Profil zvijezde reprezentacije Sjeverne Irske

Profil zvijezde reprezentacije Sjeverne Irske. Nevjerovatno uskrsnuće Sjeverne Irske koja se sada nalazi među elitom na Europskom prvenstvu, a njihova zvijezda tima je zasigurno nitko drugi nego Steven Davis.

Profil zvijezde

Od njegovog debija davne 2005. godine, 31-godišnjak je sa svojom zemljom prošao kroz najmračnije godine sa naizgled bez svjetla na kraju tunela. Nakon izlijevanja krvi, znoja i suza za zeleni dres za više od deset godina, Davis će sada biti bogato nagrađen za svoju neumornu službu i dobit će priliku da vodi svoju zemlju u svom prvom pojavljivanju na Europskom prvenstvu.

31-godišnjakova profesionalnost i vodstvo su bili nevjerovatni, osobine koje su faktori koji pridonose u stvaranju neraskidivog timskog duha unutar irske momčadi.

Zeleno-bijela vojska će ući u turnir sa minimalnim pritiskom u odnosu na neke od velikih ekipa koje će naravno biti pod pritiskom, jer se više očekuje od njih. To je osjećaj sa kojim je Davis upoznat nakon što je podcjenjivan tijekom cijele svoje zvjezdane karijere.

[su_betfair_200eura]

Uloga u timu

Davis je srce ovog tima Sjeverne Irske. Bivši igrač Aston Ville, Fulhama i Rangersa, svestrani veznjak koji je često raspoređen u više naprednih uloga pruža vezu između sredine terena i napada.

Igrač koji zna svoje granice i rijetko komplicira stvari. Davisov jednostavni stil i taktička disciplina osigurava Sjevernoj Irskoj da duže zadržavaju loptu u veznom redu i ne ostaju često bez nje. On je također više nego spreman za obavljanje svoje obrambene dužnosti, ističući želju za veću odgovornost kako bi pomogao svom timu.

Davis je netko tko rijetko dobija pohvale izvan terena. Ali možete biti gotovo sigurni, njegovi napori se održavaju u najvišem smislu unutar ekipe Sjeverne Irske.

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]