Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Comitesha

Članovi
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Comitesha

  1. Ne javi se covek ni jednom od kako je poceo turnir...

  2. Ne da mi se da trazim svoj post, tacnije komentar o tvojim video zapisima. Ti znas dobro da sam ja tvoje tipove i analize i javno hvalio, a pisao sam ti i u inbox par puta. Apsolutno sam iznenadjen da te je toliko pogodilo jedno obicno iznosenje misljenja. Zar nema svako pravo na stav i misljenje da li mu se nesto svidja ili ne? Smatram da ove tvoje reakcije i konstantno odgovaranje i pisanje predugackih tekstova vise govori o tebi, nego o klovnima koji su te potkacili svojim komentarima. Jos jednom i poslednji put naglasavam, jer me apsolutno zabole, niti sam te uvredio, niti mi je to bila namera. Izneo sam misljenje na racun tvojih video analiza i to je sve. Sta sa drugima imas da raspravis je tvoja stvar, iako smatram da tome ovde nije mesto. Na kraju, cestitam ti, hteo to ili ne, sada sigurno svi ovde znaju za tebe i tvoje video analize. Toliko od mene na ovu temu, koju sam komentarisao kao i svaki drugi ravnopravni clan ovog foruma. Veliki pozdrav.
  3. Oprosti, sad vidim da koristis kvacice iznad slova. Jer, “pickom” kada bi iznad “c” bila kvacica, ima totalno drugo znacenje, ako me razumes. Izvinjavam se.
  4. Nadam se da si ovde pogresio kod poslednje reci? Ili?
  5. Tebe kao navijaca Kelta malo strah, a ja kao navijac Lakersa ga igram over. Dobra kombinacija.
  6. Ja licno ga necu igrati veceras. Svakako jedan od mojih omiljenih igraca, ali je rotacija kod Lakersa toliko nepredvidiva, da se nikad ne zna da li ce igrati 15 ili 35 minuta. Tebi srecno ako ga odigras.
  7. Hajde ljudi, dajte da ozivimo malo ovu temu, verujem da ima dosta nas koji ozbiljno prate nba, mozemo pomoci jedni drugima i uzeti pare. Evo ja cu opet danas probati: Kyrie Irving 24.5 over O kvalitetima ovog momka necu pisati, to je prica za sebe. Konacno je posle “sporijeg” starta poceo da se zagreva i da pruza kosgeterski bolje partije. Sada gostuje u gradu Andjela, ekipi koju je do sada redovno punio, jos i kada je Kobe igrao, a i nakon toga. Veceras protiv Lonza, dodatni motiv da pokaze novajliji sa kim ima posla. Ocekujem lagani over, pa da vidimo. Curry 26.5 over Ove sezone jos nismo u pravom sjaju videli Stefa, kada pocne da pogadja sa parkinga i saspe gomilu trojki u cetvrtini. Poznat po tome sto bolje igra na svom parketu, ocekujem veceras rafal protiv zanimljive ekipe Minesote, koja 5 utakmica ne zna za poraz. Dosta zanimljivih matchup-ova veceras, gde mislim da ce Stef doci do izrazaja i otici na 30+, gde je toliko cesto bio u prosle dve sezone. Srecno!
  8. Bravo, cestitam! Mene oklahoma nazalost srusila, ali idemo dalje.
  9. Hajde malo da aktiviram ovu temu, slabo se nesto analiziraju nba utakmice, cini se da jos nismo uhvatili zalet u ovoj sezoni. Tako da cu evo ja pokusati malo da povucem. Antetokounmpo 29.5 over Ovaj decko ce biti jedan od top 3 kandidata za mvp sezone, ukoliko uspe da uvede Buckse u play-off. Alfa i omega ove ekipe, igra od keca do petice, ima svu slobodu i nosi ovu ekipu. Sezonu otvorio eksplozivno, malo spustio gas u poslednje 2-3 utakmice, ali evo idealne prilike protiv Lebrona, gde je do sada uvek bio posebno motivisan. Sacramento - Oklahoma H2 (+10,5) Jedna 3-4 najgore ekipe u ligi ove godine docekuje Oklahomu koja jos uvek trazi ritam. Ocekujem da nakon ovih par dana pauze udju u seriju pobede i da se sjajni trio ove ekipe ozbiljno raspuca. Iz tog razloga ovde pobeda sa hendikepom veceras. Conley 19.5 over Mike je odlaskom pojedinih igraca (Randolph, Carter) dobio jos vise suteva na svom racunu. Pored toga, veceras igra protiv Lilarda koji je po meni los defanzivac i obicno gadjam plejeve protiv njega. Ocekujem tesnu utakmicu i 20+ poena za Conleya veceras. Lou Williams 13.5 over Ovo je meni licno jedan od omiljenih parova veceras. Decko je fenomen, uzima suteve i sa, a i bez rezona. Veceras ocekujem 30+ minuta na parketu, Galinari se povredio i nece igrati, tako da mi je ova granica preniska. Lagani over. Puno srece igracima.
  10. John Wall 23.5 over Wall ove sezone jos uvek nije pokazao njemu karakteristicne partije iz prethodnih godina i verujem da je idealna prilika za tako nesto. Protiv Clevelend-a je do sada uvek bio izuzetno motivisan i obicno lako prebacivao ovu granicu. To ocekujem i veceras. Kyrie Irving 24.5 over Slicna prica i ovde, ovaj momak je napustio Cleveland da bi bio glavni igrac ekipe i pokazao da moze da bude jedan od najvecih. Do sada ove sezone jos uvek nije uhvatio ritam i ocekujem da veceras konacno prebaci ovu granicu. U korist nam ide matchup protiv Westbrooka, koji nije neki defanzivac, a verujem i da ce ovaj duel biti posebna motivacija za Irvinga.
  11. Gordon (Orlando) 15.5 over Davis (Pelicans) 25.5 over Gordon mi je ove sezone jedan od igraca na kojima planiram da profitiram. Spreman je za ovu sezonu, nakon sto se prosle godine donekle trazio, Orlando planira ove godine da igra mnogo kroz njega, sto se donekle dalo videti i u dobrim partijama u predsezoni. Po meni ce on biti nosilac ove ekipe ove godine i odmah cu ga igrati over na ovoj granici danas. Davis ima kvalitete o kojima je suvisno pisati, a cini mi se da mu tradicionalno ekipa Memphisa lezi i ocekujem danas lagani over na otvaranju sezone. puno srece svima.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use