Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Dobardan1978

Članovi
  • Posts

    115
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Dobardan1978

  1. Pozdrav ekipa Kratko cu izloziti svoj trenutni problem. Prosao sam sve i svasta u kladjenju i trenutno igram singlove i/ ili doublove ili lovim kvotu oko 3.00 po listicu i tu sam stao i vec duze vremena koristim ovu strategiju za kladjenje. Razlog je sto sam barem sprijecio neke vece gubitke ali istina je da se vrtim oko nule ili sam u blagom gubitku vec neko duze vrijeme. Treba mi nesto novo, inovativno sto ce da funkcionise i da me pokrene ka naprijed , ka profitu. Istina, sve ovisi o procentu pogodjenih tipova, kvotama, value betu..ali zaista trebam nesto novo sto ce me pokrenuti ka naprijed.. Najvise igram nogomet ali kombinujem i druge sportove. Molim vas dakle da mi napisete i predlozite neke strategije koje vi koristite ili za koje znate a koje su efikasne i daju dobre rezultate. Bez onih naglih amaterskih progresija naravno, tipa Martingale, kvota 2.00 i slicno...
  2. Da li se vi slazete sa mojim nekim zakljuckom da je broj golova u nogometu sirom svjetskih liga statisticki gledano konstantno u padu? Ili se to meni samo cini jer sam tijekom ove sezone bas bio neuspjesan sa predvidjanjem broja golova na utakmicama? Moje neko skromno misljenje je da se taj broj naglo i ubrzano smanjio i nakon pandemije Corona virusa kada su na scenu stupile dvije jako velike promjene u nogometu. Prva je, koja je zapoceta i prihe pandemije, uvodjenje VAR sustava a drugi je uvodjenje mogucnosti cak 10 izmjena tijekom susreta. Mislim da se ovo obadvoje naglo odrazilo na to da bude jos manje golova. To je i logicno jer sa ove dvije izmjene se naglo smanjilo i aktivno igranje tijekom susreta. Problem je da paralelno sa tim kladionice nisu pomijerale te granice, odnosno nisu povecale koeficijente na kladjenje na over broj golova. Sa tim je jos okrutnije postalo kladjenje a to sam dobro osjetio na svojoj kozi. Ili sam mozda samo u nekoj zabludi i uzaludno trazim opravdanja za svoje neuspjehe?
  3. Prvi krug okoncan, pao sam na utakmici Mjondalen-Frederikstad, bilo je 0-1, u minusu sam 100 unita, nebitno. Zanemario sam lose vremenske uslove u Skandinaviji i to me kostalo. No iz svake greske se nauci nesto novo. Idemo dalje ali ne danas, oreskacem dok ne naidje meni zanimljiva ponuda.
  4. 1. krug, nastavak br 2, Ulog 152, kvota 1 51 Norveska, Mjondalen - Frederikstad. over 1.5 Svedska, Malmo - Norrkopping over 1.5
  5. 1. krug. Ulog 100. Kvota 1.52 Turska, Manisaspor - Altinyurdu over 1 5 Ceska, Sigma B - Pribram. over 1.5 Imam neki osjecaj da cu odmah na ovome pasti, los je mozda izbor ali ponavljam, zadnjih dana su samo padovi i to na tipovima u koje sam bio 100% siguran, tako da me ovaj eventualni pad nece puno brinuti, navikao.sam na neuspijehe..
  6. Ne sjecam se kada sam zadnji put imao ovako los tjedan za kladjenje. Frustracije su nastale uveliko, prilicno sam izgubljen u svamu i dosao sam u dilemu ili da prestanem skroz na neki puno duzi period ili da se skroz restartujem i krenem iz pocetka. Odabrao sam ovo drugo jer ako sam jeo govna cijelu sezonu, onda sam odlucio da tu losu sezonu i zavrsim tako. Buduci da sam unistio i banku, nisam bas u mogucnosti da biram sta i kako da igram. Stoga se vracam staroj strategiji koja iako je veoma rizicna, predstavlja mi trenutno jedino pravo rijesenje. Ako nista, ogranicit cu novac koji cu riskirati i vjerovatno izgubiti na kraju ali nikad se ne zna. Sa ovom strategijom sam u proslosti imao mozda i svoje najvece dobitke i profite u dugoj kladionicarskoj povijesti. Stiga nema ni drugih boljih alternativa niti razloga da ne pokusam ponovo sa ovom strategijom. Nadam se da admini na ovom ionako mrtvom forumu nemaju nista protiv da ova moja tema i ostane aktivna a ja cu nastojati unositi podatke o svemu sto igram, mozda uz poneki komentar i slicno. Takodjer dobro dosli su svi vasi i komentari i kritike na samu strategiju ali i svi dnevni i aktuelni prijedlozi za kladjenje koji ce se uklapati u ovu strategiju. STRATEGIJA PROGRESIJA: Igra je veoma jednostavna. U preko 95.00% slucajeva je kladjenje na nogomet. Kladim se na 2 susreta koji pocinju isti dan i u slicnom periodu. Samo dvije vrste oklada se biraju, ili ekipa daje gol.ili 2+ na cijeli susret (dakle over 1.50). Takodje neke od online kladionica daju mogucnost za istovremeno kladjenje na obe te opcije istovremeno za jedan susret pa eto i to moze proci. Uslov je jos da je kvota minimalno 1.20 po jednoj utakmici. Dakle taj double bi u prosjeku bio sa kvotama od nekih 1 40 do 2.00 u bas rijetkim slucajevima. Uglavnom igram na zicere a tu su kvote na takve oklade naravno male ali prolaze. Ne igram bas velike zicere gdje kladionice daju mizernih 1.30-1.50 na over 2.5. Niz krecem sa oroizvoljnim ulogom, prave cifre nevu unositi ali radi lakse evidencije svaki niz krecem sa 100 unita (moze biti eura, dolara, kuna, maraka, japanskih jena, nebitno). Kada padnem, krecem ponovo sa istim ulogom. Da li cu ikada doci do iznosa kada cu reci STIP i napraviti isplatu, to ne znam, ostaje nam da vidimo... Nesto kasnije unosim svoj prvi listic..
  7. Pazite se velikih cifri i transakcija !!! Ovo je moje upozorenje i nadim da ce mnogima "spasiti glavu" :-) Naime, nece porezna kontrolisati svaku transakciju, nemaju oni kapacitet za to. nego se to filtrira, dakle obicno na odredjenu sumu novca po transakciji ili broj transakcija. Ja zivim vani gdje je to mnogo rigorozno, i ovo pravilo da porezna ima uvida u jedan dio privatnosti je sasvim normalno. no na vrijeme sam naisao na zlata vrijedan savjet, prcitao sam i saznao granicu po transakciji koje upadaju u oci poreznoj. Lupam sad, 5000 kn. Dakle oni ce provjeravati prije svega te velike transakcije a nakon toga ocestalost. Sto to znaci? Recimo odbijes na Skrill 20.000 kn, izbjegni da ih u komadu prebacis na tekuci racun nego to pobijedl na manje sume, po recimo 2000-3000 kn. pored toga izbjedavaj da takva transakcije radis svaki dan, neka prodje nekoliko dana izmedju transakcija. Tako ce te ostati neprijmjetni za poreznu. U suprotnom, ocekujte poziv porezna jer vas obrt novca online za njih ce biti jako interesantan i jedva ce cekati da vam prvo naplate kaznu pa da vam sve oporezuju..
  8. Pozdrav Zelio bih da na ovoj temi iznesemo neka svoja misljenja i prijedloge u vezi postavjanaj tipova. Takodje kao produkt toga mozemo napraviti jednu podtemu slicnu onima kao sto su dnevni tipovi ili listic dana ili slicno. Primjetim da tema "listic dana" potpuno zamrla a meni je bas simpaticna i ideja je da kreramo nesto slicno ali po pravilima i potrebama i prijedlozima clanova koji zele biti aktuvni u toj temi. Za pocetak je dovoljno da nas ima nekolicina i sa vremenom bi se sigurno pridruzivali i drugi clanovi. Temu dnevni tipovi ne smatram bas korisnom i tamo niti pisem a rijetko i citam prijedloge jer se isti pisu nasumice i bez ikakvih pravila i standarda tako da recimo neko dodje i napise 5 tipova, neko objavi jedan par, neko objavi velike kvote a neko zicere..Svi smo razliciti i imamo razlicite sisteme igranja, tako da tako pisani tipovi ne mogu biti korisni za jedan dio posjetilaca. Stoga je moja osnovna misao da se otvori tema gdje bi objavljivali tipove/listice prema razradjenim pravilima, dakle doslo bi do neke standardizacije uz pomoc koje svi objavljeni tipovi/listici bi bili korisni za vecinu posjetilaca. Da li ce to biti singlovi sa odredjenim kvotama, double parovi, listici sa 3 i vise parova, takodje da li ce to biti ukuona kvota 2.00, ili 10.00, ili vise, takodje moze biti predmet rasprave... Moj prijedlog prije svega je da se objavljuju tiketi koji su dostupni za vecinu posjetilaca, dakle nesto na sto se svi mogu vrlo lako kladiti. Takodje bi bilo bitno da se ti tipovi/tiketi objavljuju sa nekim rokom da se ne deasva da neko objavi nakon sto su susreti poceli ili recimo 15 min prije pocetka jer je to za vecinu onda beskorisno. Pored toga da na tim tiketima bude sto manje parova, da izbjegnemo neuspjehe, dakle da broj parova ostane slobodan ali da u svakom slucaju ne prelazi 3-4 para. Pored toga kvote bi bile umjerene, dakle ne ici na one skroz niske tipa 1.10-1.20 ali takodje ne stavljati ni one nesigurne recimo 2.50 ili vise...Ne znam iskreno da li ce ovo naici na bilo kakva interesovanja ali bih volio da zainteresirani iznesu svoja misljenja, pa da u plenumu oformimo pravila i onda objavimo novu temu i krenemo sa radom koji ce svima biti od koristi..
  9. Zanimljivo, mislim da takvi tipovi na online kladionicama u najboljem slucaju mogu proci samo jednom sa jacom uplatom jer odmah nakon toga bi zasigurno slijedilo limitiranje, no nebitno, to je jako korisno. Slobodno mi se javite za bilo kakav vid saranje u tom pogledu i racunajte na mene, spreman sam posteno i dobro platiti te informacije, naravno ukoliko su tacne. Pored toga, i sam sam prije 2-3 godine pokusao oko sebe skupiti jednu uzu ekipu sa kojom bi direktno stimao odredjene susrete i profitirao na tome. Iskreno boli me ona stvar i za moral i za zakone i drzavu i sve ostalo. Jedini razlog zasto u to nisam usao na kraju je to sto imam obitelj i to ne bih stavljao kao ulog u igru, no da sam mladji i da nemam obitelj znao bih tocno sta bih radio. No i dalje sam spreman sudjelovati na tim poljima jer to isto i kladionice rade samo u drugom obliku. Ako oni igraju prljavo, spreman sam i ja. Nazalost nije to tako jednostavno kako izgleda, no eto ukoliko ima neko prijedloge za saradnju ili neke korisne informacije, volio bih da mi se javi jer na mene mozete racunati u svakom pogledu....
  10. valja mu treba prosjecna kvota 3.00 i vise, pogotovo ako igra u obicnim kladionicama radi manipulativnih troskova, poreza, vece marze i slicno.. Imas moje misljenje o sistemima, ja sam ih proucavao godinama..Moje misljenje je da se one ne isplate i da nisu za neko ozbiljno i profesionalno kladjenje, vise je to vid zabave..Najveci je problem da ni jedan sistem ne moze bas funkcionisati bez fiksnih parova, pa barem jednog, koji bi pojacavao dobit..Ili igrati sisteme a samo gadjati kvote 3.00 ili vise kao sto sam vec naveo, ali su treba biti vraski dobar i imati puno srece...
  11. Ja koristim betbrain ili betexplorer jer na ovoj drugoj u jednom prikazu imam i statistiku i h2h i koeficijente za raznu vrtu oklada za jedan susret...
  12. Ovo je jedna od malobrojnih tema u kladjenju koje nisam do kraja spoznao i gorim jos uvijek od zelje da je spoznam ali ovo je doista tesko. Radi se o nastimanim utakmicama. Ko ne vjeruje da one doista postoje on je zbilja jako naivan. Sem toga svjedoci smo brojnih afera oko stimanja na raznim sudovima u raznim drzavama i ligama. Sem toga u ovom poslu ogromni milioni i doista je tesko povjerovati da toliki novac moze biti u opticaju a da sva stvari nisu pod kontrolom. No kao sto rekoh, do takvih informacija je jako jako tesko doci ako niste u tim krugovima ljudi koji se sa tim bave a zaista to su strogo cuvane tajne da ti ljudi ni svojim najblizim ne bi otkrili te rabote a kamo li nekome koga ne poznaju sa ciljem da im ne propadne tako unosan posao. Na internetu u raznim oblicima je more informacija oko toga, no moja iskustva su da se u 99.99% slucajeva radi o sitnim prevarantima koji prevarom zele profitirati. Davno bih ja odustao od te ceznja da cu nekada pronaci prave informacije da do istih jednom nisam i dosao, ispricat cu i tu pricu i to je moje jedino iskustvo oko toga. Prvo da kazem da vec godinama (mozda sigurno 5-6 godina) pokusavam doci do tih pravih informacija. Za iste sam spreman dosita platiti jako mnogo, cak sam spreman na to da za uzvrat jedan period uopste i ne dolazim do zarade nego samo da placam informacije i svu zaradu usmjeravam ka tom izvoru kako bih stekao povjerenje i dugorocnu saradnju. No nista pozitivno se ne desava na tom planu i pomalo sam se ohladio od toga ali jos uvijek pokusavam sa vremena na vrijeme. Sada ako nista jako jednostavno prepoznajem prevarante, a takodje i nastimane utakmice. Nisu svi prelazi 1/2 ili 2/1 nastimani, ali nekada jasno vidite da se radi o nastimanoj utakmici, pogotovo ako ste pratili kretanje koeficijenata na kladjenju uzivo. No nisam rizikovao svoj novac pa na taj nacin ganjao te informacije jer bi to vodilo ka gubirtku jer mnogo je utakmica na ponudi i normalno je da se se desavaju promjene rezultata tokom susreta a tesko je razgraniciti da li je nesto zbilja i nastimano. Eh za kraj, moje iskustvo kao i poklopac za one sto ce na prvu reci da je sve ovo glupost i praznovjerje. Ovo sto pricam je 100% istina i vjerovatno ce se naci ljudi koje se mozda sjecaju istih dogadjaja. Dogadjaj broj 1 Prije nekoliko godina na jednom hrvaskom forumu koji je ada bio aktivan i posjecen, dolazi lik tek registrovan i na temi live gdje se chata i razgovara, kao grom iz vedra neba nudi dvije nastimane utakmice iz engleskih nizih liga, jedna je ciin mi se bila prijelaz 1/2 a druga 2/1, uglavnom kvota na to je ako se dobro sjecam bila oko 900. Naravno odmah je postao tema predrasuda, ismijavanja i slicno, sasvim orpavdano jer doista na internetu je more prevaranata koji svakog casa nude apsolutno isto ili slicno..No taj lik se uopste nije oglasavao, ostavio je svoje dvij utakmice i nestao. A on je to objavio pa mozda i 10tak sati prije pocetka tih utakmica jer se se one igrale u vecernjim satima. Naravno malo je onih koji su u to povjerovali i sa 1% pa je tako rijetko ko i odigrao ponudjene kombijacije. No nakon odigranih utakmica nastala je opsta pometnja. Obe utakmice su se odigrale kako je lik i objavio i kvota 900+ je pogodjena. Na forumu je nastala prava pometnja, no koliko znam taj lik je u medjuvremenu i odjavio i do njega niko nije dosao, barem koliko ja znam... Dogadjaj broj 2 Na Faebooku, takodje u moru prevaranata, pojavio se takodje jedan lik koji je u 3 navara objavio 3 nastimane utakmice koje su pogodjene. On je na sebe privukao ogromnu paznju i ogroman broj ljudi koji su ga pcoeli pratiti ali je i on iznenada nestao sa scene. Tu sam iskoristio zadnju utakmicu i pogodio jedan prijelaz. To su sva moja iskustva sa nastimanim utakmicama i zbog ova dva dogadjaja, ja i dalje vjerujem da se nekada i u nekim okolnostima zaista moci doci u kontakt sa ljudima koji imaju prave informacije. No ja godinama radim na tome i dosita sam umoran od toga. Sem toga u to trazenje me jako mnogo kostalo i u znacajnom sam minusu. Stoga me zanima kakva su vasa misljenja i iskustva u vezi nastimanih utakmica.
  13. Nemam sada podatke, ali radi se izmedju ostalog o nekim prijateljskim utakmicama (klubove sam googlao i trazio u par pretrazivaca i zanimljivo nikakvih rezultata), zatim o nekim indijskim ligama U18, takodje ni o ligi nista ni o timovima, zatim opet o nekim indijskim nizim ligama...Nema nista...Koliko god ja pritiskao kladionicu (ne samo Bet365 nego sam ovo pitanje pokrenuo na 2-3 kladionice gdje sam primjetio spomenute utakmice) oni daju skoro isti odgovor, prvo svu odgovornost skidaju sa sebe, ogradjuju se..naposlijetku nakon sto sam zbio zbilja uporan, uputili su me da odgovor trazim u drugim institucijama, recimo u indijskom nogometnom savezu..Zamislite, i to sam uradio, pisao brojne mailove tom savezu i naravno odgovor nikada nisam nikakav dobio.Vjerovatno su ljudi moje mailove shvatili kao zajebanciju...Dakle velika je vjerovatnoca da te utakmice nikada nisu igrane..Ali kako ih dobiti na dusu, kako dokazati? To je kao sto i sami rekoste, borba protiv vjetrenjaca...Najbolje je klonuti se spomenutih utakmica ali i samih spomenutih kladionica jer su skloni prevarama...No da svaka kladionica nije postena, govori ovo, ispitajte sta ce se desiti kada se registrujete na kladonicu kao novi korisink, odigrace recimo 10 olada sa jaim koef i jacim ulogom i pogodite recimo 7-8 od tih prvih vasih 10 oklada? Scenario je mislim svima poznat, slijedi limitiranje na 1-2 eura po utakmici i mail sa glupim opravdanjima..No to je vec druga tema...
  14. Nisam se kladio na BWINU pa mozda i 7-8 godina, tada sam zatvorio racun...Da li se sta promijenilo, kakvi su sada? Jesi li imalo fer i korektni sa uplatama i isplatama i da li imaju limite nakon nekoliko dobijenih tiketa??+ Hvala na odovoru
  15. Na prvo pitanje si vec sam dao odgovor, zasto, pa upravo zbog suda...Tek sam danas usao u pravi trag jer su me usmjerili na konkretnu drzavu, dakle dokazem recimo, odnosno dobijem pismene dokaze iz relevantnih institucija te zemlje da te utakmice uopste nije bilo i da nije igrana, zamisli u kojoj sam onda ja poziciji u odnosu na konkretnu kladionicu kod koje je primjecen taj slucaj? To je odgovor na tvoje prvo pitanje.. Zasto to radim? Jer prije svega prije sam nasijeo par puta na ovakve stvari (rekao sam da sam 4-5 puta pao velci ulog na ovakve utakmice) mada mi je princip da takve utakmcie uopste i ne igram ili igram sa jako malim ulozima, i to vazi sve sto ne poznajem..No desilo se eto 4-5 puta da sam popustio i svaki put pao i postalo mi cudno i odatle je pocela ta prica..I od tada pratim takve utakmice ali ih ne igram, ali pratim kretanja koeficijenata, rezultat i slicno... Pratim ih jer love u mutnom.....A ako ikada dokazem da sam u pravu, zasto ne i otici na sud sa njima pa da tek tada krene prava utakmica...
  16. Samo da dodam i to da je ova druga kladionica navela da se o danasnjim utakmicama radi o utakmicama U18 iz Indije, tu su mozda napravili greske. Da bih ubio sam sebe u pojam sa ovim, napravio sam korak dalje. Zabljezio sam obe utakmcie U18 i poslao upit na vise adresa u Indiji, pocek od njihovog fudbalskog saveza pa na jos neke adrese da mi daju podatke o ovim utakmicama. Vijdet cemo kakav ce odgovor doci. Ako dodje negativan odgovor, ozbiljno zamisljam jednu po jednu kladionicu hvatati i pokrenuti slucaj na sudu.
  17. Ovim sam se zabavio zadnjih dana i jos sam barem za 2 koraka blize cinjenici da sve sto sam napisao da je tacno i da sada da ako zelim i uz dosta tehnicke i pravne pomoci mogao bi se poceti ganjati sa pojedinim kladionicama cak i na sudu oko ovih slucajeva. Prije 10tak dana sam pratio dvije lansirane i po meni nepostojece prijateljske utakmice na online kladionici Bet365. Pazite ovo, pocinju u isto vrijeme, samo kod njih nema nigdje drugo. Pokusavam naci bilo sta od ta 4 tima, ali nema nista naravno, cak ni kada u google upisete ime tog kluba. Utakmice krecu, postavljene kvote su takve da su oba domacina favoriti. Takodje kvote na over 2.5 na obe utakmice su oko 1.50. I takodje sve ostale oklade sto prate ta dva tecaja, dakle golovi u prvom pol, hendikepi, ko prvi da gol i slicno... I pratim sta se desava...NISTA....Do kraja NISTA...Jedno veliko NISTA..Obe utakmice su se zavrsile rezultatom 0-0 !!! Danas opet na jednoj drugoj kladionici pratim dvije slicne utakmice, po meni takodje nepostojece, samo su oni umjesto da su prijateljske naveli da se radi o nekoj ligi indije U18, mislim pazite, nikada nemaju utakmice U18 recimo iz neke normalne nogometne draze, a sada odjednom dolazi utakmice iz Indije U18...I naravno slican scenario... O cemu se zapravo radi? Evo zapravo sta oni radie. Izmisle neku utakmicu i izmisle tecajeve i postave je iskljucivo na kladjenje uzivo (ne znam zasto, moze biti da im je tako lakse manipulisati ili da izbjegnu kontrole ili sl)...I onda prihvataju oklade...Na osnovu prikupjenih oklada odredjuju i tok utakmice i sam rezultat...Dakle onako kako njima odgovara..Da se vecina ljudi kladi na visoke kvote, recimo ako je over 2.5 tih 1.50 i da se sada vecina ljudi kladi na under 2.5 sa kvotama 2.50 i slicno, oni bi jednostavno objavili do kraja utakmice rezultat 2-1, 2-2 i slicno..dakle imali bi profit..No buduci da se vecina ljudi kladio realno, u ovom slucajevu recimo na favorita gdje je kvota 1.50 ili na over 2.5 gdje je kvota 1.5, onda oni naravno odrede da je krajnji rezultat 0-0, 1-1 ili slicno.. Dokazati nista ne mozes, jer kao sto rekoh o postavljenim timovima nema nikakvih tragova cak i ad postoje a kamo li da su oni igrali neku utakmicu tog dana...Dakle sa ovim se sluze pojedine kladionice i obratite paznju na ovo..A primjetim da je ovoga sve vise i vise...
  18. Necu vise nista da komentarisem, samo citam....a ovo svakako nije team gdje se komentarisu online kladionice...
  19. Na ovaj post cu morati da odgovorim. No prije svega zelim da se izvinem svima koji misle da sam naporan i da previse filozofiram. Ja uistinu jesam objavio mnogo postova u zadnje vrijeme na ovim i slicnim temama, ali tu i jesam najaktivniji jer pored toga sto zelim sebi da pomognem i jos uvijek naucim nesto novo, cilj mi je da i drugim clanovima pomognem sa nekim savjetom ili da iz mojih postova nauce nesto no oili eventualno korisno jer ja se kladim aktivno skoro 25 godina. Ponavljam da jesam objavio mnogo toga ali cvrsto stojim iza svega onoga sto sam napisao . Ja jos uvijek trazim sebe jer sam odavno skrenuo sa pravog puta, ali vracam se, i to sta stilom kao sto kazu. Jer rijesavam se kaldjenja uzivo sto je za mene veliko prokletstvo, a usmjerava se na ono sto najbolje znam. Tu su i rezultati sve dok se drzim tih postavljenih pravila i ciljeva. Juce i danas recimo nista nisam igrao jer je ponuda jako slaba i konkretno nista mi se nije svidjelo. A to mi se prije nije desavalo jer sam uporno igrao i na stvari o kojima nista nisam znao. A za vikend sam recimo bio jako aktivan jer je bilo stvari koje su mi se jako svidjele pa sam igrao 9 tiketa (2-3 pada uglavnom na tiketu kvota 2.00-2.50) i pogodio sam 7 od tih 9 tiketa sto mi je donijelo dobru zaradu. Igram dakle manje vise sve sto smo pisali na ovoj temi i ovu strategiju smatram najboljom. Za mene odlicno funkcioinse sve dok se drzim postavljenih pravila i ciljeva i moj i racuni na online kladionicama konstantno rastu. Moje prokletstvo je ta ovisnost jer kaad mi dodje crna minuta spreman sam u kratkom roku izgubiti na kladjenju uzivo recimo sav profit kojeg sam strpljivo gradio danima pa i sedmicama. No u procesu sam i radim na tome da uopste nista ne diram na kladjenju uzivo nego samo da ovako sistematski udaram kladionicu dok mi dozvoljavaju. Kada me limitiraju i pocinju da seru, onda zatvaram jedan racun a otvaram drugi. Razlog je i taj sto su moji ulozi poprilicno veliki pa cim pogodim 2-3 tiketa u nizu na neoj novoj kladionici, odmah je moj sljedeci potez pod lupom. Moji ulozi su idealni za kladjenje na single na azijskim kladionicama ali ja niti volim igru na single a niti volim Azijce i njihove kladionice niti im vjerujem pa stoga imam poteskoca da nadjem pravu online kladionicu koja ce dugorocno podrzati i dozvoliti moju igru.
  20. Kao sto sam i obecao, iznijet cu rezultate i od ovog sistema 3/6 o kojem sam cuo dosta toliko dobrog. Probao sam i njega protekli tjedan, u danima kada je nogometna ponuda bila jako dobra a na nogomet se naravno najvise kladim. Nazalost i za ovaj sistem vazi kao i za sve ostale koje sam probao. Sitem ne moze da funkcionise bez barem 1-2 fiksna para a ako se vec mora igrati na te fiksne, onda je bolje uplatiti sav taj novac na fiksne i gurati polako ili razviti neku drugu strategiju kladeci se na taj nacin. No sistemi nisu pravi nacin da se konstantno ostvaruje profit i da se zaprijeti kladionici. Matematicki jeste lako objasniti opravdanost tih sistema stavljajuci parov sa velikim kvotama, ali realnost je surova jer rijetki su koij mogu imati znacajan procenat dobitnih parova sa tim vecin kvotama. A ako stavljemo one parove sa "normalnim" kvotama, recimo 1.70-2.50, onda sistem ne moze da funkcionise bez fiksnih parova. Stoga moja prica o sistemima se ovdje zavrsava i ne bih preoprucio ovaj vid kladjenja za one koji zele da ostvaruju profit na neke dugorozne staze....
  21. e upravo, dio ovoga je tocno, to sto se odnosi da svi volimo narodne tikete..Takav sam i ja..Pored toga volim jos i live kladjenje, obozavam..I kada se to dvoje sabere, to je jako losa kombinacija, jer oboje (i narodni listici a i kladjenje uzivo) nisu dobri u poredjenju sa brojnim drugim strategijama.. Vidi ovako, svi smo manje vise razliciti, pa tako volim i razlicite sportove, razlicite lige, klubove, igrace pa tako imamo i razlicite sisteme igranja odnosno razlicite strategije. To je normalno, ali je bitno da svako za sebe nadje ono sto mu odgovara i da se toga drzi. Ja sam nasao 2-3 strategije koje paralelno koristim na razlicitim online kladionicama i sa njima udaram kladionice. Tu sam skoro pa konstantno u plusu i profit se tako igrajuci samo uvecava. No moj glavni problem sto sam vise puta i naglasio je urpavo taj sto volim te narodne tikete, zive tikete te kladjenje uzivo i ovo mi odnosi vecinu mog krvavo i strpljivo stecenog profita. Zalosno je ali je tako. Znam cijeli tjedan traziti svoje idealne parove za viken i na tim izabranim parovima uzeti dobar profit, a sva mi profit recimo ode na 2-3 uzastopno vezane gubitne oklane na kladjenju uzivo. Nesto drugo sto je jako lose a vazi prvo za mene ali i za vecinu kladionicara pa tako i za forumase ovdje je to sto se vikendom "lijepimo kao muha na go***" na 10 utakmica a barem u ovom dijelu sezone vikendom na programu zna biti i preko 500 utakmica dnevno. Ko mi ne vjeruje neka otvori temu dnevni listici subotom i nedeljom i neka cita. Uglavnom se pite o top utakmicama i svi to komentarisu i imaju svoje misljenje. To je pored gore nabrojane dvije lose stvari i treca. Ukrako, moj prijedlog za sve je sljedece, nebitno koju strategiju, koji sport, lige i slicno volite, pratite, zelite igrati i slicno, usavrsite se u tome, pratite to i to igrajte sa svojom strategijom. Drzite se toga i male su sanse da ne budete uspjesni jer ako se koncentrisete samo na jedan mali dio onoga sto nudi kladjenje, onda mozete pobijediti kladionicu. Ukoliko vas kladionica rasturi i ucini to da lutate u sirinu, onda vam je velika sansa da necete uspjeti. Ova strategija koju je prezentovao kolega Hugh je doista iz vise razloga najzahvalnija strategija za kladjenje i bas svima bih je preporucio
  22. To za promjenu koeficijenta prije nego prihvate uplatu (dakle ne prihvate pa smanje koeficijnt) nije vezano za kladjenje uzivo gdje su promjene kvota normalne. Ovo je vezano za obicno kladjenje. Gledas jednu utakmicu i citavo vrijeme stoji 1.75 na nesto, i kada ti hoces da uplatis, ne prihvate, i onda vidis da je smanjen koeficijent na recimo 1.65 ia se zna desiti da ni drugi put ne prihvate nego smanje na 1.55 i tek onda prihvate. To je odlika onih najlosijih kladionica da ih ne nabrajam sada, no i one najvece se sluze sa ovim kada im razvijes sistem igre i uzimam im novac konstantno... A Bet365 je realno kladionica za gubitnike i za ljude koji traze dobru zabavu. Oni su za mene godinama bilo sami vrh online kladjenja i slijepo sam u njih vjerovao, no tek sada vidim kolike greske sam pravio...Ali toliki oni utjecaj imaju i marketinsku politiku da je govoriti bilo sto protiv njih nesmisleno. No najbolji je savjet da se okusate na drugim renomiranim online kladionicama pa napravite poredjenje pa ce te vidjeti sta je u sustini Bet365...
  23. Ja ovo pratim vec nekoliko godina i diskutovao sam o ovome sa sluzbom Bet365 ali bez ikakvih rezultata, cak je dolazilodo zustrih rasprava. Bas zbog te svoje skepticnosti koju imam prema tim slucajevima, nikada na live kladjenju ne stavljam veci ulog na nesto o cemu mogu dobiti informacije, i prije oklade i nakon sto je susret zavrsen. No 4 puta sam prekrsio to pravilo i stavio veci ulog na nesto sasvim neoznato i sva 4 puta glatko izgubio. od tada na takve egzoticne utakmice stavljam samo male uloge radi razonode tu i tamo mada to igram samo bas kada nemam sta drugo. Mislim da oni to rade jer apsolutno niko o takvim utakmicama ne moze nista dokazati kada nema nikakvog traga. Ukucate oba time u google, i ne dobijete nikakav rezultat, sta mislim dalje da istrazujes, ali eto ja sam 4 puta anstojao barem doci do podatka da su te utakmice nekad i negdje odigrane pa neka su me prevatili, ali nista... Jos da kazm i to da je Bet365 prema meni nakon vec mog drugog reagovanja jako promijenio odnos prema meni iako sam im bio jako dobra i vjerna musterija, a ja sam slijepo vjerovato da je Bet365 najbolja online kladionica u sto se iz dana u dana uvjeravam da je velika pogreska.
  24. Evo da kazem samo jos i ovo, mozda sam nekome dosadan ali ovo sto pisem je realnost i svakako moze nekome pomoci. Da se nadovezem na ono sto sam pisao o ovoj strategiji i da ponovo podvucem da je ovo jako efikasno kladjenje i da kazem sta mi se desilo u zadnjih 10 dana a na to sam jasno upozorio gore u tekstu. Poceo sam novi niz sa ovom strategijom i vodim naravno statistiku o svakom tiketu, ulogu, ligama, susretima jer to sve pomaze kada se covjek vrati unazad i vidi sta mu ide, u cemu grijesi, koji sportovi i lige mu leze a sta definitivno treba odbaciti. Uplatim prvih 6 tiketa i sve i jedan zaredom GUBITNI !!! Meni izgledalo nemoguce, no to se desilo..6 komada u nizu i naravno to covjeka baca u ovaj. No kako imam iskustva i kako vjerujem i sebe i siguran sam da mogu premasiti tu granicu od 50%, samo sam nastavio i naravno isplatilo se, od narednih 11 tiketa pogodio sam 9, dakle skor mi je trenutni 9 dobijenim i 8 gubitnih sto je po mom misljenju lose,a li vodi ipak ka pravom putu, no znam da se ti crni nizevi dese tu i tamo i da tada je najpametnije iskreno propustiti nekoliko dana bez obzira kakva ponuda bila na programu....
  25. Samo jos nesto da kazem, veoma bitno, a to je oprez, oprez za one koji ovo citaju i u ovome vide neki sigurni spas, jer sve ovo na papiru izgleda lijepo, ali realnost je surova. Jer recimo mjesecno 100 oklada po 100 eura = 10.000 eura uloga..Pogodis 53 od 100 a da je kvota minimalno 2.00, to je 53x2000 dobitka = 10600, dakle dobitka imamo minimalno 5300 i od toga odbijemo izgubljenih 47 oklada, dakle 4700 eura, dakle profit od 600 eura...Na Balkanu vise od prosjecne place...Niko ne bi radio da je to tako jednostavno kao sto izgleda...i to samo uz 53% pogodaka...no nije to tako lako kao sto izgleda, stoga oprez...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use