Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Tweety

Članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tweety's Achievements

  1. To preko alternativnih linkova? Koliko je to sigurno. Gledam da bet365 ne podržava Skrill, što bi onda trebao koristiti jer kartica od banke nije opcija.
  2. Pozdrav svima. Želio bi se prebaciti na stranu kladionicu. Imam nekoliko pitanja za vas pa ako netko može da pomogne. Koju kladionicu preporučujete, meni je za oko zapala William Hill. Koji vpn koristite za prijavu, te hoće li mi taj isti vpn biti problem prilikom registracije/verifikacije. Koje dokumente obično strane kladionice traže za verifikaciju? Te za kraj koji wallet preporučujete PayPal, Skrill, Wise ili nešto drugo. Nalazim se u Hrvatskoj ako je bitno.
  3. Pozdrav svima. Želio bi se prebaciti na stranu kladionicu. Imam nekoliko pitanja za vas pa ako netko može da pomogne. Koju kladionicu preporučujete, meni je za oko zapala William Hill. Koji vpn koristite za prijavu, te hoće li mi taj isti vpn biti problem prilikom registracije/verifikacije. Koje dokumente obično strane kladionice traže za verifikaciju? Te za kraj koji wallet preporučujete PayPal, Skrill, Wise ili nešto drugo. Nalazim se u Hrvatskoj ako je bitno.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use