NaslovnicaDugorocne okladeKladionice kažu da će Messi igrati u ovom klubu!

Kladionice kažu da će Messi igrati u ovom klubu!

Unatoč postizanju dogovora između kluba i igrača i njihovoj jasnoj namjeri da danas potpišu novi ugovor, to se ne može dogoditi zbog finansijskih i strukturnih prepreka.

Unatoč tome što su Barcelona i Lionel Messi postigli dogovor i jasnu namjeru obje strane da potpišu novi ugovor, to se ne može dogoditi zbog španjolskih pravila La Lige o registraciji igrača.

Kao rezultat ove situacije, Messi neće ostati u Barceloni. Obje strane duboko žale što se želje igrača i kluba u konačnici neće ispuniti.

FC Barcelona od srca izražava zahvalnost igraču na doprinosu povećanju kluba i želi mu sve najbolje u budućnosti u osobnom i profesionalnom životu.

Nakon ove službene izjava kluba, nogometni svijet nije mogao da vjeruje da Messi odlazi. Sada su kladionice označile samo jednog jedinog najvećeg favorita koji ima novac da ga dovede u svoje redove, dok su i mnogi drugi na listi, ali su im šanse znatno manje, s obzirom da Messi zahtijeva ogromnu plaću.

Prije svega Betfair daje najveće šanse PSG-u po kvoti 1.30, dok Unibet kladionica ima dosta veći koeficijent u odnosu na Betfair u ovom slučaju i on iznosi 1.60 da će Lionel Messi potpisati za PSG.

IGRAJ U BETFAIR

Za ostanak Messija u Barceloni, Betfair ipak daje dosta veće kvote sa 3.60, dok je to u Unibetu 2.90! Drugi veliki favorit za potpis Argentinca jeste Manchester City sa kvotama 8.00 i 6.00 u dotičnim kladionicama.

IGRAJ u UNIBETU

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!