Jonas Eriksson

Jonas Eriksson je švedski sudac rođen 28.3.1974. godine u gradu Lulea u Švedskoj. Ovaj vrlo iskusni sudac ima vrlo bogatu karijeru u kojoj je sudio niz važnih utakmica i natjecanja. Spada u eltnu kategoriju FIFA sudaca, pa će samim time i suditi na Europskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine. Na tom turniru pomoćnici će mu biti Mathias Klasenius, Daniel Wärnmark i Mehmet Culum. Ostali suci koji će se nalaziti u njegovom timu su: Stefan Johannesson i Markus Strömbergsson.

Jonas Eriksson
Jonas Eriksson

Trenutno najbolji švedski sudac svoju je karijeru započeo 1998. godine, a prvu Švedsku ligu sudi od 2000. godine. Za dolazak na FIFA listu trebalo mu je vrlo kratko vrijeme, pa je već 2002. na listi FIFA sudaca. U svojoj karijeri sudio je sva najvažnija natjecanja u klupskom nogometu kao što su Liga prvaka i Europa liga, ali i klupsko svjetsko prvenstvo. Ove sezone pripala mu je čast da vodi finalni susret Europa lige. Prije toga vodio je utakmicu Europskog superkupa 2014. godine.

[su_bet365_euro2016_copy]

U karijeri je vodio i veliki broj reprezentativnih susreta, pa je tako bio na EURU 2012. godine, SP 2014. godine, a vodio je utakmice na SP do 20 godina. Uz to naravno sudio je u kvalifikacijama za Europsko i Svjetsko prvenstvo, ali i u mnoštvu prijateljskih susreta.

Statistika:

statistika

[frontpage_news widget=”32124″ name=”Kladjenje (Poveznice za na kraj teksta)”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!