Otkrivamo koliki koeficijent kladionice daju na Hrvatsku protiv Rusije

Bookmakeri su izbacili koeficijente za četvrtfinalnu utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između Rusiju i Hrvatske koja će se igrati u subotu 7.7. s početkom u 20:00 u Sochiju.

Rusija Hrvatska

Hrvatska će, ako pobjedi Rusiju, u polufinalu igrati protiv boljega iz susreta Engleska – Švedska.

Cetvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji

Koeficijent na pobjedu Hrvatske kreće se oko 2,25 koliko daje 1xbet kladionica te je Hrvatska, unatoč tome što je Rusija domaćin, favorit u ovoj utakmici. 1xbet i Betfair kladionica daju i 100% bonusa na prvu uplatu do 100€ pa će tako, ako otvorite račun i uplatite 100€ na pobjedu Hrvatske, eventualni dobitak biti čak 450€! Iskoristite ovu ekskluzivnu promociju koja traje samo za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva!

Za usporedbu, dobitak bi u zemaljskim kladionicama koje imaju manipulativni trošak i porez na dobitak, te koje ne daju bonuse dobrodošlice, bio samo oko 210€.

Hrvatska - Rusija koeficijenti

KLADI SE NA HRVATSKU KOD 1XBET KLADIONICE KLADI SE NA HRVATSKU KOD BETFAIR KLADIONICE


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.