Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Danny

Članovi
  • Posts

    223
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Danny

  1. Danny

    NBA picks 26.12.2015

    Ima jako puno izvora. Ovisi što ti treba, kakva informacija!?
  2. Danny

    NBA picks 26.12.2015

    SPURS - NUGGETS ANALIZA http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-san-antonio-spurs-denver-nuggets/ L. Aldridge (16,0) – over @ 1,81 Marathonbet Svi znamo što je obrana Denvera u reketu, jako loša! Aldridge je igračina za njih i morao bi ih razoriti unutra, posebno ako pretpostavimo da će se vjerojatno Duncan ili netko od veterana odmarati. Prošle sezone je u dresu Portlantda kroz četiri utakmice Denveru zabijao 28 u prosjeku, a ove sezone u dresu Spursa kroz dvije utakmice baš i nije odigrao najbolje. Siguran sam da će danas to biti drugačije i da će on i Leonard voditi ekipu do nove pobjede. Nakon jučerašnjeg poraza neće biti zafrkancije i Denver bi mogao danas baš pošteno stradati!
  3. Danny

    NBA picks 25.12.2015.

    S. Ibaka (13,5) - over @ 1,90 Marathonbet Volim pisati igrače koji nisu glavni i koji se rijetko spominju. Ibaka je naravno uvijek u sjeni Duranta i Westbrooka, no Ibaka ima kvalitetu, a u zadnje vrijeme je posebno pokazuje. U posljednje četiri utakmice upisuje 23, 12, 17 i 17 poena, pokazuje da može puno više, a broj šuteva mu je na nekom prosjeku od 12-14 po utakmici. Bullsi sa PF pozicijama nisu nešto, tamo su Gibson i Mirotić i nemam baš neko dobro mišljenje o njihovoj obrani. Već su igrali međusobno ove sezone, a Ibaka im je tada zabio 17 uz 8/14 šut. Thunder je prošle sezone dva puta igrao protiv Bullsa. Ibaka jednu utakmicu nije igrao, a u drugoj je zabio 25.
  4. Danny

    NBA picks 25.12.2015.

    WARIORS - CLEVELAND ANALIZA : http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-golden-state-wariors-cleveland-cavaliers/ Kolega Canca je gore napisao, ja isto, pa ću ih zaljepit jer sam ih još prije napisao, al neka njemu idu zasluge L. James (27,5) – over @ 1,70 Wwin Iako ovo nije doigravanje, James je u doigravanju prošle sezone protiv Wariorsa upisivao: 44, 39, 20, 40 i 32 poena. Dao je sve od sebe, a za ovu utakmicu je rekao da neće unijeti sve što ima. No može on pričati što god hoće, ali ovakva utakmica te ponese i jednostavno ne možeš odoliti da ne igraš najbolje što možeš. Njega B. Rush ne može čuvati, pa sam razmišljao da trener Wariorsa ne bi možda mogao ubaciti Iguoadalu da ga čuva u prvoj petorci, no ne vjerujem da će zbog jedne utakmice mijenjati taktiku. Očekujem veći broj poena na utakmici, a Cavsi to ne mogu bez njegovih poena, tako da ga očekujem na nekih 30 poena. S. Curry (30,5) over @ 1,90 Marathonbet Kao što sam rekao ovo će biti show Curry – James. Curry u zadnje vrijeme nije onako ubojit kao što smo navikli, no evo mu prave prilike da dokaže svoju MVP titulu, iako ju je već ove sezone opravdao puno puta. Irving i Williams mu ne mogu ništa, proitv njih će prolaziti bez puno problema, a imati će i dosta otvorenih šuteva. Da se igra kod Cavsa malo bih drugačije razmišljao, no Wariorsi će nametnuti svoj ritam i pokušati slomiti Cavse sa brzim napadima i sa naravno puno vanjskih šuteva. Curry u posljednjih devet utakmica: 40, 44, 28, 29, 38, 28, 25, 26, 16.
  5. Danny

    NBA picks 23.12.2015

    Indiana - Sacramento D. Cousins (24,0) - under Marathonbet @ 1,90 Rođo nikako nije na razini u zadnje vrijeme. U posljednjih devet mu je prosjek tek 20 poena, a marginu koja je danas postavljena je prebacio tek dva puta u tom periodu. Na gostovanjima mu baš i ne ide, te je u spomenutom periodu ima pet gostovanja i niti jednom nije prebacio ovu marginu. Indiana je ovdje sigurno favorit i sa svojim načinom igre ne odgovaraju Kingsima koji imaju dva poraza u zadnje tri utakmice. I sam Cousins je nedavno izjavio da se ne osjeća baš najbolje i da nekako ne vjeruje svom šutu i onome što radi. S obzirom na to da ne baš neko samopouzdanje, a Pacersi igraju obranu jako dobro u zadnje vrijeme, onda ovo sve skupa ima dosta smisla. Mislim da će Cousins povratak forme morati tražiti protiv neke druge ekipe. Čovjek 25 zabio, valjda mu se tako htjelo
  6. Danny

    NBA picks 23.12.2015

    Može i under, samo treba pričekati zadnje informacije
  7. Danny

    NBA picks 23.12.2015

    Cleveland - NY Knicks http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-cleveland-cavaliers-new-york-knicks/ NY Knicks (95,0) – under @ 1,87 Marathonbet Objasnio sam u analizi kako su Cavsi odigrali sjajnu obranu u posljednjem pobjedničkom nizu od pet utakmica. Prosjek od 87 dopuštenih poena je odlična stvar, a inače im Knicksi odgovaraju kao ekipa. Niti jednom im nisu dopustili više od 90 poena u posljednje četiri utakmice što je odlično za ovakvu okladu. Očekujem da tako bude i danas, posebno ako neće biti Anthonya. Ukoliko želite odigrati ovo sa većim ulogom onda savjetujem da pričekate do konačne objave da li će Melo igrati.
  8. Danny

    NBA picks 21.12.2015

    http://www.rotowire.com/daily/nba/defense-vspos.htm
  9. Danny

    NBA picks 21.12.2015

    San Antonio - Indiana (hendikep -8,5) - Spurs @ 1,91 Unibet Mislim da svi znate koliko su Spursi dobri, koliko je zapravo njihova igra superiorna nad ostatkom ekipa. Fantastična obrana i odličan napad sa pravom timskom igrom itekako daju rezultate. Spursi su imali slobodan vikend, trenutno su na pet pobjeda u nizu i imaju strašnih 23-5, te savršen omjer na domaćem terenu, što je najbolje slavili su 24 puta u nizu na domaćem parketu tokom regularnog dijela sezone. Još kada znamo činjenicu da će jedan od najboljih defanzivaca, ako ne i najbolji Kawhi Leonard paziti na najboljeg igrača Indiane Paula Georga onda ovaj hendikep još više dobiva na težini. Spursi su protiv Indiane slavili devet puta u posljednih 10 utakmica! Atlanta - Portland - INFO Izašla je informacija da će Portland večeras igrati bez najbitnijeg igrača Damiana Lillarda. On je od izuzetne važnosti za ovu ekipu i bez njega mislim da ova ekipa nema baš šanse, jer u ovakvom stanju bi se i teško borili sa Lakersima . Da stvar bude gora ostali su bez C.J. McColluma koji je također izuzetno bitan. McCollum u prosjeku zabija gotovo 21 poen po utakmici. Preporučam razuman hendikep na Atlantu ili Portland under 94,5!! Dodatak za Clippers - Oklahoma! Preporučio bih osim one gore dvije oklade i OVER kompletne utakmice. Margina je sada postavljena na 207,5 što i nije tako strašno. Clippersi ponovno primaju puno, a Oklahoma kao što sam i rekao ima drugi najbolji prosjek u ligi po postignutim poenima. Clippersi također mogu zabiti puno, što nije ništa novo. Očekujem nešto luđu utakmicu, a Clippersi se moraju izvlačiti i pokušati prekinuti niz poraza. Kako ne igraju dobro obranu onda će morati igrati na napad i pokušati zabiti više od Thundera, što će biti jako teško. PROGNOZA: TOTAL Points (207,5) - over @ 1,90 Bet365
  10. Danny

    NBA picks 21.12.2015

    Clippers - Thunder http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-los-angeles-clippers-oklahoma-city-thunder/ PRIJEDLOZI: Clippers – Thunder – Thunder win @ 1,80 Bet365 Većina toga je objašnjeno u analizi. Jasno je kako je Oklahoma trenutno bolja i kompaktnija ekipa. Igraju bolje, Durant i Wess su dobroj formi, dok Clippersi ponovno muku muče sa obranom. Bitna stavka je da su Thunderi odmorniji i bez obzira što su oni svi profesionalci i što svaki ima dva fizioterapeuta, umor će uvijek odigrati svoje. Po meni Clippersima se bliži treći poraz u nizu, a prekid niza će morati tražiti ipak protiv nekog slabijeg od Thundera. S. Ibaka (13,0) - over @ 1,90 Marathonbet Ibaku ovdje moram odigrati. Igra sve konstantnije i bolje, a kako je Westbrook u zadnje vrijeme nekako mirniji i povećao mu se broj asistencija, onda tu ostaje i više prostora za Ibaku. Uzima nekih 12-ak šuteva po utakmici, od čega su nekih 1-2 trice, koje dosta često i pogodi. Obožavam igrati PF i C protiv Clippersa jer baš taj dio loše pokrivaju, a ovo je sjajna prilika za Ibaku da konačno na nekih 20 poena. Vjerujem da će se Wess dosta boriti sa Chrisom Paulom, Durant će imati svu slobodu, a Wess bi stvarno mogao gurnuti koju loptu više na Ibaku. U posljednjih 10 utakmica mu je prosjek 14,6, dok je u prošloj sezoni Clippersima zabijao 15 u prosjeku.
  11. Danny

    NBA picks 20.12.2015

    N. Noel (9,5) - under @ 1,85 Wwin Noel ne može ništa ove sezone, jednostavno je očajan, a još je imao i malih problema sa ozljedama. Danas se očekuje Blowout Clevelanda nad očajnom Philom, što je naravno skroz realno. U posljednjih 10 utakmica Phile, Noel je odigrao njih osam. Od tih osam utakmica je tu marginu prebacio četiri puta. Tek je jednom u tom periodu uzeo više od devet pokušaja prema košu, dakle jako malo lopti i sve manja minutaža. Protiv Clevelanda standardno loše igra. Prethodne sezone je bio puno bolji nego ove, a Clevelandu je zabijao: 8 (34 min), 4 (33 min), 6 (26 min), dakle, vrlo loše. Cavsi bi ih stvarno morali razbiti, a Noel se ne bi baš trebao naigrati. Možda slabijim ekipa može zabiti devet ili više, no protiv ovako jakih ekipa mora odigrati brutalno da napravi nešto konkretno.
  12. Danny

    NBA picks 20.12.2015

    Brooklyn - Minnesota http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-brooklyn-nets-minnesota-timberwolves/ B. Bogdanović (9,5) – over @ 1,85 Wwin Baš sam ga mislio odigrati kada sam vidio da igraju protiv Wolvesa. Prošle sezone u posljednjoj utakmici protiv Wolvesa, Babo je za samo 27 minuta upisao 21 poen i to uz šut 10 od 15. Dodatna prednost ovoga puta je ta da je Babo već šest utakmica u nizu starter. U tih šest utakmica je četiri puta prebacio ovu marginu. Njemu odgovara igrati kod kuće i odgovara mu kada protivnika prima dosta poena, što znači da otvaraju jako puno prostora. Mislim da bi Babo mogao danas završiti na nekih 15-ak.
  13. Danny

    NBA picks 19.12.2015.

    D. Howard (13,5) - over @ 1,90 Marathonbet Rezultat: 22 points Howard ove sezone nije ono što on je zapravo. Ima limitirane minute u b2b utakmicama, ne dobiva lopti koliko bi želio i vjerojatno je dosta nezadovoljan sa svojim statusom. No, on je atleta i to samo kakva. Takve predispozicije rijetko koji igrač ima i vrijeme da se ponovno dokazuje iz utakmice u takmice i pokaže kako nije on samo neki igrač. Danas mu je odlična prilika za to protiv Clippersa koji su sinoć imali napornu utakmicu kod Spursa. Clippersi su u reketu "drama", to im je jučer pokazao i Aldrige kojeg sam također prognozirao i koji im je zabio 20 poena. U svojoj karijeri Howar bilježi 19 poena u prosjeku protiv Clippersa. U jedinoj utakmici protiv Clippersa ove sezone Howard je zabio 20 poena za samo 29 minuta provedenih na parketu.
  14. Danny

    NBA picks 19.12.2015.

    Thunder - LA Lakers http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-oklahoma-city-thunder-la-lakers/ PRIJEDLOZI: Thunder – Lakers (hendikep -16,0) – Oklahoma @ 1,95 PinnacleSports Rezultat: 118:78 Lakersi kao što i sami znate igraju jako loše. Sami porazi, ne baš dobra atmosfera, ne efikasan napad i loša obrana su garancija za donji dio tablice. Oklahoma je daleko jača ekipa sa dva izuzetna pojedinca. Očekujem blowout bez većih problema i pobjedu OKC-a od nekih 20-ak razlike što je i realan odnos u kvaliteti. Pinnacle nudi najveći tečaj za ovu marginu, dok Marathon nudi nešto niži od 1,93.
  15. Danny

    NBA picks 18.12.2015

    Spurs - Clippers http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-san-antonio-spurs-la-clippers/ PRIJEDLOZI: L. Aldrige (16,5) – over @ 1,90 Marathonbet Vjerovali ili ne Aldrige je prošle sezone kroz četiri utakmice protiv Clippersa upisao prosjek od čak 29 poena. Naravno, kako je prešao u Spurse njegov se prosjek debelo spustio, ali ne zato što je on lošiji, već zato što Spursi igraju timski. Reket Clippersa nije hvale vrijedan, mekani su i daju ti prostora, a Greg Popovich to sigurno zna i sigurno će taktički preodrediti igru na Aldrigea u nekom trenutku.
  16. Danny

    NBA picks 17.12.2015

    Ne kosi se...ne znači da će oba igrača doći, a ne znači da će i under doći...najbolje under na singl a igrače na double
  17. Danny

    NBA picks 17.12.2015

    Cleveland - OKC: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-cleveland-cavaliers-oklahoma-city-thunder/ PRIJEDLOZI: R. Westbrook (24,5) – under @ 1,93 Marathonbet Ovo je utakmica LeBrona i Duranta. Westbrook nekako igra više timski u zadnje vrijeme, ne pokazuje onu silu kao prije, ali to je sve sa razlogom i dobro je za Thunder da je tako. U zadnjih 10 utakmica ima prosjek od 21,7 poena, a u zadnjih sedam utakmica je samo dva puta prebacio ovu marginu (25, 25). Mislim da će se probati više fokusirati na obranu i raditi više prostora za Durantulu koji će imati svoj duel sa Jamesom gdje će se naravno obojica dokazivati milijunima ljudi. Total points (205,0) – under @ 1,95 Pinnaclesports Obje ekipe igraju jako dobro u obrani u zadnje vrijeme. Pokazuju novu dimenziju u igri, a već sam gore u najavi opisao kako su Cavsi stisli svoje protivnike u mišju rupu sa jako dobrom defanzivom. OKC u nizu od šest pobjeda niti jednoj ekipi nisu dopustili više od 98 poena, a tih 98 su dopustili nakon produžetaka. U 10 posljednjih utakmica između ove dvije ekipe smo vidjeli čak sedam undera.
  18. Danny

    NBA picks 16.12.2015

    Utah Jazz - New Orleans Pelicans - G. Hayward over 18,5 @ Lokali -> 20 poena Samo kratko. Meni je ovo odličan pick. Hayward igra jako dobro u zadnje vrijeme. U posljednjih 7 utakmica je pet puta prebacio ovu marginu, jednom je ostao točno na 18, a protiv Spursa je igrao samo 22 minute jer naravno bio Blowout. Protiv Pelicansa igra jako dobro, a prošle sezone je protiv njih upisao prosjek od 26 poena. Kod Pelicansa curi na sve strane, što nije ništa novo, a Hayward i Utah to znaju kako iskoristiti. Vjerojatno neće gurati puno lopti u reket jer ipak Davis igra dobro u obrani, tako da će sigurno šuteve graditi preko Haywarda. Očekujem ga na nekih 22 + tako da mi ovakav bet jako puno smisla.
  19. Danny

    NBA picks 16.12.2015

    ANALIZA: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-san-antonio-spurs-washington-wizards/ PRIJEDLOG: Broj poena ekipa – Washington (92,5) – under @ 1,909 Marathonbet -> 95 poena Nešto kasnije dodatni PICKOVI
  20. Danny

    NBA picks 15.12.2015

    ANALIZA: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-sacramento-kings-houston-rockets/ PRIJEDLOZI: J. Harden (28,5) – over @ 1,87 Marathonbet -> 33 poena Harden mi je ovdje must bet. Čovjek redovito trpa protiv Kingsa, što sam već I napomenuo u analizi. Očito mu odgovaraju, a I koliko sam vidio ostavljaju mu dosta prostora. Jako dobro je odigrao prve dvije utakmice ove sezone sa njima postigavši 31 I 43 poena. Sacramento - Houston - Houston win @ 2,11 Marathonbet -> 107-97
  21. Danny

    NBA picks 14.12.2015

    01:00 Indiana Pacers - Toronto Raptors D. DeRozan (21,5) - over @ Wwin 1,85 -> 20 pts DeMar igra odlično u posljednje vrijeme i jedan je od najzaslužnijih za niz pobjeda Raptorsa. U posljednje tri utakmice je svaki put prebacio ovu marginu (28, 27, 25) i pokazao da preuzima sve više odgovornosti. Protiv Indiane će biti teško, ali oni pucaju na svim stranama i totalno zaboravili na obranu. U četiri poraza od posljednjih pet utakmica Indiana je u prosjeku primila 123 poena. Mogla bi ovo biti baš luda utakmica, s toga očekujem DeRozana na većem broju poena i da pokaže da je još uvijek "vruć". Prošle sezone je protiv Indiane u prosjeku zabijao 23 poena
  22. Danny

    NBA picks 14.12.2015

    ANALIZA: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-indiana-pacers-toronto-raptors/ PRIJEDLOG: Indiana – Toronto (hendikep -5,0) – Toronto @ 1,93 Pinnaclesports -> 106 - 90 Toronto je u odličnoj formi za razliku od Pacersa. Prikazuju puno više, dok su Pacersi doživjeli težak pad u svojoj igri, posebice u obrani. Ovdje čak favoriziram pobjedu Raptorsa, no smatram da je ovako sa hendikepom puno sigurnije i da bez velikih problema oni to mogu pokriti. Kladionica MARATHONBET nudi isti tečaj na ovu marginu, dok je kod BET365 nešto niži (1,90).
  23. Danny

    NBA picks 13.12.2015

    ANALIZA: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-miami-heat-memphis-grizzlies/ PRIJEDLOG: Miami - Memphis Total points – under (190,5) @ 1,84 Pinnaclesports Toliko sam u najavi spominjao obranu i sporu realizaciju da je jasno kao dan da treba odigrati manje poena na utakmici. Napadi su neefikasni, a obrane moraju biti na nivou jer se oni na to i oslanjaju. Underi igrača također mogu biti jako zanimljivi ovdje, posebice under Chrisa Bosha koji se ne snalazi baš dobro protiv Memphisa. Pinnacle nudi dobar tečaj na ovu marginu, dok je u lokalnim kladionicama margina uglavnom na 189,5!
  24. Danny

    NBA picks 12.12.2015

    J. Wall (21,5) over @ Lokalne klade J. Wall igra u odličnoj formi. U posljednjih sedam utakmica je šest puta prebacio ovu marginu i to slijedećim redom: 35, 34, 17, 28, 26, 26, 26. Dakle, nema ga država . Odavno je vođa ove ekipe, a sada je preuzeo ogromnu odgovornost. Upitan je i Bradley Beal tako da je to samo još jedan plus za Walla. Protiv Dallas-a je također bio vrlo solidan te im je u posljednjem dvoboju zabio 28 poena. Ako nastavi sa ovakvom igrom i sa ovakvom minutažom onda se za njegov over ne moramo nimalo bojati.
  25. Danny

    NBA picks 12.12.2015

    ANALIZA Hawks - Spurs : http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-atlanta-hawks-san-antonio-spurs/ PRIJEDLOG: Hawks – Spurs – Spurs WIN @ 1,67 Marathonbet Jednostavno su Spursi puno bolja ekipa od Hawksa u ovom trenutku. Razaraju sa obranom, pokazuju bolju ekipnu igru i dišu bolje kao ekipa. Slavili su protiv Hawksa 10 puta u isto toliko posljednjih utakmica, što samo dokazuje koliko odgovara igra Hawksa. Marathonbet nudi najbolji tečaj za konačan ishod pobjednika, tako da je trenutno najisplativije za odigrati kod njih!
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use