William Hill

William Hill je najpoznatija Britanska kladionica osnovana davne 1934. godine te je zbog svoje pouzdanosti, korektnosti i tradicije postala brend.

William Hill

William Hill kladionica

Danas zapošljavaju preko desetke tisuća ljudi, dnevno zaprime nekoliko milijuna oklada te njihove dionice kotiraju na Londonskoj burzi (LSE). Godišnji prihodi, su im veći od proračuna mnogih zemalja, što je poprilično impresivan podatak. Jednom riječju, kada govorimo o WilliamHill kladionici, govorimo o možda i najvećem gigantu u svijetu kladjenja.

William Hill registracija – osvoji William Hill promo code

Registracija je besplatna i izuzetno jednostavna te traje svega 2-3 minute. Jedini uvjet koji trebate ispuniti jest da ste punoljetni. Završetkom procesa registracije nemate nikakve obveze prema WilliamHill kladionici (sve piše u Općim Uvjetima Poslovanja) te Vas oni ničim ne obvezuju, a ostvarujete veliki broj pogodnosti kao njihov korisnik.

William Hill registracija

Prilikom registracije potrebno je unijeti samo osnovne informacije poput imena, prezimena, e-maila, države. Bez suvišnih i nepotrebnih pitanja koja samo usporavaju proces registracije. Po završetku registracije možete odabrati način kojim bi željeli uplatiti sredstva i kroz nekoliko trenutaka sredstva će biti na Vašem kladioničarskom računu. Sve je dakle spremno za vaše oklade.

William Hill promo code

William Hill Srbija klađenje

Proces sklapanja oklada kod WilliamHill kladionice je iznimno jednostavan i već nakon nekoliko minuta imati ćete osjećaj da sučelje koristite jako dugo. Ponuda William Hill kladionice je vrlo dobra budući da imaju ogroman broj događaja u ponudi. Još jedna od prednosti je da se istinski trude slušati želje i ideje klijenata te često u ponudu stavljaju i pomalo zanimljive oklade koje ćete teško naći kod drugih kladionica. Klađenje u zemljama Balkana preko WilliamHill kladionice nikada nije bilo lakše.

Za to vam je potrebna, naravno William Hill registracija uz koju automatski dobijate William Hill promo code.

William Hill Srbija

William Hill uplate i isplate novca

Zbog velikog broja klijenata William Hill kladionica preferira poslovanje putem debitnih i/ili kreditnih kartica te iz tog razloga ne naplaćuje nikakvu naknadu. Uplate putem debitnih i kreditnih kartica na vašem kladioničarskom računu prikazuju se momentalno. U trenutku kada uplatite novce na kladioničarski račun novci će biti proknjiženi u roku od sekunde te ćete biti u mogućnost odmah sklapati oklade.

Ukoliko ste u mogućnosti svakako Vam preporučujemo da koristite debitne i/ili kreditne kartice ili skrill prilikom uplata i/ili isplata budući da je to najbrži način, a uz to nema niti nikakve provizije.

UZMI BONUS