Jump to content

Leedsfan

Članovi
 • Content Count

  65
 • Avg. Content Per Day

  0.04
 • Joined

 • Last visited

About Leedsfan

 • Rank
  Iskusni član

Recent Profile Visitors

1225 profile views
 1. Leedsfan

  22bet

  Ista ti je funkcija sa Nettellerom, kao i sa skrillom, to ti je malo vise sve isti princip.
 2. Ja nemam račun na Betfair, inače kada si napravio svoj skrill račun?...ako se ne varam kada sam ja radio Skrill račun mislim da je trebalo potvrdit dali je račun za “gambling” ili “no gambling” e sad ako si ti potvrdio da je za “no gambling” novac onda nemozes opće koristit za kladjenje, nego jedno za online shoping ili ako imaš njihovu karticu pa ju koristiš za svoje neke potrebe...benzin, dućan Itd...e sad je bila neka caka da si ti mogao obrnuti taj novac sa nekim kolegom koji isto ima Skrill račun, pa si mogao koristiti taj novac kasnije za kladjenje ali po novome vise niti to ne prolazi upravo radi onoga sto sam ti prije već pisao!
 3. Možeš li mi malo objasnit, kada si otvorio račun na Betfair, kada si zadnji puta uplatio novce kod njih, dali se može kod njih igrati, ili samo nedaju novce isplaćivat na tvoj Skrill?
 4. Jeli bas moraš se kladit u Betfair kladionici, ima i drugih kladionica?
 5. To ti nažalost nemogu odgovorit na to pitanje, jer nemam otvoren račun na betfair, ta kladionica koliko sam upucen, zabranila igračima iz Hrvatske uplate!
 6. Koliko sam ja upućen Skrill je dosta postrožio sa tim uplatama, navodno zbog Rusa i Ukrajinaca koji su navodno najviše radili problema sa tim sumnjivim transakcijama, tako da vise mislim ne prolazi “pranje novaca” (sa jednoga na drugi Skrill), najbolja ti je solucija otvorit paysafecard račun i kupit si paysafecard bon i onda si uplatit na paysafecard račun i onda na Skrill i onda na kladionicu, a za ove novce koje sad imaš na Skrill to teško da ćeš moći uplatit na kladionicu, znaci npr: sad da uplatiš 50€ Preko paysafecard računa na Skrill, te novce ćeš moći koristit za uplatu na kladionice dok ovih 10€ koji si ranije uplatio nećeš moći, dobro ti je kad radiš paysafecard račun ne traže te kopiju osobne sve dok ne predjes limit od 1800kn onda moraš im dati kopiju osobne!.
 7. Evo saznao sam razlog svojega problema, čini se da Skrill je počeo stare korisnike ponovno tražit vertifikaciju dokumenata, to je razlog zašto nisam mogao uplatit novce na kladionicu. Zato ako vam Skrill blokira račun znate sto vam je činiti.Čini se da su počeli puno vise postrozavati oko vertifikacija dokumenata.
 8. Jeli ikada nekome ovo pisalo kad je htio prebacit novce na kladionicu?!
 9. Dali je netko pisao već Skrillu i koliko im treba vremenski da odgovore na pitanje?!
 10. Leedsfan

  Bet365

  Ja sam isto sa kolegom sa foruma tako napravio, znaci ja njemu poslao novac i on meni vratio i opet nisam uspio, vise nisam pametan, toliko sam napravio transakcija na skrillu i nikada nikakvih problema sve do neki dan!!!
 11. Leedsfan

  Bet365

  Isto,mene su tražili da skeniram karticu i ne prolazi uplata “Sorry, Mastercard is not supported for this payment.Please use a different Credit/debit card od Select another payment method”....... uz to da sam jučer normalno uplatio!
×
×
 • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use