Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

zgembo

Članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zgembo's Achievements

Kladioničar početnik

Kladioničar početnik (2/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Naravno da može, kod mene nije moglo jer mi je wwin poslužio samo kao posrednik za isplatu, nisam se kladio sa tim novcem. Znači ako uplatiš preko netellera ili skrilla i taj isti novac probaš isplatiti u poslovnici neće ti odobriti. Kod mene je tako bilo. Neko već spomenu da je uplaćivao na kvotu 1,01, dakle koristio je taj novac pa onda isplaćivao u poslovnici. Ne znam funkcioniše li tako. Evo i odgovor koji sam dobio od njih.
  2. Skrill je od danas ponovo omogućio isplatu na kartice, ali je provizija sad 7,5% . Što se tiče wwin-a, ja sam probao isplatu u poslovnici i nije mi odobreno. Prije toga sam prebacio sa netellera na wwin. Objašnjenje je bilo da se mora isplatiti na isti način na koji se uplatilo.
  3. Probao sam sa wwin-om, ne ide, mora se isplatiti na isti izvor sa kojeg se uplatilo. Kontaktirao sam skrill da vidim zašto se ne može isplatiti na visa karticu, odgovor je bio da trenutno nešto popravljaju i da će od sutra opet biti moguća isplata ali da će provizija biti 7%, da čak 7%. Probam sutra pa javim.
  4. Isplaćivao sam i ja prije sa skrilla na karticu bez problema, ali sad uopšte ne mogu da podnesem zahtjev. Mislim da je do skrilla. Čak i na njihovoj stranici stoji da trenutno nemoguća isplata na kartice. Nadam se da je samo trenutno.
  5. Tako ću i probati isplatiti, samo što je trenutno onemogućena isplata na kartice, ne znam u čemu je problem. Možeš li provjeriti ide li kod tebe.
  6. Moram provjeriti šalju li tu karticu u BiH. Izgleda da je to najpametnije rješenje. Ne bih rizikovao sa isplatom sa skrilla ili netellera na bankovnu visa karticu. EDIT: Izgleda da ne šalju skrill mastercard u BiH. Ostaje mi jedino da rizikujem sa isplatom na visa karticu sa skrilla ili netellera. Ima li neko iz BiH da je isplaćivao na taj način nakon ove zabrane.
  7. Pozdrav ljudi. Kako da skinem lovu sa netellera. Imam visa karticu kod NLB Banke. Hoće li banka praviti probleme ako isplatim sa netellera na karticu? Ima li ko iskustva sa ovim. Ako je to zabranjeno, može li se naručiti neteller kartica pa onda podići lovu na bankomatu, dostavljaju li uopšte te kartice u BiH. Može li se sa netellera prebaciti na entropay pa onda na visa karticu? Uglavnom treba mi savjet kako da povučem lovu da mi ne ostane zaglavljena na netelleru. Hvala.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use