Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

crash1

Članovi
  • Posts

    2263
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    57

Everything posted by crash1

  1. Pa dal je moguće da rade ovo... Mislio sam da ne mogu niže pasti od onda kad su uveli uslov da za NBA košarkaše moraš imati minimalno 5 parova na listiću. Haj da je tri para pa moglo bi se nekako ali ovako... Smiješno. I onda ovi kao neki bonusi što dijele kad uplatiš novac. To traje već neko vrijeme a ja još zapravo nisam skontao kako funkcioniše a nisam se ni trudio kad sam vidio uslove. Koliko sam se kladio kod njih zaslužio sam barem neki bonus "bez obaveza" kakve ima bet365. Svake sedmice kada je sezona u jeku dobijem 5 eura onako džaba Treba što dalje bježat od ovih naših lopova, kakva država takva i kladionica. Ne samo Williams, nego sve i jedna u BiH. Ne znam kako je u Hrvatskoj i Srbiji ali vjerujem da nije bolje.
  2. Nekako vjerujem da ovdje na forumu ima mnogo iskusnijih i pametnih osoba, koje bi mi možda mogle odgovoriti na ovo pitanje.. Kakv život očekujete poslije korone? Šta nas čeka? Totalno nova verzija života zbog ekonomske krize ili nastajemo gdje smo stali?
  3. Četiri njemačka kluba nevjerojatnom gestom spašavaju cijelu Bundesligu BAYERN, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen i RB Leipzig velikom gestom spašavaju manje klubove Bundeslige. Osnovali su fond u koji će zajednički uplatiti 20 milijuna eura s čim bi se manji klubovi trebali spasiti određenih gubitaka usred pandemije koronavirusa. Moćna četvorka odrekla se dijela novca od TV prava i dodali nekoliko milijuna iz svoje blagajne. Novac će biti proslijeđen savezu koji će to prerasporediti klubovima - moraju odlučiti kamo će i koliko točno novca poslati. Njemački savez je ranije stvorio rezervnu zalihu od 45 milijuna eura od TV prava na koju svi klubovi imaju pravo, međutim velika se četvorka odlučila odreći toga. O velikim problemima nešto ranije je govorio Bayernov počasni predsjednik Uli Hoeness. "Čak i utakmice bez publike garantiraju zaradu od TV prava, a ako to bude funkcioniralo, ne bi trebalo biti egzistencijalnih problema oko ove sezone. Ali ako utakmica ne bude do Božića, onda je postojanje cijele lige ugroženo. Teško je prognozirati, svi koji prognoziraju o novom mogućem terminu igranja su neozbiljni."
  4. Pa i nije ovo toliko loše, samo nastavi, možda se uključim da te pratim
  5. crash1

    Bet365

    Imam ja račun, ali nažalost ne mogu ti dati Skrill preko kojeg sam uplaćivao jer ga kosristim. Ili to nije problem?
  6. Fritz - Anderson // Over 40,5 gemova bet365 288sb - 1,83 Anderson želi da zaboravi što prije 2019 godinu, godina je to koju je završio odmah nakon Wimbledona pa je uslovljen tom povredom iskliznuo izvan 100 na svijetu. Daleko je to od njegovog realnog rankinga, gledajući sami početak godine i prije svih meč protiv Đokovića jasno je da nije zaboravio igrati tenis i da mu neće puno trebati da se vrati u takmičarski ritam. Fritz se nije iskazao na ATP Cupu kao uostalom niti kompletan tim SAD-a, ispao je u prvoj rundi Adelaidea od neugodnog Bublika tako da nije imao sjajnu pripremu za prvi Slam u sezoni. Očekivao sam da će ga Griekspoor više namučiti u prvoj rundi, ali dobio je to Amerikanac u rutinska tri seta pa si malo popravio raspoloženje. Ovo mi djeluje kao izuzetno otvoren meč, stil igre je tu negdje, sličan, servis i forhend način da se diktira i dolazi do poena, ko prvi napadne biće u velikoj prednosti jer defanziva nije ni jednom ni drugom jača strana, a obzirom da su tu negdje vjerujem da neće biti završeno u tri seta i da ćemo bez problema preći ovu granicu od 40.5 gemova. Gulbis - Bedene // Over 38,5 gemova bet365 288sb - 1,80 Gulbis je ozbiljno počeo ovu sezonu, ozbiljno i dobro. Odradio je kvalifikacije na visokom nivou, dobio mladog Auger-Aliassimea u prvom kolu nakon četiri seta te mislim opet podgrijao maštanja teniskim romantičarima da bi se mogao vratiti nekako na veliku scenu. Bedene je dobio domaćeg Duckwortha nakon pet setova u prvom kolu i za njega i njegov stil igre koji se bazira na dosta trčanja i razmjena sa osnovne linije imao je dan odmora pred ovaj duel što bi moralo biti dovoljno da se fizički oporavi. Gulbis u ovom ritmu i prije svega raspoloženju mora biti ozbiljno shvaćen, ali i dalje ne možemo ruku u vatru staviti da može odigrati tri praktično besprijekorna seta i da bi počistio nekoga u glavnom žrijebu Slama. Bedene je veliki borac, disciplinovan igrač koji mislim da je zadovoljan sa ovim profilom protivnika, sve u svemu i jedan i drugi imaju način da uvedu meč u ritam koji im odgovara, ali će ga teško zadržati kroz duži vremenski period pa su mi najmanje četiri seta vrlo izgleda ovdje a samim time i over gemova.
  7. Nažalost zbog nediscipline, nisam došao do 5000 nego sam isplatio kad sam imao oko 50 ako se dobro sjećam
  8. crash1

    NBA - 04/12/2019

    Bogdanović Bojan - Over 20,5 koševa bet365 288sb - 1,83 Večeras u 03:00 duel NBA lige gdje će se susresti Utah Jazz i Los Angeles Lakers. Ovaj meč će biti veoma gust , sa puno koševa i neizvjesnosti. Sinoc Lakersi su uspjeli slaviti nad Denverom. Iz meča u meč igraju sve bolje i bolje. Zadnjih pet utakmica imaju niz od četiri pobijede i jedan poraz koji su pretrpjeli od Dallasa. Na tabeli su na prvom mjestu . Utah Jazz u zadnjih pet utakmica imaju jako los niz od četiri poraza i jednu pobijedu. Njihovi međusobni dueli su jako zanimljivi na stari je Utaha sa 14 pobijede dok Lakersi imaju samo 4. LeBron će danas imati dosta koševa, sa druge strane ima Mitchell i Bojan Bogdanović koji mogu preuzeti utakmicu u svoje ruke i iznenaditi protivnika. Očekujem simultanku Mostarca, voli on ovakve mečeve.
  9. crash1

    Bet365

    Upravu si, ne ide više. Probat ćemo nešto skontati, vjerujem da postoji način.
  10. crash1

    Bet365

    Napravio sam acc u Sloveniji i još uvijek su slovenski podaci na njemu, nisam ništa još uvijek mijenjao nakon preseljenja.
  11. crash1

    Bet365

    Ja imam acc napravljen u Sloveniji, dok je još radila stranica. Nakon zabrane nisam mogao pristupati osim preko mirror linkova, a sad od kako živim u Austriji normalno se kladiom preko bet365 stranice bez obziro što mi je acc napravljen u Sloveniji. To apsolutno nema uticaja.
  12. Nije moguće. Otvori na drugo ime, ali će ti trebati lična karta od te osobe.
  13. Možeš bez problema otvoriti račun, preko OVOG linka.
  14. Na plaćanje on line i direktno plaćanje Skrillovom karticom u trgovinama ili bilo gdje drugo, nema provizije. Provizija je samo ako se diže novac na bankomatu.. Mislim da je negdje oko 1,5% na povučeni iznos.
  15. Imaš li Skrill MasterCard karticu? Nisam razumio najbolje. Obično povučeš novac na svoj račun u banci, traje obično 2 dana a zatim normalno isplatiš sa svojom karticom. Ili ako imaš njihovu Skrillovu karticu, samo odeš na bilo koji bankomat koji podržava MasterCard i bez problema digneš novac. Ukoliko nemaš njihovu karticu, ja ti preporučujem da ju nabaviš https://www.svijetkladjenja.com/kladionica-uplata-i-isplata/skrill/skrill-mastercard/ A ako već sve ovo imaš a ne možeš dići novac, možda moraš izvršiti verifikaciju naloga. Često znaju sa time zezati, pa moraš slati sliku lične iskaznice i slično. Mislim, to je odlična stvar, sigurnost im je na visokom nivou
  16. Ukoliko staviš da je za "Gambling" onda sa tim novcem možeš i da se kockaš i da normalno plaćaš ili dižeš pare na bankomatu. Ako staviš "Non-Gambling" onda sa tim novcem ne možeš da se kokckaš a možeš sve ostalo.
  17. Ako živiš blizu Slovenije, skočiš tamo i dižeđ novac u eurima direktno
  18. Apsolutno se slažem... Katastrofa od arbitra. Nakon 15 minuta mislio sam da lagano prolazi over 5,5 kartona i na kraju ništa.
  19. Probaj na Twitteru da ih pitaš, meni tamo najbrže odgovaraju. https://twitter.com/skrill
  20. Wawrinka - Medvedev // Over 40,5 gemova bet365 - 1,90 Ovaj bi meč mogao otići čak u maksimalnih 5 setova što bi nama i odgovaralo za ovaj tip. Jednostavno ne mogu prognozirati baš protivnika iako po meni više šanse ima Medvedev, ali odlučujem se na gemove. Medvedev je peti teniser svijeta, dok je Wawrinka na 24oj poziciji. Medvedev je u formi mogu reći života jer nikada bolje nije igrao, i mislim da iz US opena želi izvui maksimum. Ima niz od 10 pobjda zaredom, osvojen ATP turnir u Cinncinnatiju, potom nastavlja odličnu igru na US Openu. Dobio je Gunneswarana, Delliena, Lopeza i Koepfera. Wawrinka je odlično odigrao US Open do sada, u zadnjem kolu je prošao i prvog tenisera svijeta,Đokovića. Dobio je poreed toga Sinnera, Chardya i Lorenzija. Sigurno je da je Medvedev umoran jer je odigrao maksimalan broj mečeva u zadnjih 2 mjeseca, svaki meč je skoro pobjedjivao i nije imao mjesta za odmaranje. Po meni meč bez favorita, pa bi trebao u over.
  21. Ja sam otvorio račun u Sloveniji prije 7-8 godina, dok još nije bila uvedena zabrana. Sada kada aodem u Austriju, i koristim austrijanski IP, bez problema se ulogujem sa starim podacima. Dakle, ne bitno je iz koje je države account. Ti još uvijek npr. u ponudi imaš da izabereš i Hrvatsku i SLoveniju prilikom registracije, iako su iz tih država uvedene sankcije ka bet365 kladionici. Dakle, država je ta koja koči, ovim iz bet365 nije bitno iz koje države dolaziš, nego da se kladiš kod njih. Kod tebe je neki drugi problem. Probaj sa "recovery password" pa ćeš vidjeti.
  22. U Sloveniji kada digneš pare na bankomatu, dobiješ ih u Eurima. Tako da nema nikakve konverzije valute.
  23. Svaka banka sebi uzima proviziju od 1.2% od ukupnog iznosa koji podigneš sa Skrill karticom na bankomatu. Pored toga naplaćuje se i konverzija valute ali to varira od banke do banke. Najbolje bi ti bilo ako živiš blizu Slovenije da podižeš pare u Sloveniji, jer bi ti se u tom slučaju odbijalo samo 1,2%.
  24. Pella - Bautista // Over 34,5 gemova bet365 - 1,80 Pella nikada ne odustaje i ne gubi nadu što je pokazao i protiv Raonića koji ga je nadigrao u prva dve seta ali ga to nije spriječilo da preokrene meč i dobije ga. I u ovom meču je u podređenom položaju, i autsajder je ali sve do sada što je pokazao ukazuje na to da se neće predati i da bi i ovdje mogli gledati zanimljiv meč, ako ništa sa overom gemova. Bautista je imao sreće pri žrijebu i sreće sa formoom i povredoma aprotivnika te nije imao većih problema do sada i ovo bi mogao biti prvi meč gdje bi se trebao pošteno namučiti. Sve vuče na to da će biti over, a bet365 ima postavljenu vrlo nisku granicu s obzirom na rečeno.
  25. Sousa - Nadal // Under 29,5 gemova bet365 - 1,90 Po meni je ovo jedan od zicera. Sousa apsolutno nema nikakvo oružje da se suoči s Nadalom, njegov bekhend je katastrofalani bit će pod pritiskom cijelog meča zbog Rafinog fantastičnog forhenda. Ja mislim da je ovo protivnik kakvog bi si i sam izabrao Rafa, jer obožava igrati protiv igrača koji igraju sa desnom rukom i koji uz to imaju katastrofalan bekhend. Nadal je pokazao da je u strašnoj formi, bez obzira na podlogu koja mu nikada nije bila omiljena je bez većih problma savladao Kyrgiosa i Tsongu. Sousa je u prošlom kolu odigrao 5 setova protiv Evansa u meču koji je trajao 4 sata što svakako nije dobra stvar kada se suočavate sa jednim od najpripremljenijih i najjačih tenisera na svijetu. Očekujem laganu pobjedu Nadala i vjerujem da u dva seta može useti barem po jedan break te u još jednom dva što bi bilo dovoljno za prolazk para.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use