Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Ultras96

Članovi
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Ultras96

  1. PSK 16.5,jest da uzimaju porez ali ova granica je puno premala nakon ovih tradeova i s obzirom da Butler nece nastupiti veceras.
  2. Ultras96

    Mike Dean

    Mike Dean - kakav uzas od suca !!
  3. To znaci ukoliko budu nerijeseno oklada ti se nastvlja u produzetcima, x-a zapravo nema.
  4. Zna li neko kako doci do ostatka novca koji je ostao na ekesh bonu,znaci kupio sam ekesh od 500kn i uplatio slucajno na wwin uplatio 200 umjesto 500kn,glupavi wwin mi nije ostavio nikakav kod kao sto pise na sluzbenoj ekesh stranici kad ti je bon veci od uplate,ostatak se kod njih vise nemoze iskoristit jel pise da je bon nevazeci...ekesh ne odgovara na mail,sluzba za korisnike odgovara kao samo na pitanja o kartici ne i o bonu.Ako se nekome nesto slicno desilo ili zna kako postupiti u ovom slucaju,molio bih ga da napise.
  5. Sinoc Schroder lagani pogodak sa 9 postignutih poena. Domantas Sabonis over 8,5 supersport! Litavac koji igra sasvim dobro ove sezone, gdje u Indiani ima puno vecu ulogu nego sto je to imao kod silovatelja u Oklahomi. Ove sezone igra u prosjeku 24.3 minute za kojih postize 12 poena po utamici sto je dosta vise od granice. Zadnjih 5 uzakmica postize 8,14,9,6 i 12 poena protiv Oklahome,Denvera,Clevelanda,Chichaga i New yorka. Ove sezone u prvoj utakmici izmedu Indiane i Detroita postigao je 14 poena za 24 minute igre sto prizeljkujem i veceras i da bi sa samo 4 pogodjena suta mogao preci granicu.Granica je iz supersporta i kratka je za poen ili cak 2 u odnosu na ostale kladionce i uz sve navedeno mislim da bi Domantas veceras mogao ponovno do dvoznamenkastog ucinka...Sretno
  6. Dennis Schroder 22,5 under supersport! Svakako veliki value po ovoj granici iz supersporta posto je u u velikoj vecini ostalih kladionica na 19,5, sto je ogromna razlika od cak 3 poena. Schroder ove godine na parketu prosjecno boravi 31,9min za kojih prosjecno postize 20,1. Nije u nekoj blistavoj formi u zadnjih 5 utakmica biljezi 14,21,18,26, i 19 poena protiv clevelanda,new yorka, 2x orlanda i brooklyna. Ove godine u prvom medjusobno susretu ovih dviju zabio je 17 poena, a valja naglasiti da od kada je prvi play atlante nije nijednom bio ni blizu granice od 19 a kamoli 22,5 zadnjih 5 meceva biljezi 17,12,17,17, i 11 poena, uz to je detroit 10 ekipa po branjenju playa u ligi sto je sasvim solidno. Uz sve navedeno ne vidim nacin kako ce veceras preci granicu...Sretno
  7. Da znam, rijetko koja to daje bas zbog konacnog ishoda, kod nasih isto se moze komibnirat ali samo sa regularnim dijelom, ali ovo kaj je on napiso nisam jos vidio.
  8. Ako vec nemas vremena onda rađe nemoj ni objavljivat ovakav post bez icega konketnog navedenog. + toga ne znam u kojoj kladionici se opce moze kombinirat igrac i zbroj poena utakmice ako ti znas bilo bi dobro da bar to navedeš... bez ljutnje.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use