Naslovnicaeuro2016novosti-euro2016Riječi o Zlatanu će ga progoniti na današnjoj utakmici protiv Švedske

Riječi o Zlatanu će ga progoniti na današnjoj utakmici protiv Švedske

Riječi o Zlatanu će ga progoniti na današnjoj utakmici protiv Švedske. Trener Republike Irske Martin O’Neill se nada da ga riječi koje je jednom rekao za švedskog reprezentativca Zlatana Ibrahimovića, neće proganjati kada se danas suoče sa njima na Euru 2016.

Riječi o Zlatanu

O’Neilla su podsjećali bezbroj puta u posljednjih nekoliko dana da dok je radio kao analitičar prije deset godina, opisao Ibrahimovića kao ‘najviše precijenjenog igrača na planeti.”

Sada 34-godišnjak, meta Manchester Uniteda Ibrahimović se čini da je sve bolji i bolji sa godinama, danas će nastupati za švedsku reprezentaciju u otvarajućem susretu skupine E na Stade de France-u, gdje je došao nakon što je postigao 50 golova u svim natjecanjima u svojoj završnoj sezoni sa PSG-om.

[su_bet365_euro2016_copy]

“Prije deset godina to je mogao biti slučaj. Mnogo stvari se može dogoditi u tom razdoblju”, O’Neill je priznao na tiskovnoj konferenciji u nedelju.

“On je svjetska-klasa igrača, jedan od najboljih u Europi, ako ne i svijetu. On je švedska amajlija i teško će biti držati ga mirnog tokom utakmice.”

“Svi igrači svjetske klase, bez obzira koliko dobro ili blisko su markirani, mogu izbjeći neke stvari tijekom igre, a on je jedan od tih igrača.”

U skupini također imaju Belgija i Italija, poraz bi za obje ekipe mogao biti odlučujući u ranoj fazi takmičenja i njigove izglede za dostizanje u posljednjih 16.

Screenshot_2

Screenshot_4

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!