Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

SvijetKlađenja slavi deveti rođendan

SvijetKlađenja portal danas slavi devet godina postojanja i ovim putem se želimo zahvaliti svim članovima i posjetiteljima na povjerenju i vjernosti.

Iza nas su tisuće analiza utakmica i sportskih vijesti vezanih uz klađenje. U ovih devet godina možemo se pohvaliti velikim brojem pogođenih tipova, dobitnih listića, te pronađenih grešaka kladionica od kojih su neke u ovih devet godina izmjenila pravila igara na sreću, i/ili zabraniti određene kombinacije kako bi pokušale stati na kraj našim naporima za konstatnom zaradom od klađenja.

U ovih devet godina portal je evoluirao te se prometnuo u vodeći nezavisni kladioničarski portal u regiji te ga je u ovih devet godina posjetilo preko 6 milijuna posjetitelja.

SvijetKladjenja slavi deveti rođendan

Od tisuća napisanih tekstova nemoguće je u ovom osvrtu spomenuti sve, pa ćemo se referirati samo na nekolicinu. Jedni smo od rijetkih koji su vjerovali da će Ivica Kostelić osvojiti Veliki kristalni globus u sezoni 2010/2011. (Koeficijent 30,00) o ćemu smo i pisali prije samog početka sezone, te na što smo se uredno kladili kroz cijelu sezonu. Isto tako prepoznali smo veliki broj grešaka kladionica poput Velika greška kladionice: Umjesto 1,85 daju 3,20. Prognozirali smo da će Kopar osvojiti prvenstvno u sezoni 2009/2010, nebrojeno puta smo najavljivali pobjede Lindsay Vonn, te to da će osvojiti Velike kristalne globuse, što se više puta pokazalo točno kao i to da će Anna Fenninger osvojiti Veliki kristalni globus, na što je bio koeficijent 15,00 i o ćemu smo također pisali prije nego je sezona uopće počela.

Isto tako najavljivali smo pobjede Simona Ammana u skijaškim skokovima, dok je bio na vrhuncu forme, Gregora Schlierenzauera zatim, a prošle sezone i Petera Prevca.

Uz nebrojeno pogođenih nogometnih oklada, kao i oklada na broj kartona, te velik broj prijelaza utakmica (koeficijenti oko 25,00-30,00) oko ćega je bilo govora na SvijetKladjenja forumu, izdvojit ćemo one, nama posebno drage, specijalne oklade. Kladili smo se na to da će Luka Modrić potpisati za Real Madrid, u trenutku dok je pružao najbolje partije u Tottenhamu i dok je Daniel Levy izjavljivao da nema nikakve šanse da će Tottenham prodati Luku. Isto tako, kladili smo se i na transfer Garetha Balea, odnosno na to da će te sezone, nakon ljetnog prijelaznog roka završiti u Manchester Unitedu.

Kladili smo se i na to da će Felipe Massa 2013. godina potpisati ugovor sa Ferrarijem, kao i to da će tada debitantska momčad u F1, Red Bull osvojiti konstruktorski naslov u trenutku kada su imali sjajne rezultate na testiranjima, ali kada nitko još nije vozbiljno računao na njih i na Adriana Neweya. Koeficijent na navedenu okladu je bio 12,00 te se nakon svake utrke samo smanjivao.

Od zanimljivijih oklada izdvojimo i da smo se kladili da će Barack Obama postati predsjednik SAD-a 2008. godine u trenutku dok je bio samo jedan od kandidata za predsjednika u demokratskoj stranici. Jedna kladionica davala je velikodušan koeficijent 6,00 da Hrvatska neće ući u Europsku uniju prije 31.12.2011. godine, u trenutku kada je Slovenija blokirala pregovore Hrvatske sa Europskom Unijom i kada nije postojala nikakava mogućnost da Hrvatska prije navedenog datuma postane članica Europske unije.

U 2016. godini, nakon što smo sve navede parove preporučili za odigrati na portalu ili SvijetKladjenja forumu, objavili smo tekst Evo kako smo zaradili na kladionici 10.000€.

Ipak, vjerojatno najslađa oklada bila je ona da David Moyes neće kraj sezone dočekati na klupi Manchester Uniteda na što smo se kladili onoga dana kada je i službeno objavljeno da će nasljediti Alexa Fergusona.

moyes svijetkladjenja

Ovom prigodom donosimo uvid u to kako je portal izgledao kroz sve ove godine.

Hvala svima koji su sudjelovali u radu portala te bez kojih SvijetKladjenja portal nebi bio ono što je danas, kao i onima koji svakodnevno rade na portalu kako bi isti bio još bolji i kvalitetniji.

Naravno, veliko hvala vjernim članovima i posjetiteljima na povjerenju uz obećanje da ćemo se truditi biti još bolji!

Vaš SvijetKladjenja