Wilmots pronašao glavnog krivca za poraz od Italije

Wilmots pronašao glavnog krivca za poraz od Italije. Trener Belgije Marc Wilmots okrivio je kvar u komunikaciji za jedan gol i rekao da je plejmejker Kevin De Bruyne možda bio umoran u njihovom porazu od Italije na utakmici iz skupine E u ponedjeljak.

Wilmots pronašao

Leonardo Bonucci je razdvojio obranu Belgije sa dodavanjem u kazneni prostor iz svoje polovice terena i igrač utakmice Emanuele Giacherini je isporučio nemilosrdnu završnicu i doveo Italiju u vodstvo u 32. minuti.

“Ako ste u mogućnosti uposliti i asistirati sa 40 metara i imate tri braniča iza leđa, tamo ne bi trebalo biti nikakve opasnosti, tako da je došlo do sloma u komunikaciji koji se ne bi trebao događati na ovoj razini natjecanja,” rekao je Wilmots na konferenciji za novinare.

Hvaleći doprinos veznjaka Marouane Fellainija i braniča Thomas Vermaelena, rekao je da Romelu Lukaku nije imao baš dobru noć, kao i De Bruyne koji je mogao učiniti mnogo više.

[su_betathome5besplatno]

Na pitanje o formi veznjaka Manchester Cityja, Wilmots je dodao: “Da imam objašnjenje dao bi vam ga. Da li je klinac umoran nakon naporne sezone? Da, možda. Njegovi treninzi nisu bili baš punom parom.”

“Ali, mislim da je Kevin dao mnogo za svoju reprezentaciju u posljednje četiri godine, da ne bi trebali očekivati da ga napadam.”

Nakon čarolija na Svjetskom prvenstvu, Belgija je ušla među favorite na Euru 2016. Međutim, oni su sada na dnu skupine nakon što su druge dvije ekipe, Irska i Švedska podijelili bodove nakon remija od 1-1 u ponedjeljak.

Svoju sljedeću utakmicu Belgija igra protiv Republike Irske 18. lipnja.

Screenshot_3

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]