Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

korisnik482748

Članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

korisnik482748's Achievements

Kladioničar početnik

Kladioničar početnik (2/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Pozz, ako u unibetu imam odigran embiid over 25.5 i on sw ozljedi odmah u prvoj cetvrtini dali je svejedno gubitan listic?
  2. Hvala ali kazem problem je sto mu mi racuni pod blokadom ovrhom, pa mi to ne dolazi u obzir. Jedino skrill. culi smo se na chatu i oni tvrde da se moze povuc na maestro, ja tvrdim da ne moze jer i u samoj withdraw sekciji pod card je samo ikona VISA kartice ali ne sljive me ni 2% A kartica koja je na moje ime kojom sam stavila novce na unibet je vezana na racun od decka pa ne znam bojim se da ne bi oduzeli nivce itd ?
  3. Hmm problem je sto mi je blokran racun pa mi to ne dolazi u obzit, ne mogu bista stavljat na svok racun koji je na moje ime, a koliko vidim ne prihvacaju niti revolut... uff koje s***e :/ ako imate kakvu ideju vicite haha
  4. Hvala na odg. Imam opciju jer sam naknadno preko skrilla uplatila 100 kn a preko maestra 1000. I sad mi daju da na skrill stavim samo tih 100 a ovih 1000 kao moram na maestro, da sam to znala ne bih otvarala racun jer sad su mi ruke vezane. Mozda da zatvorim ravun u banki i dostavim im dokaz?
  5. Bok imam pitanje, otvorila sam racun unibetu i uplatila novce s karticom koja je na moje ime ali je vezana na tekuci od decka (punomoc). 1. Dali postoji ikakva sansa da nivce prebavim na skrill jer mi hitno trebaju? 2. U pitanju je maestro kartica posto mi kazu da mogu samo isplatit na onaj nacin na koji sam uplatila, dali ja krsim njihkva pravila kad kazu da ja moram bit vlasnik ravuna s kojeg je uata isla (mislim imam punomoc i kartica je na moje ime)? Hvala
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use