Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

hlji

Članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hlji

  1. Neću baš bi za kompom za vikend i malo pokušavam odmorit od kladionice(dosta mi je listića srušila Atlanta nočas :( ) evo par prijedloga za NFL ovaj vikend:

    Cle Browns – Den Broncos  2

    Prva obrana lige (Broncos) protiv QB Brownsa koji ima u zadnje tri tekme prosjek od 385 yardi po susretu. Nije taj McCown neki sjajni QB (13 godina u NFLu i većinom nije bio starter) i mislim da je vrijeme da se vrati u stvarnost. Obrana Broncosa je jednostavno sjajna i vrijeme je da im se napad pridruži jer za to imaju puno potencijala a obrana Brownsa je 30 po statistici u NFLu.  Koeficijent oko 1,5 je sjajan i ovo je po meni dosta sigurna oklada.

     

    Još se po meni isplati igrati

    Min Vikings – KC Chiefs   1

    Chiefsima se ozlijedio i neće ga bit do kraja sezone RB Charles i to je veliki udarac za njih jer nemaju nekoj jakog rezervnog RB. Napad im je ionako prosječan a obrana za razliku od prošlih godina baš i nije nešto prekvalitetna i nedostatak Charlesa će biti teško nadoknadiv. Vikingsi dolaze s bye vikenda, igraju doma, nemaju problema s ozljedama i imaju najboljeg RB Petersona a i vrijeme je da QB Bridgewater pokaže svoj talent kakav je pokazivao u rookie sezoni protiv ove prosječne obrane.

     

    Još mislim da bi trebalo proći ali mali su koeficijenti pa neznam dali se isplati riskirati:

    NY Jets – Wash Redskins  1

    Sea Seahawks – Car Panthers   1

    Cle Browns-Den Broncos  x

  2. Olympiakos-Barcelona   hendikep koseva na utakmici (+8.5)  2  1.30            Cleveland-Boston   hendikep koseva na utakmici (+11.5) 1   1.90             Bayern-Porto   prolaz  2   1.85               Barcelona- PSG      oba gol i 3+   1.90

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use