Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Gumi

Članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by Gumi

  1. Gumi

    Bwin

    E riješio sam problem što se tiče kartice tako da nema problema sada. Sada da te pitam, pošto imaš vjerujem i ti na bwinu račun. Jesi li ikada podizao novac odande? Koje su procedure? Da li isplatu vršiš direkt na karticu ili je najbolje na moneybookers da isplate pa preko moneybookersa na karticu? (Tako se nezna da je isplaceno iz kladionice pretpostavljam?) Jer sam cuo da je za HR podrucje inozemno/online klađenje zabranjeno, pa šta bi bilo da mi sjednu pare direkt iz kladionice na račun, problemi itd..?? Hvala!
  2. Gumi

    Bwin

    A koji je načn placanja? Debitne kartice, moeybookers...? Debitnom...
  3. Gumi

    Bwin

    Dakle pri uplati sa Visom dobijem ovu poruku: Plaćanje nije izvršeno uslijed naših sigurnosnih postavki. Molimo, odaberite drugi način plaćanja. Što bi to moglo biti? Najme uplacivao sam kolegama na bwin isto pare ... dal je to neka zastita ako sistem registrira 2 uplate zaredom sa istog racuna pa nemozes vise 3 put uplatit neko vrijeme?
  4. E dobro da znam, ali za prvu ruku ću baratati s kunama kad nisam dao napraviti devizni račun nego kunski ehhh... pa bi morao čekati još jedno cca 2 tjedna. Sada sam spreman da napravim prvu okladu online heh. Još jednom tnx i čitamo se sigurno...ovo će mi biti drugi dom uskoro hehe.
  5. E puno hvala na odgovorima! Još me samo zanima da li na Bwinu osobno se kladiš u kunskoj vrijednosti ili eurima? Te da li je to bitno?
  6. Pozdrav svima! Evo uskoro krećem i ja malo u ove kladioničarske online vode pa bi prije ulaska postavio par pitanja radi sigurnosti. 1. Koju online kladionicu preporučujete, sa kojom ste zadovoljni? (ja sam za prvu ruku izabrao Bwin, čini mi se naj) 2. Prije par dana sam dao u Erste banci napraviti Kunski štedni račun uz koji ide Visa Electron, te u banci već imam tekući račun gdje mi je glavna lova te Visu planiram koristiti samo za plaćanje netom tj. imam net banking i dok zatreba samo ću prebaciti na Visu radi sigurnosti. Pitanje je da li da koristim recimo na Bwinu direktan unos Vise ili da to radim na jos sigurniji način preko Moneybookersa (ako ima kakve sigurnosti u tome?) heeh... 3.Kakva su vaša iskustva sa isplatom, da li to uredno sve radi dok ti narediš da ti uplate novac na račun? (recimo na Bwinu) 4.Te bi zamolio da mi kažete na šta bi trebao pripaziti pri online klađenju, dal ima nekih caka, opasnosti i sl. Unaprijed hvala na odgovorima!
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use