Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Playmaker91

Članovi
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Playmaker91

  1. Bas idem zalijepit analizu za ovo, no vidim da si me pretekao, pick dana za mene je triple double Wessa. Westbrook je glavni razigravac(12.7 asist) u ekipi Washingtona te ujedno i najbolji skupljac skokova(13.7 rebs). Tri tekme, tri TD. Dok je na terenu trenutno kupi 41.6% defanzivnih skokova te asistira 55.9% poena. Igrali su prije dva dana ove dvije ekipe te je Westbrook zabiljezio 21-15-11 ucinak, realno je mogao upisat i vise skokova i asistencija ako pogledamo detaljnije statistiku, Russell je od tih 15 skokova imao samo jedan contested, inace samo 10% skokova mu je contested, dok kod ovih 11 skupljenih asista imao je cak 23 potencijalna, da su mu suigraci bili precizniji, imao bi i vise od ovih 11 asista. S obzirom da Chicago igra vrlo brzu kosarku trenutno, drugi su po pace-u, takvo okruzenje je idealno za Westbrooka, za nabijanje vlastite statistike ?. Uglavnom ovo je pick koji itekako ima value po meni, sretno i sve najbolje svima u Novoj godini! ?
  2. M.Gasol over 15.5 @ 1,85 SuperSport 5/10 Gasola jednostavno moram uzeti protiv Sacramenta koji je pokazao iznimno lošu obranu na visokim pozicijima, u obrani imaju ove brojke 1.29 PPP iz post up(#29.), 1,38 PPP iz Pick&roll roll mana(#22), 1.21 PPP iz put backa(#21.), te su ih protivnicki centri do sada sa lakocom punili Gobert, Davis...neovisno o datim poenima, procenat suta im je bio izvrstan te je samo pitanje koliko ce Gasol biti hranjen loptama večeras, u što ne sumnjam jer Memphis nema toliko opcija u napadu tako da ce ici sigurno više na njega jer obrana Kingsa u reketu je kriminalna, primaju trenutno 67.5 poena po tekmi sto ih stavlja na predposljednje mjesto u ligi. A kada Gobertu das 18 poena, onda svakako WCS i Marvin Bagley ne predstavljaju prijetnju. 17.5 poena je neka realna granica za njega ako ne i više s obzirom protiv koga igra.
  3. James Harden under 11,5 asistencija @ 1,85 H.LutrijaJednostavno prevelika margina s obzirom na matchup koji ima u vidu ekipe Memphisa.Harden kao i obično skuplja asistencije na "cut-evima", "alleyoppo-vima" te na "drive and kicku" šuterima na trici. S obzirom da Capele nema, s kojim odlično surađuje u P&R igri, tu mu odpada dio asistencija, Nene je tu, ali i Marc Gasol pored kojeg nema laganih poena, te vrlo dobro čita kretnje iza leđa. Druga stvar je šut za tri poena, koji Memphis odlično brani, trenutno su treći u ligi u tom segmentu igre, odmah iza Utah i San Antonia. Memphis je inače drugi u ligi po ukupno dopuštenim asistencijama po utakmici, sa 18.7 opp asisst per game. U karijeri protiv Memphisa je samo dva puta u dresu Rocketsa, prebacio ovu marginu, po 13 asistencija, oba puta na domacem parketu. Po meni bi se dalo ovo potegnut za veći ulog hmm
  4. 27.11.2016 00:00 Indiana - LA Clippers DeAndre Jordan over 10,5 poena @ 1,85 SuperSport 5/10Igrač kojeg jednostavno moram ispratiti protiv Indiana Pacersa, jer Indiana ove godine je vrlo loša u obrani visokih igrača, kao i u obrani skoka. DeAndre Jordan je igrač koji živi od serviranja Chris Paula, od alley-oupova, cuteva i pick&rolla. Ako pogledamo koliko Indiana prima u akcijama, koje su uglavnom za visoke igrače, većinom je u donjem dijelu ljestvice.Tako da u obrani P&R(roll mena) je primila ukupno 156 poena(1.03PPP, #28.u ligi), obrani post-up primila 147 poena(0.99PPP, #30.u ligi), obrani cut-a primila 166 poena(1.22PPP, #24.u ligi), obrana putbacksa 111 poena(1.09PPP, #25.u ligi).Kad ovo sve zbrojimo ovo ide uvelike na korist D.Jordanu, jos kad vidimo da je Indiana treća najgora ekipa po dopuštenim ofenzivnim skokovima, ništa drugo ne preostaje nego očekivati njegovih +11 poena, jer bit će tu tip-inova, putbackova, dunkova ugl. svega . S obzirom na mane ekipe Indiane, nadam se da će Doc Rivers forsirati unutarnju liniju D.Jordana i Griffina, a Jordan je i jačim ekipama davao preko 10 poena, ja ga u ovoj utakmici vidim na 15-15 učinku. Sretno!
  5. Allen Crabbe over 9,5 poena @ 1,85 H.Lutrija Uzimam ovu okladu iz razloga sto Knicksi uglavnom loše brane spot up šutere, točnije najlošije u ligi ako ćemo gledati points per play(1.18). Crabbe je šuter kojemu je asistirano 88,5% ukupnih koševa, od toga čak 95,2% trica. Što se tiče branjenja trica, Knicksi su tu vrlo loši, točnije 25. u ligi. Vidjelo se protiv Atlante kako su Korver i T.Hardaway J., koji su uglavnom spot up šuteri ubacili zajedno 29 poena. Tako da mislim da se isplati probati odigrati na Crabbe-a, koji živi od spot up šuteva(39.6%). Dvije trojke i dvije dvojke i posao obavljen.
  6. 03:30 LA Lakers - Phoenix, T.Chandler over 12,5 skokova @ 1,85 H.Lutrija 4/10 Phoenix je ekipa koju trenutno krasi vrlo dobra protekcija defenzivnog skoka, trenutno su po tome drugi u ligi sa prosjecno 38.7 defanzivna skoka. U napadačkom skoku su zasad u sredini ljestvice. Glavni sakupljač skokova im je Tyson Chandler koji biljezi po tekmi ukupno 13.5 skokova od toga 11 defanzivnih skokova, 2,5 napadačkih. Stvar je u tome da od tih 11 def. skokova, Tyson ih kupi 8.8 neometan od protivnika, dok napadačkih neometan kupi u prosjeku 0,8 od 2,5. Tyson je trenutno treći centar u ligi po šansama za skok, 22.7 puta je u prosjeku po tekmi udaljen od skoka max 1m. U zadnjoj tekmi protiv Lakersa, Tyson je skupio 17 skokova, 15 defanzivnih i 3 ofenzivna, te je imao 15 puta šansu za ofenzivni skok te 16 za defanzivni, tako da od Chandlera i večeras očekujem da pređe ovu marginu od 12,5 skokova, koja je za skok niža od njegovog prosjeka. Prilika će mu biti i u napadačkom skoku jer Phoenix je druga ekipa u ligi koja ide na ulaze u reket, tako da če biti i par ofenzivnih skokova.
  7. J.Harden over 9,5 asistencija @ 1,85 4/10 H.Lutrija Harden u ulozi razigravača se vrlo dobro snašao, glavni je scorer i distributor u Rocketsima, te je trenutno na prosjeku od 31.8 ppg i 12.4 asistencija. Tri puta je ove godine zabiljezio po +15 asistencija, samo protiv Dallasa je u dvije tekme ostao ispod, 7 i 8 asistencija. Harden je glavni dirigent u svojoj ekipi, ako pogledamo da je drugi asistent u ekipi Nene sa prosjekom tek od 2.5 asistencija. Hardenu je prosjek mogao čak biti i veći pošto ima prosjek po tekmi od 20.8 potencijalnih asistencija, tj. toliko passeva ima prosjeku po tekmi suigračima, da su pogodili šut, bila bi asistencija, po tome je vodeći u ligi. Danas se očekuje egal tekma protiv Atlante, tako da bi u punoj minutazi mogao ostvariti novi double-double učinak.
  8. 01:00 CHI - NYK, D.Rose over 17.5 @ 1,85 7/10 01:00 MEM - LAC, Z.Randolph over 12,5 @ 1,85 5/10 01:30 DAL - POR, W.Matthews over 15,5 @ 1,85 5/10 H.Lutrija Derrick Rose se vraća u Chicago, grad u kojem je rođen i draftan 2008. godine, no ovog puta u dresu New York Knicksa. Nakon toliko sezona provedenih u tom klubu, publika mu zasigurno neće pružiti nekakve ruzne povike, te će Derrick svakako biti motiviran. Ovdje ide laganih +20 poena. Jednostavno moram ispratiti Z-Boa, na ovoj margini protiv njegovih stalnih mušterija Clippersa, prošle sezone im je trpao po 28,26 i 14 poena, iako je tad bio starter. Z-Bo inače ove sezone počinje utakmice sa klupe, što mu omogućuje još lakše manevriranje u reketu protiv druge postave. Memphis nema nekih previše opcija u napadu, tako da bi trebali i ovog puta dosta koristiti Randolpha u postu. Matthews kao i Rose igra protiv bivseg kluba, no to nije glavni razlog igranja ovog tipa. Deron Williams je upitan za ovaj susret, te pošto je njegov status is downgraded to doubtful Friday vs. Portland vrlo je izvjesno da neće igrati, tu je i Dirk Nowitzki koji je "questionable", no prema zadnjim informacijama će ipak igrati, no nebi od njega očekivao neki zapanjujuci ucinak. Dallas je trenutno na 0-4 omjeru te ukoliko žele išta iz ovog susreta, Matthews mora dati svoj doprinos, vanjska linija Blazersa je jedna od lošijih u obrambenom smislu. Od ostalih mi se sviđa još Utah - Spursi under 186.5, što zbog obrane Utah i njihovih sporih napada(30. pace), kao i Spursi(28.pace), Gobert under 10.5, Howard under 16.5
  9. Brooklyn Nets - Indiana Pacers tip: Indiana -5.5 @ 1,83 bet365 5/10 Svakako moram pokušati opet okladu na Pacerse koji su iznenađujuće ispustili dvocifreno vodstvo u zadnjoj 1/4 protiv Mavsa, doduše goste je išla trica nenormalno, pogodili su ih čak 18. S druge strane Netsi su gubili od Bostona 23 razlike, da bi nakraju stigli na -5, no vjerujem da je Bostonu više noga bila puštena sa gasa, nego su Netsi dodavali. Brooklyn ove sezone ima jedan od lošijih rostera u ligi, te protiv Pacersa koji će se boriti za sam vrh Istoka im ne dajem prevelike šanse. Ovaj hendikep je po mom mišljenju trebao biti i veći, no utisak iz prve utakmice je kod bookmakera imao učinka.
  10. Indiana Pacers - Dallas Mavericks, tip: Indiana -5.5 @ 1.90 Bet365 5/10 Došla je dugoočekivana sezona najbolje košarke na svijetu, samim time i brojne neprospavane noci mrgreen1.gif Indiana Pacersi bi trebali ove sezone biti u samom vrhu istoka, među prve četiri ekipe svakako. Imaju vrlo dobar roster, Paul George ce vjerovatno biti u lovu na MVP-a, dodali su na poziciju playa Teague-a, koji je napadački ugradnja naspram Georga Hilla, Došao je i T.Young koji je isto tako dobra akvizicija, u Brooklynu nije sigurno došao do izražaja. Myles Turner je jedan od najboljih mladih igrača na svojoj poziciji, ima još mjesta za napredak, tek mu je 20. Stigao je i Al Jefferson, veteran koji bi se trebao dobro uklopiti te biti dobar post scorer sa klupe, tu su i C.J.Miles, uvijek opasnost sa distance, bitan kotacic u ekipi svakako. Monta Ellis je u padu u posljednjih par sezona, no tijekom odmora je radio na sebi tako da može imati uvijek, pozitivne bljeskove. S druge strane su Mavericksi, koji bi mogli imati velik korak unazad ove sezone. Momčad koju godine lagano pritiscu, uzmimo primjer D.Williams, J.J.Barea i D.Harris imaju zajedno skoro 100 godina, tocnije 97. Wes Matthews vise nije isti nakon ozljede Ahilove tetive, Nowitzki može i dalje zabijati, ali u obrani je definitivno minus. Harrison Barnes je jedan od najpreplacenijih free agents-a u off sezoni. Ako cemo uzeti u obzir njegove brojke iz predsezone gdje je sutirao svega 27%, gdje su Mavsi pobjedili ukupno 2 od 7 tekmi. Mislim da ce se mučenje nastaviti i početkom sezone, stoga sugeriram pobjedu Pacersa sa hendikepom, jer po svemu sudeci imaju jači sastav, igraju te im izgleda pašu Mavsi. Sretno!
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use