Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

quiter

Članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About quiter

  • Datum rođenja 05/31/1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

quiter's Achievements

  1. quiter

    Bet365

    Poz, zanima me je li netko zainteresiran udružiti se sa mnom i preko svog bet365 računa kladiti se na esports? Suradnja bi se odvijala tako što bih vam ja davao parove, a vi bi meni (kao i sebi koliko zelite) ulagali minimalno 500kn po paru. Jedina "kvaka" je što će račun (kao i moj osobni) nakon nekog vremena biti limitiran na mizerne uloge, tako da ukoliko se želite nastaviti kladiti na bet365 sa svojim osobnim računom, ne bih vam preporučio suradnju. Za više informacije možete mi se obratiti ovdje u inbox ili na twitteru @kidesports Dugoročne rezultate možete pronaći ovdje: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SPThXCqozgkjITnCqCG3qCiL--U5cDd74X_9-qhKHmo/edit?ouid=102790581389152118369&usp=sheets_home Rezultate može potvrditi bilo tko iz moje privatne grupe na twitteru.
  2. Hvala na odgovoru Goksim. Razgovarao sam sa supportom u vezi toga i koliko sam ga skužio, samo pare koje su "napravljene" sa uplatom s recimo skrillom se mogu dići skrillom, ostalo bi i dalje bankovno morao, tako da mislim da ću ipak onda na banku, nisu neke bas velike pare (1.7k eur) da bi digle crvenu zastavu. Jel bolje možda da taj iznos dignem na više puta ili je ok i odjednom?
  3. Nedavno me bet365 limitirao i sad mi ne preostaje ništa drugo nego povuć pare i prebacit se negdje drugdje. Sve deposite sam vršio preko paysafecarda, a za withdraw mi se se kao jedina opcija nudi direktno na bankovni račun. Hoću imat problema s porezima il tako nešto ako povućem s tom metodom ili je bolje napravit skrill pa kontaktirat bet da mi omoguće takvu isplatu, kakva su vaša iskustva? EDIT: kontaktirao sam live support i jedina opcija mi je taj bank wire, jel legalno povuć direktno sa strane kladare tu u hrvatskoj?
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use