Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

kladaric_

Članovi
  • Posts

    221
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by kladaric_

  1. Reputaciju podizes sa vecom aktivnoscu na forumu i dobijas vecu "titulu"
  2. Osobno kaj se tice otvaranja teme 7 dana unaprijed nisam za to osim ako je netko uvidio netku dobru kvotu ili gresku kladionice jel po meni malo postaje nepregledno. S vremenom i AKO se desi da netko uvidi koju gresku kladionice npr za cetvrtak dosta forumasa ju nece niti procitati jel misli da je samo otvorena tema. To je moje misljenje..ne znaci da je ispravno!
  3. Kao prvo svaka cast na svemu prenesenom na forumu prosli vikend. Moj je prijedlog ako vec imas ovakve neke dobre informacije i ako mislis da ih nije pametno prenositi na nacin na koji si ih prenio da samo napises "dobru" analizu a svatko tko prati forum znat ce o cemu se radi i mislim da si se s tim ti dobro pokrio a opet pomogao si ostalim forumasima!
  4. Najlakse ti je da paralelno pratis rezultati.com i kad vidis nesto zanimljivo odes na bet365 i nades pod ligama. Na Bet365 ti se prikazuju lihe 5-ice a ostalo ti je pod Europa ili pod neki drugi kontinent ovisno o kojoj je ligi rijec. Kad se malo usaltas nije tesko pronac!
  5. Decki molim malu pomoc! Vjerojatno ne gledam dobro pa ne vidim ali gdje se na ponudi kosarke nalaze poeni igraca na Bet365 Ne mrem nac ni kosarku ni rukomet broj poena igraca! tnx
  6. Sad sam nasao na forumu bas Unibet pa sam procitao i skuzio da su maknuli! Sve u svemu hvala ti!
  7. Ekipa moze mala pomoc! Nigdje ne vidim uplatu na Unibetu putem paysafecarda ???? Kaj ga nemaju ili sam corav? ???????? Hvala na odgovoru!
  8. Pozdrav Vidim da se prica kaj je u kojoj kladionici dobro odigrati. Meni osobno je Bet365 cudo od kladionice,ima sve po relativno ok tecajevima a ponuda nema sta nema Najbolja oklada po meni je gol line u 1. Ili 2. Poluvremenu...vec od 20-e minute koef da ce past gol u plovremenu je preko 2 a u 80% utakmica netko zabije gol Postavio bih i sliku al ne znam kak
  9. Nazalost za sad je prosao samo 1 par > > > > > > > >
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use