Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

edinedinedin

Članovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

edinedinedin's Achievements

Kladioničar početnik

Kladioničar početnik (2/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Na batfair sam racun otvorio prije nekih ajmo reci 8 godina, zadnja uplata kod njih je bila prije cirka tjedan dana. E sad, kad sam ja uplatio preko mastercarda isao sam cisto provjerit kako da isplatim i patka, ne mogu vratit natrag na master, odem na korisnicku sluzbu i kazu da preko skrilla uplatim lovu i da cu onda moci podignuti i sa batfaira. Medjutim kako sam ja uplatio na skrill nogambling money nisam mogao ni sa skrilla uplatit na batfair. A sa batfaira sta god hoces isplatit prvo moras uplatit, ako oces isplatu sa na skrill prvo uplata sa njega, ako hoces na visu prvo uplata sa nje. U biti jedini nacin ti je direktno na racun ali provizija je velika i to necu radit. I da, na betfair ne mozes normalno ici google crome ili slicno, mora biti opera browser i ukljucen vpn unutar opere.
  2. A vidi, ja sam ti prije nekih 7 8 godina pootvarao te racune na kladama, betfair, 365 itd i jos koja ne znam sad. Uglavnom verificiranje tih naloga je mukotrpno i naporno i ne zelim vise to prolaziti. Betfair mi je uvijek bio broj 1 i smatram da je i danas najbolja klada na svijetu, alternativa su mi nase klade koje su najgore a i ja pokusavam igrat neke sisteme strategije, npr sad sam malo proucavam utrke konja, betfair ima live trka i bas je ok. Ali kako sam bio bolestan zadnjih 2 3 godine i nisam malo popratio uletio sam ko tele sa tim uplatama, al dobro nije neka velika lova.
  3. Mos mislit kako su zabranili, uplatio prije par dana, o tome i govorim, uplate primaju svi, al dok treba isplata onda si cigan iz Hrvatske i ko te sljivi, aj bar im je korisnicka podrska ok za razliku od skrilla koji se na nis ne javlja.
  4. Hvala za ovaj info, definitivno cu ubuduce tako radit, nego jel znas mozda kako sa betfaira na skrill ide novac, jel politika koliko si uplatio toliko si vracas, npr paysafecatd na skrill 10 eura onda sa skrilla na betfair 10 eura, zaradim 10 eura na betfairu pa imam 20, jel mogu svih 20 vratit na skrill ili ?
  5. Da zeznuo sam prilikom depozita, ali bezveze mi je sto recimo ni na Netteler ne mogu sad prebacit tu lovu, a sto se tice store kupovine ne znam nijednu u Hrvatskoj da prima skrill, bar ovo sto sam pogledao, bezveze. Cak sam procitao da kad bi nekom prebacio novac na Skrill on isto ne moze nista sa njim osim podignuti. Isti problem mi je i na Betfairu, uplatio sam 10 eura na svoj acc kreditnom i ni njih ne mogu dignuti, uopce mi nije jasna ta politika, ajde kuzim da ne mogu vratiti na kreditnu natrag ali zena mi ima visa electron u zabi i odem na add kartice i registriram ju, i onda trazi da uplatim nesto sa nje da bi mogao i vracati novac na nju. Ali koliko sam shvatio koliko uplatis toliko dizes, e sad ako ja uplatim 10 eura i okrenem na kladi taj novac i dobim jos 10 eura imam 20 ali samo 10 mogu vratit ?? Strasno.
  6. Pozdrav, imam problem i molio bih pomoc, uplatio sam na skrill mastercard karticom 11 eura i naravno prekasno shvatio da sa tim novcem ne mogu nista online placati, tako bar kaze skrill. Googlam vec danima i nikako naci nacin da dodjem do novaca, ima nacin da mi netko tko ima skrill da lovu dok mu ja prebacim ali nemam nikoga. Na netteler mi neda, na bankovni racun uzima veliku proviziju, ne kuzim koja je to fora da uplatis i onda ne mozes nista, ako nista drugo bar da su omogucili da vratim isti iznos ta mastercard, sada ispada da nista ne mogu sa tom lovom, bilo kakav pomoc molim.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use