Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
   
                                      Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
      
                                                                    Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
        
                                      Bet365 Otvori racun  
      
Naslovnicaeuro2016kladjenjePoljska v Sjeverna Irska: Najveći koeficijenti i predviđanja

Poljska v Sjeverna Irska: Najveći koeficijenti i predviđanja

Poljska v Sjeverna Irska igraju danas u 18:00h. Poljska otvara skupinu C na Euru 2016 protiv Sjeverne Irske na Allianz Rivieri u Nici danas.

Poljska v Sjeverna Irska

Poljska se kvalifikovala na Euru kroz skupinu koja je uključivala Njemačku, Republiku Irsku i Škotsku, gdje su završili drugi sa šest pobjeda, tri neriješene i jednim porazom. Oni su također postigli najviše golova u kvalifikacijama, 33 gola u deset utakmica. Njihov jedini poraz je bio protiv svjetskog prvaka Njemačke, koga će susresti ponovo u skupini sljedeći četvrtak. Poljska je imala niz od sedam utakmica dok nisu izgubili od Nizozemske 1. lipnja. Zatim su zadržali remi bez golova protiv Litvanije, ali oni moraju vjerovati da je to dobar znak za stvari koje dolaze na turniru za njih.

Sjeverna Irska je porasla kao ekipa pod vodstvom Michael O’Neilla u posljednje dvije godine. Oni su rezervirali svoju ulaznicu za njihov prvi Euro ikada kao pobjednik protiv Rumunjske i Mađarske koje su bile iza njih u kvalifikacijama. Izgubili su samo jednu utakmicu tijekom kvalifikacijske faze, a njihova forma se nastavila do danas, gdje su neporaženi u posljednjih 12 utakmica. O’Neill možda nema velike zvijezde u svojoj momčadi, ali ovo je ekipa koja radi naporno i tim koji se razlikuje od svakog drugogo tima u njihovoj skupini.

1

3

4

Predviđanje

Poljska ima katastrofalan rekord u posljednja dva europska prvenstva. Nisu pobijedili niti jednu utakmicu nazad u 2008. godini i 2012, gdje su bili i jedni od domaćina. A trener Adam Nawalka će biti iznimno oprezan kako bi izbjegao sličnu sudbinu sa taletiranom momčadi koju ima na raspolaganju ovaj put.

Sjeverna Irska dolazi sa 12 utakmica bez poraza i moral tima je vrlo visok. Sa svojim visokim samopouzdanjem i brzinom rada na terenu će osigurati tvrt test za Poljsku, koja nije pobijedila u posljednjih šest utakmica na Eurima. Odsutnost Kyle Laffertyja može smanjiti njihove šanse da napreduju u ovoj utakmici, ali njihova obrana je i dalje izuzetno teška za razbiti. Michael O’Neill nije primio više od jednog gola u utakmici od studenog 2014. godine, i taj rekord se proteže na 14 utakmica.

Oba tima daju gol | KV. 2.20

2

[frontpage_news widget=”32124″ name=”Kladjenje (Poveznice za na kraj teksta)”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!