Evo prilike, sada nema Turske: Hrvatski navijači ponovo u borbi za Eiffel

Najveća prilika do sada! Simbol grada Pariza i Francuske, Eiffelov toranj mogao bi svijetliti u bojama hrvatske zastave! Nakon neuspjela dva pokušaja, hrvatski navijači imaju treći pokušaj da ‘osvoje’ Eiffelov toranj.

hrv

Naime, hrvatski navijači su već tri puta pokušavali obojiti Eiffelov toranj u hrvatsku zastavu, ali tog dana je igrala i Turska čiji navijači su sva tri puta odnosili pobjedu. Turci, kojih ima 80 miliona, izuzetno su poznati po svome fanatizmu, ali ovaj puta neće moći zasmetati hrvatskim navijačima.

Hrvatska je najbliža bila prošli put kada su turski navijači slavili sa tek nekoliko posto hashtagova prednosti. Danas, osim hrvatskih navijača, borit će se i navijači Švicarske, Portugala, Poljske, Walesa i Sjeverne Irske.

Ukoliko želite pomoći Hrvatskoj da njena zastava zasjaji na Eiffelovom tornju, na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram upisujte hashtagove #CRO #OrangeSponsorsYou

Kao što znate, država koja skupi najveći broj glasova imat će priliku obojiti Eiffelov toranj u svoje boje, a ne sumnjamo da bi to ovaj put mogla biti Hrvatska!

[su_betathome5besplatno][su_bet365_euro2016_copy][/su_betathome5besplatno]

Hrvatska danas igra i utakmicu osmine finala Europskog prvenstva protiv Portugala u Lensu od 21:00, a sigurno da će biti lijepo da nakon pobjede hrvatskih reprezentativaca simbol Europe, Eiffelov toranj zasjaji u hrvatskim bojama!

Idemo – #CRO #OrangeSponsorsYou

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]