Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
   
                                      Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
      
                                                                    Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
        
                                      Bet365 Otvori racun  
      
NaslovnicaDugorocne okladeKoja država bi sledeća mogla napustiti Europsku uniju? Evo što kažu kladionice.

Koja država bi sledeća mogla napustiti Europsku uniju? Evo što kažu kladionice.

Jedina država u povijesti koja je napustila Europsku uniju je Velika Britanija koja se na to odlučila nakon referenduma održanog 2016. godine. Brtianci su i prvog februara/veljače ove godine i službeno prestali biti punopravna članica, a EU je tako ostala na 27 država članica.

Svjedoci smo pandemiji koronavirusa, a brojne europske zemlje teško su pogođene ovom zaraznom bolešču. Neke se i postopeno oporavljaju, ali stanje još nije kao što je bilo prije izbijanja pandemije. Prema mišljenjima političkih stručnjaka i eksperata, koronavirus podstakla je rast euroskepticizma u brojnim EU državama. Analitičari također navode kako je solidarnost u EU pala na testu za vrijeme koronavirusa, te se svako okrenuo sam sebi. Najbolji primjer za to je situacija koja je bila u Italiji, kada smo imali priliku vidjeti skidanje EU zastava sa jarbola, a negdje čak i postavljanje kineskih s obzirom da je Kina poslala značajnu medicinsku pomoć Italiji koja je bila najžešće pogođena koronavirusom.

Pored Italije, tu je još i Mađarska gdje premijer zemlje Viktor Orban ima veliku moć i nije baš poznat kao veliki pristalica Europske unije. Stavovi Orbana i Bruxellesa se uveliko razilaze kada je stvar o migrantima, a otišlo je daleko do te mjere da su ga i neki zvaničnici EU prozvali za nepoštivanje ljudskih prava.

Grčka dužnička kriza više nije toliko u središtu pažnje, ali ta priča još nije gotova, pišu politički listovi u EU. “Grčka se ne plaši referenduma o izlasku iz EU, čije bi održavanje mogle da isprovociraju desničarske partije, već je Grčka prijetnja i po samu EU s obzirom da zemlje članice nemaju jednak stav o tome kako riješiti finansijske probleme u Grčkoj.”, piše Washington Post.

Poljska je također jedna od zemlja u kojoj jača euroskepticizam, a na listi se visoko kotira i Francuska s obzirom da Francuzi zagovaraju duboke EU promjene iznutra.

Zbog ozbiljnije situacije sa koronavirusom, istraživanja u Italiji pokazuju da bi aktuelna vlast mogla izgubiti na sledećim vanrednim izborima.

Tečaj da će Italija biti sledeća zemlja koja će napustiti Europsku uniju iznosi 3.75 u Betfair kladionici. Sledeća je Grčka se koeficijentom 7.00, a nakon nje slijede Francuska, Austrija i Češka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!