Jump to content

Svijet Kladjenja

Moderators
 • Content Count

  11
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

About Svijet Kladjenja

 • Rank
  Član

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.svijetkladjenja.com/forum

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

630 profile views
 1. Uzmite do 25€ bonus kredita dobrodošlice za Ligu Prvaka Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply
 2. Uzmite do 25€ bonus kredita dobrodošlice za Ligu Prvaka Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply
 3. Uzmite do 25€ bonus kredita dobrodošlice kod bet365 kladionice
 4. Uzmite do 25€ bonus kredita dobrodošlice kod bet365 kladionice Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply
 5. Za sve igrače iz Hrvatske pripremili smo web-adresu koja vodi na bet365 stranicu i uredno radi iz gotovo svake lokacije na svijetu! Dodajte link u bookmarks (ili ga zapamtite) jer će svakom ozbiljnom kladioničaru trebati! http://www.svijetkladjenja.com/bet365-mirror
 6. Pridružite se SvijetKladjenja forumu potpuno besplatno i saznajte prvi najnovije informacije za klađenje! Družite se sa iskusnim kladioničarima i zaradite!
 7. Zanimljiva promocija Bwin kladionice koju toplo preporučujemo onima koji svakodnevno uplaćuju listiće, a pogotovo rade veće promete. Evo i više detalja... Freebet Mania je promocija koju pokreće Bwin kladionica. Uz ovu promociju možete osvojiti 50€ besplatnih oklada svaki dan. Freebet Mania je odlična promocija u kojoj sudjeluješ automatski, kladeći se u Bwin kladionici a ovisno o prometu koji napraviš danas, sljedećeg dana dobivaš besplatnu okladu i tako u nedogled. Što se više kladiš, vrijedniju besplatnu okladu možeš osvojiti. Ukoliko već nemaš račun u bwin kladionici sada je vrijeme da ga napraviš i uz svakodnevno klađenje možeš dobiti i besplatne oklade za sljedeći dan. Moežš postaviti neograničeni broj oklada sa minimalno dva para na listiću i koeficijent za svaki par većim od 1.50. Ovisno o prometu napravljenom tog dana, sljedeći dan dobivaš besplatnu okladu. Dakle, relevantan je jedino ostvareni promet, odnosno uplaćeni iznos u jednom danu, prema ranije navedenim kriterijima. Promet je isti uplatiš li 500€ na jednom listiću ili uplatiš 500 listića sa ulogom od 1€. Kako sudjelovati u Freebet Mania promociji? Vrlo jednostavno, postaviš koliko god želiš oklada sa minimalnim koeficijentom od 1.50 sa ukupnim ulogom od 10€ i besplatna oklada za sljedeći dan je vaša. Besplatne oklade se bilježe na kraju svakog dana, a svaki krug počinje u 08:00h, a završava se 24 sata kasnije, to jest u 07:59h. Sve oklade koje se naprave u ovom vremenskom periodu će automatski biti upisane nakon što se završi dnevni krug. Maksimalna besplatna oklada koju možeš osvojiti je 50€. Tablicu sa nagradama koje možeš osvojiti pogledajte ispod. Dakle uzmimo za primjer da danas napraviš promet od 600€, sljedećeg dana dobiti ćeš besplantu okladu u iznosu od 50€. Ako sljedećeg dana, kada je npr. nešto slabija ponuda, napraviš promet od 230€ narednog dana dobiti ćeš bonus od 20€. Toplo preporučujemo da sudjeluješ u ovoj promociji jer trenutno niti jedna kladionica na tržištu ne nagrađuje svoje vjerne korisnike ovoliko!
×
×
 • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use