

Iza nas su tisuće analiza utakmica i sportskih vijesti vezanih uz klađenje. U ovih devet godina možemo se pohvaliti velikim brojem pogođenih tipova, dobitnih listića, te pronađenih grešaka kladionica od kojih su neke u ovih devet godina izmjenila pravila igara na sreću, i/ili zabraniti određene kombinacije kako bi pokušale stati na kraj našim naporima za konstatnom zaradom od klađenja.

U ovih devet godina portal je evoluirao te se prometnuo u vodeći nezavisni kladioničarski portal u regiji te ga je u ovih devet godina posjetilo preko 6 milijuna posjetitelja.

SvijetKladjenja slavi deveti rođendan

Od tisuća napisanih tekstova nemoguće je u ovom osvrtu spomenuti sve, pa ćemo se referirati samo na nekolicinu. Jedni smo od rijetkih koji su vjerovali da će Ivica Kostelić osvojiti Veliki kristalni globus u sezoni 2010/2011. (Koeficijent 30,00) o ćemu smo i pisali prije samog početka sezone, te na što smo se uredno kladili kroz cijelu sezonu. Isto tako prepoznali smo veliki broj grešaka kladionica poput Velika greška kladionice: Umjesto 1,85 daju 3,20. Prognozirali smo da će Kopar osvojiti prvenstvno u sezoni 2009/2010, nebrojeno puta smo najavljivali pobjede Lindsay Vonn, te to da će osvojiti Velike kristalne globuse, što se više puta pokazalo točno kao i to da će Anna Fenninger osvojiti Veliki kristalni globus, na što je bio koeficijent 15,00 i o ćemu smo također pisali prije nego je sezona uopće počela.

[layerslider id=”11″]

Isto tako najavljivali smo pobjede Simona Ammana u skijaškim skokovima, dok je bio na vrhuncu forme, Gregora Schlierenzauera zatim, a prošle sezone i Petera Prevca.

Uz nebrojeno pogođenih nogometnih oklada, kao i oklada na broj kartona, te velik broj prijelaza utakmica (koeficijenti oko 25,00-30,00) oko ćega je bilo govora na SvijetKladjenja forumu, izdvojit ćemo one, nama posebno drage, specijalne oklade. Kladili smo se na to da će Luka Modrić potpisati za Real Madrid, u trenutku dok je pružao najbolje partije u Tottenhamu i dok je Daniel Levy izjavljivao da nema nikakve šanse da će Tottenham prodati Luku. Isto tako, kladili smo se i na transfer Garetha Balea, odnosno na to da će te sezone, nakon ljetnog prijelaznog roka završiti u Manchester Unitedu.

[layerslider id=”8″]

Kladili smo se i na to da će Felipe Massa 2013. godina potpisati ugovor sa Ferrarijem, kao i to da će tada debitantska momčad u F1, Red Bull osvojiti konstruktorski naslov u trenutku kada su imali sjajne rezultate na testiranjima, ali kada nitko još nije vozbiljno računao na njih i na Adriana Neweya. Koeficijent na navedenu okladu je bio 12,00 te se nakon svake utrke samo smanjivao.

[layerslider id=”20″]

Od zanimljivijih oklada izdvojimo i da smo se kladili da će Barack Obama postati predsjednik SAD-a 2008. godine u trenutku dok je bio samo jedan od kandidata za predsjednika u demokratskoj stranici. Jedna kladionica davala je velikodušan koeficijent 6,00 da Hrvatska neće ući u Europsku uniju prije 31.12.2011. godine, u trenutku kada je Slovenija blokirala pregovore Hrvatske sa Europskom Unijom i kada nije postojala nikakava mogućnost da Hrvatska prije navedenog datuma postane članica Europske unije.

U 2016. godini, nakon što smo sve navede parove preporučili za odigrati na portalu ili SvijetKladjenja forumu, objavili smo tekst Evo kako smo zaradili na kladionici 10.000€.

Ipak, vjerojatno najslađa oklada bila je ona da David Moyes neće kraj sezone dočekati na klupi Manchester Uniteda na što smo se kladili onoga dana kada je i službeno objavljeno da će nasljediti Alexa Fergusona.

moyes svijetkladjenja

Ovom prigodom donosimo uvid u to kako je portal izgledao kroz sve ove godine.

[layerslider id=”21″]

Hvala svima koji su sudjelovali u radu portala te bez kojih SvijetKladjenja portal nebi bio ono što je danas, kao i onima koji svakodnevno rade na portalu kako bi isti bio još bolji i kvalitetniji.

Naravno, veliko hvala vjernim članovima i posjetiteljima na povjerenju uz obećanje da ćemo se truditi biti još bolji!

Vaš SvijetKladjenja

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!