Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

juventus

Članovi
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by juventus

  1. Opet mi ništa nije jasno, Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt je meni dobitnu okladu poništio na kvotu 1,0 pa zar se nigdje ne mogu konkretno viditi postave koje su nastupale?

  2. Treba mi pomoć od poznavalaca mlb-a, dakle jutrošnja utakmica Kansas - Detroit 0:1, da li je za Detroit ikako nastupio bacač L. Marte, naime pogodio sam okladu na expektu ali su mi oni opkladu proglasili kvotom 1,0 jer navodno nije nastupio L. Marte, tražio sam po netu ne mogu ništa precizno da nađem, dakle molim vas ko zna brz i tačan odgovor.

  3. Ispričavam se ako pišem nešto što nije baš vezano uz samu temu, ali ako netko možda zna kada počinje utakmica FK Baku - Mura ?

    Na txt-u i na rezultatima piše da je pocelo u 18, dok na službenoj stranici domacina piše u 21h...

    Ako netko nešto zna o tome, neka napiše, bio bih jako zahvalan  :)

    Utakmica je počela u 18 sati, evo gledam na bet365 ima klađenje uživo.

    Rezultat trenutni 0:0.

    Evo i ja sam pronašao i upravo pratim, tebi u svakom slučaju hvala kolega. Lijep pozdrav! I nadam se pobjedom domacina sa 2 ili više gola razlike  ;)

    Nadam se i ja, ali se bojim da je ova utakmica danas toliko napričana da me ne bi čudilo da bude i naopako ...

  4. Ispričavam se ako pišem nešto što nije baš vezano uz samu temu, ali ako netko možda zna kada počinje utakmica FK Baku - Mura ?

    Na txt-u i na rezultatima piše da je pocelo u 18, dok na službenoj stranici domacina piše u 21h...

    Ako netko nešto zna o tome, neka napiše, bio bih jako zahvalan  :)

    Utakmica je počela u 18 sati, evo gledam na bet365 ima klađenje uživo.

    Rezultat trenutni 0:0.

  5. Italija - Hrvatska  1   kvota 2,40    ulog 7/10

    Mislim da je ovdje Hrvatska precjenjena, realna kvota po meni bi bila 1,80

    Hrvatska ništa posebno nije odigrala protiv iraca, dali su sretno dva gola a treći iz zaleđa, s druge strane Italija je vodila protiv svjetskih prvaka Španije i uz malo sreće trebali su i dobiti, mada Italiji po nekim opcijama igra i remi danas ja ipak mislim da će ovo danas lagano dobiti ...

  6. Pozdrav, može li mi neko pomoći šta da radim, kladio sam se na utakmicu: Poljska - Grčka  više  3,5 žutih kartona, cijeli svijet je vidio da je sudija pokazao 4 žuta kartona, međutim meni su poslali opkladu kao gubitnu, razgovarao sam putem chata i pravdaju se tim da je kod njih nekakvo pravilo kada isti igrač dobije 2 žuta kartona priznaje se samo kao jedan žuti karton. Inače radi se o kladionici "marathonbet"

    moraš nazvati njihovu korisničku podršku i sa njima razgovarati telefonom, ne chatom, a ako ni tu nećeš ništa riješiti onda traži da te spoje sa njihovom direkcijom...ne znam o kolikoj se svoti radi, ali ono što je u službenoj statistici utakmice to se MORA priznati kao rezultat oklade...ja doduše ne znam koliko je točno bilo kartona, ali ako je sudac pokazao četiri ili više onda tako i jest...ako je tumačenje kladionice na njihovu korist unatoč tome što je takvo njihovo tumačenje suprotno sa stvarnim stanjem oklade onda ti preporučam da se najprije kroz razgovor sa njima pozoveš na pravni postupak kojeg ćeš pokrenuti putem odvjetnika onda svaka normalna kuća ima toliko bistrine da se izbjegnu neugodnosti pravnog postupka i moraju ti u najmanju ruku vratiti novac uložen na toj okladi...što bi bilo slijedeće po takvom njihovom tumačenju, ne bi možda priznali pobjedu ekipe na koju se kladimo ako je pobjednički gol zabio autogolom igrač protivničke momčadi? smiješno? imaš prijatelju mnoge dobre internet klade i kod nas ( mislim da je supersport zaista full dobra) pa ne moramo ići više preko granica...to ti je moj savjet...i deset kuna je deset mojih ili naših kuna i nećemo dozvoliti da nas varaju...idi do kraja sa time i ne odustaj  :) sretno

    Poslao sam im email poruku sa UEFA linkom gdje se tačno vidi da su bila 4 žuta kartona, nisu mi još ništa odgovorili, evo link:

    http://www.uefa.com/uefaeuro/season=2012/matches/round=15172/match=2003319/postmatch/report/index.html

  7. Pozdrav, može li mi neko pomoći šta da radim, kladio sam se na utakmicu: Poljska - Grčka  više  3,5 žutih kartona, cijeli svijet je vidio da je sudija pokazao 4 žuta kartona, međutim meni su poslali opkladu kao gubitnu, razgovarao sam putem chata i pravdaju se tim da je kod njih nekakvo pravilo kada isti igrač dobije 2 žuta kartona priznaje se samo kao jedan žuti karton. Inače radi se o kladionici "marathonbet"

  8. otvorit ću temu za petak

    Čilić-Del Potro 1 @ 3,05 hl(bit će sutra i veći kof u super ponudi)

    h2h:6-2

    ovo igram isključivo zbog kofa i to na neki sporedni listić a singlirao bi ga za 1/10

    ugl Del Potro ima nekih problema s koljenom,dosta se mučio prva dva kola,protiv monty po rezultatu se nebi reklo ali bilo je rupa u igri,očito trpi zbog ozljede.ove godine igrali tri puta čilić glatko izgubio oba puta na zemlji,plus toga kad se sjetim da ga nedavno almagro razbio 6-0 ne vjerujem mu puno, a i u prvom kolu munzo je previše puta brejkao čilića.znakovita je pobjeda protiv j.c. ferrera ali ne da bi išao za jači ulog.del potro ima igru za čilića,ali zbog ozljede,velikog kofa isplati se to probat uzet,a čiliću bi bilo ok da sutra malo više riskira i proba dobit del potra

    Tenis»Roland Garros (M), Zemlja, 3. kolo

    14:15 Juan Martin Del Potro - Marin Čilić

    Del Potro- Pokušavam što manje razmišljati o ozljedi, no nerijetko me sama podsjeti na sebe. Posebno kada na desnoj strani igram forehand i vidjet ćemo kako će se stvari dalje razvijati. Pokušavam ostati pozitivan i nadam se da će ići na bolje, Način na koji on i ja igramo tenis je vrlo sličan. Dosad smo se susreli mnogo puta i može se reći da jedan o drugom znamo mnogo. Dosad su gotovo svi mečevi bili izjednačeni i nesumnjivo me čeka težak zadatak.

    Smatram kako se isplati odigrati kontra hendikep 4.5  // 5.5 // 6.5 Delpo ima problema sa koljenom, a marina ako neće kočiti psiha trebao bi i čak pobjediti

    Ne znam na osnovu čega ovdje vidite izjednačen meč, Delpo ga je tri puta pomeo u ovoj godini:

    http://www.bet-at-home.com/redirStats.aspx?url=aHR0cDovL3d3dy5zdGF0cy5iZXRyYWRhci5jb20vc3RhdGlzdGljcy9saXZlc2NvcmVjYy8/bWF0Y2hpZD0yNzE3MDIwJnRyZWVtZW51PWZhbHNlJmxhbmd1YWdlPXNy&cid=1906

  9. e ovako...stavicu za jedan par vise prognoza pa vi odaberite sta vam se najvise svidja :D

    Girona-Huelva    1     @  1.90

    Girona mora da dobije ako hoce da ostane u ligi..u dobroj je formi sa dosta golova...apsolutni favorit.

    Girona-Huelva  3+    @  1.70

    zadnje dvije utakmice ova dva tima bila su 3+...a po formi od zadnjih 5 utakmica djirona je igrala 4 utakmice na 3+...

    Girona-Huelva   D2+ (domacin daje 2 ili vise gola)     @2.10

    U zadnjih 5 utakmica kad god su igrali kuci dali su vise od 2 gola.

    Girona-Huelva   1-1    @3.00

    Da ponovim,apsolutni favorit..pobjeda ih ostavlja u ligi..od pocetka moraju da pokazu ko je glavni na terenu.

    Srecno svima !

    Prijatelju ja mislim da Girona svakako ostaje u ligi, samo tri ekipe ispadaju jer valjda automatski Villareal B ispada, evo ti link:

    http://bet-at-home.com/redirStats.aspx?url=aHR0cDovL3d3dy5zdGF0cy5iZXRyYWRhci5jb20vc3RhdGlzdGljcy9saXZlc2NvcmVjYy8/bWF0Y2hpZD0xNzk2NzI3JnRyZWVtZW51PWZhbHNlJmxhbmd1YWdlPWhy&cid=1906

  10. kako danas sve glatko prolazi, predobro  :D

    E treba mi pomoć, danas sam odigrao nogomet mlade ekipe prijateljsku utakmicu Srbija(ml)-Slovenija(20) koja je odigrana u 17:00 sati. Do sada je ta tekma već završila, ali je jednostavno nema nigdje, sve sam pregledao i nemogu naći nigdje ništa o toj tekmi, a zanima me koji je rez, pa ak neko zna il nađe rez nek govori.

    SRBIJA - SLOVENIJA 1:0  Nadam se da sam te obradovao, ovo sam vidio na williams teletextu u BiH ...

  11. Pozdrav svima, danas san se registrovao na ovaj forum, pratim vas već neko vrijeme i mislim da boljeg nema na ovim prostorima, zaista sve pohvale, inače kladim se već nekih 15 god. i znam dosta stvari što se tiče klađenja,evo moja dva para za danas:

    1- HAMBURG - GUMMERSBARH  (+4,5)  2 hendikep kvota 2,0  veliki pad kvote na pobjedu gostiju sa preko 12,00 na nekih 6,50  mislim da ovo nisu bezveze smanjili, ja sam zadovoljan i sa hendikepom koji je najveći na expektu,

    2- BASEL - LUZERN  (1,5) 2 zbroj golova kvota 1,20 mislim da ovdje ne treba puno objašnjavanja, finale kupa po meni bi trebala biti golijada, meni dosta 2 gola,

    Ukupna kvota 2,40  kladionica Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt  ulog 7/10

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use