Evo koliki je koeficijent da Hrvatska osvaja Svjetsko nogometno prvenstvo!

Hrvatska je u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva i dugo nije imala ovakvu priliku za napraviti povijesni uspjeh, uspjeh koji bi mogao zasjniti broncu iz 1998. godine. Hrvatska je u grupnoj fazi osvojila svih 9 bodova pritom pobjedivši Argentinu sa velikih 3:0. U drami protiv Danske, a nakon toga i Rusije Hrvatska je s(p)retno prošla i na putu do finala stoji joj još samo Engleska.

Koeficijent na prolaz Hrvatske protiv Engleske, odnosno na to da se Hrvatska plasira u finala kreće se oko 2,30 dok kladionice daju primamljiv koeficijent 5,00 na to da Hrvatska osvaja Svjetsko prvenstvo, a koliko god se to činilo nestvarno, kada se pogleda ždrijeb jasno je da Hrvatska ima priliku o kojoj je dugo sanjala.

HRVATSKA PRVAK


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.